Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חוות דעת על הפיוניר avh x8550

ronen6p
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מבקש לדעת אם הוא תומך במכשירים מעבר למה שרשום בטבלת היצרן. בפרט הlg g2.

ואיך הוא בכללי מבחינת טאצ ביצועים איכות סאונד, דיבורית בלוטוס והאם הממשק נוח לתפעול כגון חיפוש שירים וכדומה.

ושאלה אחרונה האם דרוש מתאם לשליטה על לחצני ההגה ? ואם כן אז כמה הוא עולה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המכשיר עצמו מדהים,נגיש נוח,אופציונלי. ועובד פיקס לא שמעתי ביקורות רעות עליו.

חוץ מהקטע שהשעון בו הוא לא 24שעות. שזה לא כ"כ אמור להפריע אבל בסך הכל המכשיר מאוד נוח ומאוד מומלץ.

כן, אתה צריך מתאם להגה ממליץ לך על PAC. (אישית לא רואה בו צורך.) אבל תעשה חושבים לבד.

http://www.ebay.com/itm/PAC-SWI-RC-SWI-JACK-SWI-PS-Steering-Wheel-Control-Retention-Adapter-Interface-/360463057304?pt=US_Adapters&hash=item53ed45c198

הטאץ, האופציות לכיוונים,הבלוטוס, הדיבורית בקיצור הכל עובד מצוין.ואני מדבר מניסיון כי יש לי את המכשיר הזה

פשוט הוא בחדר מחכה להתקנה :D ואני מכיר את המכשיר אישית מChundrik.

קניתי את המכשיר כי ראיתי אותו אצלו ומאוד התלהבתי ממנו!

אם אתה מבין רוסית קח סרטון של בן אדם שמסביר הכל על המכשיר:

אם אתה לא מבין,אז קח באנגלית:

ואם יש לך שאלות פתחתי שרשור בעצמי על המכשיר לפני הקניה,וענו לי שם על הכל

תדפדף שם ותתעניין. אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?539210-Andorid-Kit-to-Pioneer-8550BT

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...