Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום חיכנו לחבר 2 מכוניות מתחת לבית עמדו מכונית אחת ליד השנייה

במכונית השנייה של חבר שלי חבר אחר פתח את הדלת וזרק גרעינים על הרצפה ברחוב (אני הייתי עם עוד חבר באוטו שלי) עכשיו ירד שכן מאחד הבתים והעיר לנו ואמר לאסוף ואז החבר שלי נסע ואני קצת התקדמתי לבית של החבר והמשכתי לחכות לו כשהחבר שחיכנו לו ירד הוא אמר לי שהשכן מצלם את מספר הרישוי של הרכב שלי והוא באמת צילם השאלה שלי האם הוא יכול לעשות לי משהו עם זה חשוב לציין שיש לי מצלמה באוטו שעבדה ותיעדה הכל לא ראו את המכונית של החבר שעמד לידי אבל שמעו אותנו מדברים ושואלים אותו מה אתה זורק וכו וגם ראו שהדלתות באוטו שלי לא נפתחות אם זה משנה

תודה לעוזרים

פורסם

אם הוא נאמן נקיון אז כן.

ללא קשר, מדובר בתופעה מכוערת ואנטי חברתית.

זה מסוג העברות לדעתי שיש לתת עבורן עונש חמור כדי למגרה.

אין פה מקום לסליחה או טעות. מי שמרשה לעצמו לזרוק מהחלון קליפות גרעינים, סיגריה או טישו,

שישים בבקשה 1000 ש"ח לקופת המדינה.

גועל נפש

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

משפט כזה ארוך - כבר לא ראיתי מזמן (קשה לך לנקד ? קשה לפסק ? ותשובה גם אתה רוצה ? :wink:)

ולעניין סיפור המצלמה ברכב שלך, זה מזכיר לי סיפור אחר - תפסו על חם, אחד שגנב מחנות מכולת והאשימו אותו בגניבה. אמרו לו: "שני אנשים, עדים, שעובדים בסמוך, ראו אותך יוצא מחנות המכולת, עם כסף מזומן, חבילות של שטרות...".

אמר להם: "שני אנשים ראו?! אני אוכל להביא לכם 100 אנשים שלא ראו" (אז מה אם יש לך מצלמה...).

מקווה שימצו עם העבריין את הדין. מה שצריך. לא פחות ולא יותר (יודע מה - אני מצטרף לעידן - שיהיה יותר).

שנה טובה ונקייה גם !

alfa 156 2.5.

פורסם

לפני הרבה שנים נאלצתי לנסוע עם מחיפה לתת עדות בתחנת המשטרה בפ"ת, כיון שמישהו תאר במשטרה גנב חנויות ומסר תאור זהה לרכב שהיה לי, כולל מספר הרישוי. עלה לי ולאשתי ביום עבודה, נסיעה של 200 ק"מ וקנס חניה. הדבר היחיד שהציל אותי ממעצר היה שהגנב תואר כגבוה ובלונדיני ואני ממוצע וממש לא בלונדיני (ואשתי בכלל קטנה ושחורה).

במשך 3 שנים נוספות נהגתי בחשש משכפול המספר, אבל לפחות בחינה זו הכל היה בסדר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם הוא נאמן נקיון אז כן.

ללא קשר, מדובר בתופעה מכוערת ואנטי חברתית.

זה מסוג העברות לדעתי שיש לתת עבורן עונש חמור כדי למגרה.

אין פה מקום לסליחה או טעות. מי שמרשה לעצמו לזרוק מהחלון קליפות גרעינים, סיגריה או טישו,

שישים בבקשה 1000 ש"ח לקופת המדינה.

גועל נפש

כנראה לא הבנתה לא זרקו את הגרעינים מהרכב שלי אלה מהרכב של החבר שלי שעמד לידי

פורסם
שלום

היום חיכנו לחבר 2 מכוניות מתחת לבית עמדו מכונית אחת ליד השנייה

במכונית השנייה של חבר שלי חבר אחר פתח את הדלת וזרק גרעינים על הרצפה ברחוב (אני הייתי עם עוד חבר באוטו שלי)

בהמות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה מה שנקרא "אם אתה הולך לישון עם כלבים, אל תתפלא שאתה מתעורר עם פשפשים"

זו רק אמרה. והכוונה, אין להתפלא שאפשר להרטב כאשר מישהו משפריץ מיים,

ומכאן שאין להתפלא ששכן שלא עמד סנטמטרים בודדים ממך יחשוב שדווקא אתה הוא זה שליכלך, או אתה הוא זה שיספר מי הוא ההוא שלכלך.

לזרוק קליפות גרעינים מהרכב לכביש? זה אכן מעשה לא ראוי שלא ברור לי מה החבר שלך חשב לעצמו באותו רגע של מעשה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני יודע שזה לא השרשור המתאים(של הדביליים), אבל בדיוק שלשום נתקלתי בזה.

[video=youtube_share;RpFflFJrwuA]

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

יש לך חברים מגעילים ומטונפים, שותפים לתופעה שהיא מכת מדינה היום. יום כיפור עוד מעט, תעשה חשבון נפש אם אלו האנשים שאתה רוצה שיקשרו אותך אליהם.

פורסם

זו לשון החוק (עם הדגשה שלי):

תקנה 161

. (א) לא יפיץ אדם מודעה, כרוז או נייר מתוך רכב.

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]תק' (מס' 9)

תש"ל-1970

תק' (מס' 3)

תש"ם-1980

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

(ב) לא ישליך אדם חבילה, צרור, אשפה, פסולת או כל חפץ אחר מתוך רכב.

חבריך אכלו ונהנו ואתה אכלת אותה.

חתימה טובה לך

פורסם
משפט כזה ארוך - כבר לא ראיתי מזמן (קשה לך לנקד ? קשה לפסק ? ותשובה גם אתה רוצה ? :wink:)

למען האמת זה די קשה לנקד, וגם לא נחוץ לרובנו.

לגבי הפיסוק אני מסכים איתך.

• תוכן חדש...