Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

באתר טייר קלאב תוכל למצוא את ה-Toyo CF2 המצטיין באחיזה מעולה ברטוב וחסכון בדלק.

תוכל לראות את הציונים הגבוהים שקיבל לפי התיוג האירופי המופיע באתר.

עלות הצמיג הינה 429 ש"ח בלבד לצמיג וכוללים מע"מ, איזון והתקנה.

נשמח לעמוד לרשותך גם במוקד הטלפוני, 03-9005838.

פורסם

לי היו את ה-Toyo CF1 (קדמיים ואח"כ אחוריים) שהחליפו צמיגים סיניים לא מוכרים.

המידה אצלי הייתה שונה (215/55/17) אך הצמיג היה חסכוני מאלו שהוא החליף, שקט יחסית ולא ניתקלתי בבעיות אחיזה.

ה-CF2 החליף אותו.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם
רק מישלין,הצמיגים הכי טובים שיש,אבל לא את המישלין הירוק{לחסכון בדלק},הוא לא כל כך מוצלח.

באמת תשובה עניינית ומדוייקת...

מישלין הכי טוב! :roll:

פורסם
לי היו את ה-Toyo CF1 (קדמיים ואח"כ אחוריים) שהחליפו צמיגים סיניים לא מוכרים.

המידה אצלי הייתה שונה (215/55/17) אך הצמיג היה חסכוני מאלו שהוא החליף, שקט יחסית ולא ניתקלתי בבעיות אחיזה.

ה-CF2 החליף אותו.

אלי

קראתי את התשובה שלי וראיתי ששכחתי לציין - הרכב המדובר (שלי) היה גם כן 407 (2.2, שנת 2007).

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

בוקר טוב,

סדרת CF של Toyo היא סדרת צמיגים לרכב משפחתי עם איזון אופטימלי בין נוחות, חסכון בדלק ואורך חיים.

בעקרון ה-CF2 הינו דגם משופר של ה-CF1 ואמור להחליף אותו בהדרגה.

שניהם צמיגים מעולים כאשר ה-CF2 תוכנן בין היתר להשגת תוצאות טובות יותר בפרמטרים של התיוג האירופי.

• תוכן חדש...