Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מצויינת. אם היית עושה ביטוח והיו מראים לך שחתמת על סעיף שנוגד כל הגיון בריא האם גם אז לא היית תובע?

קראת פעם תעודת אחריות? מבחינה עקרונית כל חברה יכולה להתנער מכמעט כל מקרה בטענות מסויימות, האם הם עושים את זה? חלקם כן וחלקם לא. חברה טובה נותנת שירות ללקוח או לפחות מענה נורמלי תמיד.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמישהו ישנה כבר(בבקשה) את הכותרת הלא קשורה הזו , נעשה פה עוול ליבואן

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כניראה שעדיין לא טעמת טעם מר באמת של יבואן, תנסה להריץ פה חיפוש בפורום ותראה מה אני עברתי עם יבואנים ומה אנשים עברו כשהתקלקל להם מנוע/גיר/חיישנים והיבואן התנער מאחריות.

סך הכל מצבר, זה לא איזה חלק יקר. מצבר לא יחזיק לך ל 7 שנים מן הסתם, יש מקרים יוצאי דופן אבל בדר"כ מצבר מחזיק 2-3 שנים.

פורסם (נערך)

ולא תעשי ביטוח? לא תקני רכב בגלל שאחריות על מצבר לא סבירה?. בוודאי שכן, אני מאמין שפשוט לא באתי טוב לאותו איש שירות. לי לא בא לו לעזור לאחר כן. וככה לטעמי לא נראה שירות. שוב בוודאי שאת לא חייבת להסכים.

עריכה אחרונה על ידי inspire
פורסם

אתה ממשיך להתעלם באלגנטיות מהשאלה.

נגנב לך רכב שלושה ימים אחרי סיום הפוליסה, תצפה מחברת הביטוח לעשות מערוף ובכל זאת לשלם לך עבורו?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש מה שניקרא "רצון טוב" של היבואן והרבה מיזה תלוי איך באים לנציגי השירות במוסכים ולנציגי השירות של היבואן.

לאחי הגדול בפורד SMAX שנת 2010 הסכימו לאחר סיום האחריות לבצע תיקון של 6500 ש"ח במשאבת הגה כוח,

מתוך רצון טוב לאחר שהוא שלח כמה וכמה מכתבים וביקש להשתתף ב 100% (אישרו בהתחלה רק 50% מהתיקון שזה גם יפה) מהתיקון מכיוון שהוא מרוצה מהרכב ומעוניין כן להישאר נאמן למותג.

פורסם
אתה ממשיך להתעלם באלגנטיות מהשאלה.

נגנב לך רכב שלושה ימים אחרי סיום הפוליסה, תצפה מחברת הביטוח לעשות מערוף ובכל זאת לשלם לך עבורו?

ממש לא מתעלם. והתשובה היא לא כי זו רשלנות פושעת שלי. אשמה מלאה שלא ביטחתי. גם אם היה עובר דקה וחצי מתום האחריות על המנוע והיה הולך מנוע לא הייתי מצפה שיתקנו לי אותו. וזה בדיוק הגיון בריא או רצון טוב כפי שציינו פה מעליי. אין לזה סוף, אם מעלים לך בשקל את הקוטג' זאת סיבה להפוך את המדינה? אם מחירי הדירות פה הם כמו בטוקיו זו סיבה להתלונן? אני חושב ששירות נורא זה שירות שלא הולך לקראת הלקוח כשהוא יכול, את לא וזו זכותך.

פורסם
שאלה מצויינת. אם היית עושה ביטוח והיו מראים לך שחתמת על סעיף שנוגד כל הגיון בריא האם גם אז לא היית תובע?

קראת פעם תעודת אחריות? מבחינה עקרונית כל חברה יכולה להתנער מכמעט כל מקרה בטענות מסויימות, האם הם עושים את זה? חלקם כן וחלקם לא. חברה טובה נותנת שירות ללקוח או לפחות מענה נורמלי תמיד.

אין קשר בין המקרה שלך לכל מה שכתבת למעלה.

מעבר לזה, לקרוא לזה שלא החריגו את האחריות ברצון טוב ונתנו לך מתנה "חווית שרות נוראית" זה פשוט מגוחך.

זו חוויה "נוראית"?

באמת?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מחזיק בקיה סיד. יש לי אחריות 7 שנים (4+3).

לאחר 3 שנים וחודשיים בדיוק מיום שקיבלתי את הרכב, הייתה לי נזילת דלק בגלל הסדקים בצינור הדלק. אפילו לשניה לא חשבתי ללכת ולבקש להחליף לי את הצינור בחינם. אין מה לעשות - האחריות נגמרה!!! ולא משנה שנשארו לי עוד 3 שנים ו- 10 חודשים אחריות על המנוע והגיר.

קניתי במוסך מורשה KIA את צינור דלק (149 ש"ח) כי לא מצאו אותו במוסך שבו עשיתי את התיקון. כמובן, לא התכוונתי להחליף את הצינור במוסך מורשה KIA בגלל המחיר המטורף שלהם. חזרתי למוסך שבו מצאו את מקור הבעיה ועל העבודה שילמתי 50 ש"ח בלבד ותודה רבה לבעל המוסך שהחליף את הצינור כמעט חינם.

מצטער, אבל אתה חי בסגנון "מגיע לי". ואני חי בסגנון "מה אומר החוק".

פורסם

לקרוא לזה שלא החריגו את האחריות ברצון טוב ונתנו לך מתנה "חווית שרות נוראית" זה פשוט מגוחך.

זו חוויה "נוראית"?

באמת?!

ובנימה זאת לדעתי עדיף היה לסגור את השרשור או לפחות לסגור עד שהפותח יסכים להתנצל בפני היבואן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק. זה לא נוראי, בסך הכל חוסר סימפתיה קל ללקוח.

חווית שירות נוראית זה כשאתה מבקש למלא מים לווישרים ונציג השירות משתין לך במיכל מול העיניים שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם הוא משתין מים כחולים עם ריח סבון - לבריאות שיהיה לו. אין לי בעיה עם זה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר בכיוון מים צהובים עם ריח של אמוניה + מציג לך את הצנרת. אחרי ששילמת הוא מושיט לך יד מזיעה עם תלתלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ובנימה זאת לדעתי עדיף היה לסגור את השרשור או לפחות לסגור עד שהפותח יסכים להתנצל בפני היבואן.

כשהיבואנים ישלמו לי כסף אני אשקול.

לחלופין, אני מוכן לקבל גם ממך, אבל מזומן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...