Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. לפני שאעשה מעשה פזיז אני חייב להתייעץ עם מי שמבין בנושא.

רכשתי פיאט בראבו שבוע שעבר מחברת אלבר. לקחתי מיוזמתי את הרכב למכון בדיקה. הבדיקה יצאה תקינה למעט הכסתכ״ים. היה מתלה גמור ובלמים שחוקים. פרונט וצמיגים גמורים. ( קדמי)

בשורה של מרכב ציונו תיקוני צבע, ופלסטיק שבור שבולט לעין.

חזרתי לאלבר והם שלחו את הרכב ליישור קו. חתמתי על מימון ואז התחלתי לשים לב לבעיות. חסר מדף אחורי בעלות של מעל 2000 שח לפני מע״מ.

חסרים אבזמים לחגורות מאחור.

מתזי מים לא עבדו ( צינור לא מחובר תקנתי בעצמי)

צמיגים אחורים היו בהם פנסים מלחצים.

אני יודע שהמכון שגבה ממני 550 ש״ח התרשל במשימה.

השאלה אם אני יכול לתבוע אותו. ויכול להיות שהרכב כלל לא תקין ועבר תאונת שילדה.

מה עלי לעשות?

פורסם

לדעתי, לפני תביעה, גש לאלבר ובקש שישלימו את החלקים החסרים (קצת נראה לי מוזר שלא הבחנת

בזה בעצמך, אבל מניח שהיו עוד כאלה שלא היו שמים לב. אבזמים לחגורות בטיחות... מעניין מדוע פרקו אותם).

האם תוכל להעלות את טופס הבדיקה לכאן בבקשה (שנראה מה נרשם בו ומה לא?) ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אבזמים לחגורותה בטיחות? נשמע מוזר מאד. אני מניח שמדובר בספסל האחורי, בדוק שאינם קבורים בין המושב למשענת, או אפילו משוכים עד תא המטען. כבר ראיתי דברים מוזרים כאלה ברכבים שבהם השימוש בספסל האחרורי נדיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצאתי שבאמת האבזם מתחבא לו מתחת למושב האחורי הבוקר באור, קצת בעייתי ואין לי מושג איך מפרקים את המושב כדי להוציא את החלק.

איך אני יכול לפנות לאלבר?

פורסם (נערך)

נסה לקפל את המשענות לפנים, ואז מה שמתחתן יתגלה לעיניך. יתכם שתצטרך להסתכל מכיוון תא המטען - וכך תוכל לשחרר את האבזמים ולהשיבם למקומם הנכון.

לגבי צמיגים - מסוג הדברים שיהיה עליך לגלות עוד לפני הפניה למכון. לא צריך להיות יותר מדי מקצוען, ואפשר גם לבדוק את תאריך הייצור שלהם. הנסיון מראה שחברות הליסינג נוטות לקמצן בנושא, ועדיף לך להשקיע ברביעיית צמיגים איכותיים ולא להסתפק בלינג-לונג שישימו לך גם אם יסכימו להשתתף בהוצאה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסתדרתי עם נושא החגורות, וגם צמיגים רכשתי. מה שעדיין מטריד אותי זה המדף, המחיר של הזמנה והרכבה יכול להגיע קרוב ל3000 ש''ח. יש עם מי לדבר בחברת אלבר?

פורסם

אתה באמת רוצה לתבוע בשביל מדף אחורי? תקנה בפירוקיה, יצא לך יותר זול מהזמן שתבזבז על ניהול התביעה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה אתה ממתין?? גש מיד אליהם ודרוש את המדף שצריך להגיע כחלק בלתי נפרד מהרכב.

עד שתגש הם כבר יחליטו עבורך שהעלמות המדף קרתה אצלך.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נגשתי לאלבר. הסוכן אמר שהוא ידאג לי והוא דיבר כבר עם המנהל וכמעט בטוח שיש להם איפשהו.

התחושה הכללית שמנסים להתנער ממני. איך להתנהל?

• תוכן חדש...