Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אבקש את עצתכם לייעוץ לפני רכישה של רכב חדש מקטגוריית הסופרמיני

הרכב הוא עבור הורי, בני 60+

כיום ברשותם סוזוקי SX4 דגם 5 דל'

נוסעים בממוצע 15K בשנה

כאמור, התקציב הוא עד 110,000 ש"ח.

הדרישות העיקריות מהרכב הן כדלקמן:

• נוחות נסיעה - שתיהיה נסיעה שקטה וחלקה עד כמה שניתן
  • חסכוני בדלק
  • רכב בעל מרווח פנימי ולא חונק
  • תא מטען שמספיק גם לעגלת תינוק

זהו בגדול... במידה והחסרתי נתונים כלשהם אשמח להשלים

תודה מראש :)

פורסם (נערך)

הונדה ג'אז וטויטה ספייס ורסו יכולות להתאים. שתיהן מרווחות יחסית, אמינות וחסכוניות. למרות שמדובר בדגמים ישנים הם עדיין מוצלחים מאוד

עריכה אחרונה על ידי shimib1977
פורסם

הספייס ורסו אכן יכול להתאים והוא רכב מעולה, אבל הוא לא שקט במיוחד. הג'אז מיושנת ונמצאת רגע לפני החלפה, קצת בעייתי בעיני.

למה לא רנו קליאו? חסכונית, מרווחת, די שקטה ותא מטען נאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי , אשמח אם תוכל קצת לפרט למה אתה מתכוון קצת בעייתי בג׳אז?

האם ידוע מתי במהלך 2015 צפויה לנחות בארץ הג׳אז החדשה?

פורסם

הורי (בני קצת פחות מ60) היו בהתלבטות דומה עד לא מזמן, רק שנושא של עגלת תינוק לא היה שיקול עבורם.

אבא שלי ביצע לא מעט נסיעות מבחן ודי התייאש כי לא היה אף רכב שיכלו להגיד עליו "זה זה" (יש לציין שלנסיעה על הספייס ורסו הוא "מחכה" מדצמבר שנה שעברה עד היום אחרי שהתאכזב מהיאריס). אני אצרף לך את השרשור שפתחתי בזמנו אולי יעזור קצת: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?508943-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%92%D7%A8

אם אתה רוצה לדלג ישר לסוף, אז עד שהצלחתי לשכנע אותם לחכות למאזדה 2 החדשה שאמורה להגיע בתחילת 2015 נפלה בידם הזדמנות לרכוש סוויפט 2012 משומשת במצב נהדר. חודשיים וחצי לאחר הרכישה הם מאוד מרוצים. (מה שיכול להוות בעיה מבחינתכם בסוויפט זה תא מטען הקטן, אבל אל תתביישו "למדוד" בתוכו את העגלה בסוכנות).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

קראתי עכשיו שהג'אז צפויה להגיע לישראל ברבעון השלישי של 2015. יכול להיות שעקב כך יורידו את המחירים בקרוב של הדגם הישן. שווה לבדוק. רנו קליאו אחלה, אבל תהיה להם צפופה. אופציה נוספת היא I25, כמעט משפחתית ומאוד אמינה. אני רק לא בטוח לגבי הנוחות שלה

פורסם

היונדאי לא נוחה,גם בנסיעה וגם הכסאות לא נוחים,והרכב מאד לא שקט.

לקליאו כסאות מצויינים אבל באופן מפתיע היא נוקשה מאד ומתרסקת על כל בור קטן.

לגאז נוחות נסיעה אפילו פחות טובה.

אתה מציין שנוחות הנסיעה זה הפרמטר מספר 1,חבל שאתה חושב על רכבים עם איכות נסיעה נמוכה,כדאי לך לבצע נסיעות מבחן ב3-4 רכבים,ותרגיש בעצמך מה נוח יותר או פחות.

בכל מקרה ה208 רכב מעולה,גם הפיאסטה.

פורסם
היי , אשמח אם תוכל קצת לפרט למה אתה מתכוון קצת בעייתי בג׳אז?

האם ידוע מתי במהלך 2015 צפויה לנחות בארץ הג׳אז החדשה?

היית הולך עכשיו לחנות של idigital וקונה אייפון 5C או שהיית מושך עוד קצת עם האייפון הישן שלך עד שיגיע ה-6 החדש?

זה בדיוק מה שבעייתי עכשיו בג'אז. הדגם החדש נמצא בקנה וקצת חבל לקנות "דגם ישן".

אבל... לדגם ישן יש גם יתרונות -

1. הוא לרוב אמין יותר, כי כל מחלות הילדות שלו כבר נפתרו על ידי היצרן. דגם חדש = בעיות חדש.

2. בהרבה מקרים היבואן תקוע עם מלאי של הדגם הישן ולכן הוא קצת יותר "גמיש" במתן הנחות על הדגם היוצא.

צריך לבדוק אם סעיף 2 אכן מתקיים אצל הונדה או לא. לכן כתבתי - קצת בעייתי, ולא מאוד בעייתי.

למיטב ידיעתי הג'אז החדשה ביחד עם ה-HRV החדש שמבוסס עליה יגיעו באמצע 2015.

פורסם

ההורים שלי שקלו ברצינות את העניין של הרנו קליאו אך מכיוון שהרכב נוטה להיות נמוך וגם לא הכי מצטיין בשיכוך מהמורות כנראה שהאופציה תרד מן מהפרק.

קיימת אופציה נוספת שטרם הועלתה כאן בדיון, אך קראתי עליה לא מעט תגובות בדיון שפתחה בזמנו Murzilka והיא המאדה 2

אשמח לדעת מתי היא צפויה לנחות בארץ

פורסם

מעבר מרכב מעט גבוהה כמו הSX4 האצ'בק לסופרמיני בעלת ישיבה נמוכה היא לא קלה, במיוחד שמדובר באנשים מבוגרים להם הכנסיה והיציאה מרכב מעט גבוהה יותר נוחים וגם הישיבה הגבוהה המספקת שדה ראיה וביטחון.

אני הייתי שוקל התקדמות אבולוציונית לקרסאובר (חסכוני, סחיר, נוח ובעל תא מטען ומושב אחורי מספק) בן כמה חודשים או חדש מהחברה בתנאי המימון של סוזוקי ועוד כלקוחות מבית כנראה יקבלו הצעה טובה למרות שחורגת מעט מתקציבם.

פורסם

קיימת אופציה נוספת שטרם הועלתה כאן בדיון, אך קראתי עליה לא מעט תגובות בדיון שפתחה בזמנו Murzilka והיא המאדה 2

אשמח לדעת מתי היא צפויה לנחות בארץ

היא תושק בארץ לקראת סוף השנה כשכנראה רכבים ראשונים יעלו לכביש הלכה למעשה בתחילת 2015.

פורסם

אני לא יודע למה כולם מתלוננים על הנוחות של הקליאו החדשה, נהגתי עליה והיא בסדר גמור, קצת פחות טובה מהדור הקודם אבל ממש לא מתרסקת על כל בור. נסעתי בעיר ומחוצה לה ולא נתקלתי במשהו חריג או בחוסר נוחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם הג'אז עונה על צרכיהם ודרישותיהם אין סיבה להימנע ממנה מפני שהיא דגם שעומד להיות מוחלף, אבל בהחלט יש להתחשב בזה בעניין המחיר שבה היא נקנית.

בנוסף הייתי ממליץ להם לבדוק את הטויוטה ספייס ורסו וסיטרואן C3 פיקאסו.

סופר מיני "רגילה" ונמוכה לדעתי היא לא אופציה.

פורסם

מה הסיבה להחלפת הרכב? אם מדובר רק בנושא העגלה - אל תצפה משום סופרמיני להיות עדיפה משמעותית על הרכב הקיים, ואז צריך לחשוב שוב אם באמת רוצים להחליפו. אם מדובר ברכב שהתיישן זה סיפור אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...