Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פה הטעות שלך, לגמרי הגיוני שהמצבר ילך באוטו שלא נסע כמעט, כי הוא לא מספיק להיטען כמו שצריך.

כאשר מדובר באחריות של מצבר - אין בדרך כלל. יש דגמים שנותנים שנה, שנתיים, 20 חודשים ועוד כל מיני. מצבר מקורי של אוטו מגיע עם שנה אחריות. למה? ככה. גם אני חושב שיכולים לעשות אותך מבסוט אם הם רוצים, ובהשקעה מינימלית, אבל לא תמיד הם רוצים. מה לעשות? תכריח אותם? אבל מכאן ועד לקרוא לזה שירות נוראי? אני ממש מקנא בך, פשוט כי כנראה שלא חווית שירות נוראי.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתעודד פותח השרשור,יש בפורום אנשים שאחרי שנה הלך להם הגיר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היה נחמד אם היו הולכים לקראתך, אבל ממש לא נוראי. אם כל לקוח יתחיל לומר להם "עבר רק שבוע, עברו רק חודשיים..." מתי יהיה לזה סוף?

פורסם
תתעודד פותח השרשור,יש בפורום אנשים שאחרי שנה הלך להם הגיר.

לפחות החליפו להם במסגרת האחריות :)

וממש לא אני הקטנוני פה. המחיר של הטיפול הוא שוד לאור יום אבל אני בוחר באם לעשות או לא לעשות. לא ללכת לקראת לקוח ולהתקטנן על חודש זאת קטנוניות.

פורסם

מתי לדעתך הם צריכים להפסיק לספק את האחריות? חודשיים זה כבר מוצדק או שגם קטנוני? אולי חצי שנה?

מבחינתך לא להאריך את האחריות ב8.3% מהזמן זה קטנוני. אם נקח לדוגמא את האחריות על המנוע והגיר שהיא ל7 שנים וחס וחלילה תהיה לך בעיה בגיר אחרי 7 וחצי שנים, גם אז זאת קטנוניות מצידם אם לא יקחו אחריות?

כל עוד אנחנו לא מדברים על תקלה סדרתית, אני לא מסכימה איתך. להגדיר את זה "חווית שרות נוראית ותובנות לגבי האחריות כולה" זה פשוט ילדותי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

[h=1]חווית שירות נוראית מקיה ישראל וכמה תובנות לגבי האחריות שלהם פה בארץ.[/h]

כותרת מרחיקת לכת וכמה תובנות לגבי הכותב ומעט על היבואן

מוזר שמצבר מקורי מגיע עם שנת אחריות אחת בלבד.

טעות לא לתת טעם טוב ללקוח. למשל ע"י הנחה אמיתית ולא פיקטיבית.

ברוכים הבאים לישראל - כתוב 12 חודש. ניסית לקבל הארכה/הטבה. לא קיבלת. קח את זה בפרופורציה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אסור להגביל את האחריות לפחות משנתיים ברכב פרטי.

מדובר בהפרה של תנאי רישיון הרכב. סעיף 10ב' לצו הפיקוח על מצרכים ושירותים (יבוא רכב ומתן שירותים לרכב)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני יכול להבין את תחושת האכזבה של פות"ש.

נכון שהאחריות למצבר היא שנה, ועדיין אף אחד מאיתנו לא היה שמח לקנות רכב חדש ולהחליף מצבר אחרי שנה וחודשיים.

היה נכון צרכנית מצד היבואן לתת הנחה משמעותית הרבה יותר.

אני בטוח שבשוק החופשי ניתן היה למצוא מצבר איכותי בפחות ממה שהוא שילם אחרי ההנחה המצחיקה.

הכותרת אמנם לא מתאימה אבל התחושה היא של חוסר שביעות רצון.

לפות"ש - אכן נסיעות קצרות כאלה יקצרו את החיים של המצבר. ממליץ לך לעשות נסיעה מעט ארוכה מדי פעם עם האוטו ולבדוק מים במצבר אם לא מדובר במצבר אטום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מדובר בהפרה של תנאי רישיון הרכב. סעיף 10ב' לצו הפיקוח על מצרכים ושירותים (יבוא רכב ומתן שירותים לרכב)

זה ציטוט מעניין מאוד, ואני מקווה שפות"ש יעשה בו שמוש.

בניגוד לדעת הרוב פה - גם אני הייתי מתאכזב. ובהקשר זה, מוסך פליקס (צ'מפיון, אבל עם שרות) ביצע החלפה של מצבר אחרי שנתיים וחצי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה לא תקף לחלקים מתכלים כגון רפידות, נוזלים ושמנים, מצבר, צמיגים וכו'.

פורסם (נערך)

^^

הו, התגובה המנצחת של הדיון.

דין מצבר כדין מגבים, צמיגים ונוזלים וכל ציוד אחר שמוגדר כציוד מתכלה. רק שעל המצבר במקרה הזה סופקה אחריות לפרק זמן שהוגדר מראש, כך שאם פרק הזמן הזה עבר, אין סיבה שהיבואן יהיה חייב לך משהו, עם כל הבעסה והצער שבדבר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אגב , מה עלות מצבר טוב היום , 400-450-500 ש״ח ? כמובן לא במורשה ושאר שות׳ . מעצבן טבל תעבור הלאה , העיקר שאתה מרוצה מהרכב ?

פורסם
אחרי כותרת המפוצצת, ציפיתי לקרוא איך עשית טיפול גדול, אחריו נקרעה רצועת התזמון, הלך מנוע ולא לוקחים אחריות.

מסתבר שבסך הכל הלך המצבר שלא באחריות, ולא נותנים לך חדש בחינם. לא יודע מה איתך, אני לא קורא לזה "חווית שירות נוראית", ולא גורם לי להסיק שום מסקנה לגבי קיה. למעשה מרגיש שבזבתי עוד 2 דק' מהחיים. זה מדכא אותי יותר.

^זה.

אני לא מבין, לפי החוזה הם חייבים לספק לך אחריות ל365 יום, לא 366 ולא 367, מה בדיוק הבעיה פה? שהם לא מוכנים על חשבונם ומתוקף טוב לבם להוסיף עוד X ימים? וזה "נוראי"? וואלה יופי.

כשהחומוס מחמיץ בדיוק יום לאחר התאריך המוטבע על האריזה אתה מתלונן? או פשוט לובש את מכנסי הילד הגדול ומבין שזה מה יש?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם אני ואישתי בעלים של קיה ומיד פתחתי את השירשור,קורה לכולנו לא נעים נכון.

מצבר הוא עניין של מזל ברוב המקרים. בתור אחד שמכיר את השירות של קיה אני בטוח שאים היה

שנה ושבוע המצבר היה מוחלף בחדש ללא תשלום מצידך.אבל פה צר לי לאכזב אותך,פה נמצא הגבול שלהם כנראה ובחרו שלא לכופף את הנהלים,

זכותם ידידי .

וסליחה אם זה מעצבן אותך, זו לא המטרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...