Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Xtreamer - אזהרה ועזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את האקסטרימר המקורי. דווקא עבד נחמד.

עד שהשלט מת ביום בהיר.

מחיר הסטרימר 200 שקל.

השלט? 120.

פורסם (נערך)

האקסטרימר המקורי SW1 אכן מכשיר מוצלח וסוס עבודה רציני.

ה SW4 סבל מאיחור ממושך באספקות ושוחרר עם גרסת קושחה מזעזעת. במרוצת הזמן רוב הליקויים תוקנו ונכון להיום המכשיר יציב מאוד ועובד טוב מאוד למעט חוסר תמיכה ב 1080 דרך ה XBMC, אך זה עשוי להיפתר הגרסה הבאה.

השרות שלהם הוא באמת מתחת לכל ביקורת, הם מוחקים כל פוסט בפורום שלהם שלא משבח אותם וגם בפייסבוק.

נחסמתי כבר בפורום שלהם 3-4 פעמים (גם ברמת ה IP) בגלל ביקורת שלי על המוצרים והשרות שלהם.

מה אפשר לעשות?

1. לנסות דרך הצט שלהם.

2. להמשיך להפציץ אותם במיילים.

לא פורום HW ולא היבואן יוכלו לעזור לך.

באמת נבלות! מקווה שיסתדר לך.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אוקיי, אז פניתי לחברת האשראי והם ביקשו ממני לשלוח להם הצהרה עם השלתשלות העניינים לצורך ביטול העסקה, כך שאת הכסף אני כנראה כן אראה בסופו של דבר.

חוץ מזה, הם נבלות בני נבלות והם מאוד עיצבנו אותי אז אני אמשיך לפרסם את הסיפור שלי בכל פורום אפשרי בעברית ואנגלית. צריך שאנשים יזהרו מהם.

פורסם

אני חושב שבאמת כדאי לך לבטל את העסקה דרך האשראי.

הרי אם שלחת להם את המוצר ( ויש הוכחות ) והם מתעלמים ממך באופן כ"כ בוטה הרי שנשארת גם בלי הכסף וגם בלי המוצר.

רק תוודא מולם איך זה יעבוד לגבי אפשרות של תביעה עתידית מצד החברה...

פורסם

תביעה עתידית איפה בדיוק? בבית המשפט בהאג? :)

חוץ מזה שיש לי את כל התיעוד של השתלשלות האירועים, כך שמתביעה אני ממש לא מודאג.

פורסם
תביעה עתידית איפה בדיוק? בבית המשפט בהאג? :)

חוץ מזה שיש לי את כל התיעוד של השתלשלות האירועים, כך שמתביעה אני ממש לא מודאג.

מאיפה לי?

רק לשלול בעיות ;)

ולך על זה, תחזיר את הכסף ששילמת למנוולים האלו.

• תוכן חדש...