Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם הכנה למצית ורדיו FM היו אבזורים בתוספת תשלום אבל שעון חום מנוע היה כמעט בכל המכוניות. פשוט שערוריה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
בדיוק עליך הם בונים, לקוח אחד שכל מה שמעניין אותו זה שעון חום. אפילו על נסיעת מבחן הוא מוותר, עוד לפני שראה את האוטו במו עיניו.

בהצלחה.

אני מעוניין שתכתוב כאן היכן רשמתי:

א. שכל מה שמעניין אותי ברכב הנ"ל הוא שעון חום.

ב. שוויתרתי על נסיעת מבחן.

צטט לי בבקשה - אחרת, תפסיק לזרוק השמצות באוויר. בהצלחה גם לך.

אני לא חושב שיש למישהו אומץ היום למכור לך רכב בלי שעון חום...

פעם הכנה למצית ורדיו FM היו אבזורים בתוספת תשלום אבל שעון חום מנוע היה כמעט בכל המכוניות. פשוט שערוריה!

עניין של הפקת לקחים (כפול 4 פעמים) ופעם אחת המצלמה היתה עליי.

בכל מקרה שכל אחד יעשה את השיקולים שלו בקניית רכב כלשהו.

צולם בתחילת 2008 - הראש מנוע ניצל, עצרתי את הרכב לפני שזה התקרב לאדום. חילצתי את עצמי. צולם בשוליים של כביש 672 ליד עין העמק (כביש בין-עירוני עם נתיב אחד לכל כיוון וללא שטח הפרדה. מהירות מותרת 80 קמ"ש).

תמונה 008.jpg

תמונה 009.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הסיכוי שזה יקרה ברכב חדש נמוך בהרבה ואפילו אפסי.

גם אם זה קורה, אתה באחריות.

חוץ מזה, אתה לא באמת יודע אם זה מחוון אמיתי או סתם מחוג ליופי עם 3 מצבים במכוניות חדשות.

בפיאט הזאת בטח ראית תנודות בתחום העבודה התקין של המנוע. באוטו חדש אין לך באמת מושג, זה תקוע על 90 מעלות כל הזמן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

מסכים בהחלט, אבל אני מחזיק את המכוניות מעל 10 שנים ואני חושב קצת מעבר, חושב לטווח הרחוק. אולי זה קצת נראה מטופש ומיותר בנקודה הזאת, אבל צוחק מי שצוחק אחרון. אם הייתם עוברים את מה שאני עברתי לא הייתם מעירים הערות בסגנון. הכל מניסיון כואב שלי ולא המצאות, אז תסמכו על שיקול הדעת שלי אחרי 11 שנות נהיגה.

בעניין המחוון, תתפלא אבל מסתבר שאם תרמוסטט מנוע נתפס על מצב סגור בעליות של משמר העמק גם ברכב עם מד מכאני שלא תלוי מחשבים, הוא יטוס ימינה תוך 2 שניות בדיוק... כך שאני לא מתרגש ממחשוב לוח השעונים. עדיין יותר טוב מנורה.

חוץ מזה אנחנו סוטים מנושא השרשור. זה לא דיון על לוח השעונים. תודה.

פורסם

הנה, ממש כאן:

תביאו את הפולו GTI

הידנית

3 דלתות במחיר תחרותי ועם אבזור ראוי - ואני קונה. עכשיו.

אם אפשר לפתוח הזמנה מיידית - אפתח.

אפילו הדגשת שאתה מוכן לפתוח הזמנה מידית.

כקהל בפורום, אנחנו כ"כ הרבה פעמים מצפים שמישהו מנציגי היבואנים רק יבוא לכאן ויקרא ויפנים איזה לקוחות פוטנציאלים יש לו.

ועכשיו אם מישהו בכיר מספיק בצ'מפיון קרא את המכתב שלך, מה הוא אמור להסיק ממנו וממה שכתבת ל-caveman?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
איכות החומרים במיני (קופר) מזעזעת, האוטו מקרקש בהיסטריה והתחושה היא של יריקה בפנים של מי שבא לקנות את הרכב.

זה כבר לא בתוקף. המיני החדשה מתעלה על הפולו בלי מאמץ בהיבטים הללו.

STIO, ההצהרה שלך נשמעת כמו מישהו שאומר "תפסו אותי לפני שאני משתולל!".. מביך משהו. בנימה רצינית, מציע לך בחום לא לפסול רכב על סמך היעדר שעון חום (זה נחשב חרוז? משחק בין משמעויות?).

:idea:
פורסם
הנה, ממש כאן:

אפילו הדגשת שאתה מוכן לפתוח הזמנה מידית.

כקהל בפורום, אנחנו כ"כ הרבה פעמים מצפים שמישהו מנציגי היבואנים רק יבוא לכאן ויקרא ויפנים איזה לקוחות פוטנציאלים יש לו.

ועכשיו אם מישהו בכיר מספיק בצ'מפיון קרא את המכתב שלך, מה הוא אמור להסיק ממנו וממה שכתבת ל-caveman?

זה לא סותר. ניתן להזמין את הרכב ומקסימום ניתן לעשות נסיעת מבחן אח"כ. זה גם מה שהציעו לי בזמנו על הפאביה ("אין לנו רכב לנסיעת מבחן עכשיו, תפתח הזמנה ועוד שבוע תקבל נסיעה. מקס' תבטל אח"כ).

כך או כך, כולכם עדים למה שרשמתי וזה כתוב פה שחור על גבי לבן. עומד מאחורי הדברים. אני קהל יעד, נעים מאוד.

וכן, אני מצפה שמישהו מהם יקרא את זה. תבדקו אותי.

זה כבר לא בתוקף. המיני החדשה מתעלה על הפולו בלי מאמץ בהיבטים הללו.

STIO, ההצהרה שלך נשמעת כמו מישהו שאומר "תפסו אותי לפני שאני משתולל!".. מביך משהו. בנימה רצינית, מציע לך בחום לא לפסול רכב על סמך היעדר שעון חום (זה נחשב חרוז? משחק בין משמעויות?).

להשתולל לא, כולה רכב.

פניתי ליצרן בגרמניה במייל עוד בחודש ספטמבר, הוא הפנה אותי ליבואן בארץ ונתן לי מייל (של צמפיון), כששלחתי מייל קיבלתי הודעה חזרה שהתיבה מלאה.

לפני כשבועיים שלושה הייתי בסוכנות ונרשמתי למעין רשימת המתנה, הנציג הבטיח שיעדכן אותי.

התקשרתי גם לסוכנות המרכזית אבל לא ידעו למסור לי פרטים חדשים.

אני חושב שגם ה- 208 של פיג'ו היא אופציה ראויה, אבל לא התחברתי לעיצוב שלה - במיוחד להנדסת אנוש בתוך הרכב.

פורסם

אולי התת מודע שלך מנסה לאותת לך לחזור לפיאט עם כל ההתעקשות הזו על שעון חום? בפיאט, לכל דגם יש שעון חום.. חייב, כדי שתדע לפני שהאוטו מתפרק. :wink:

:idea:
פורסם (נערך)

א. שכל מה שמעניין אותי ברכב הנ"ל הוא שעון חום.

צטט לי בבקשה - אחרת, תפסיק לזרוק השמצות באוויר. בהצלחה גם לך.

בנוסף למה שיבגני כתב, שפשוט הוציא לי את המקשים מהמקלדת,

מכל התגובות שלך בזמן האחרון, אתה אובססיבי לגבי שעון החום, ופוסל רכבים על הסף כשהם לא מגיעים איתו, וחבל. אתה נתפס לכמה אירועים מינוריים בודדים עם רכב מלפני יותר משני עשורים אחורה. קח את עצמך בידיים, העולם התקדם מאז.

רק בתגובה האחרונה שלך כתבת את זה כדבר הראשון, ועוד הוספת את המילה חובה.

אבזור ראוי = חובה שעון חום מנוע (כלומר לוח שעונים מלא ומפורט)

נגזר מדבריך לכן, שאולי זהו לא הדבר היחיד פר סה שמעניין אותך באוטו, אבל זה בהחלט דיל ברייקר בשבילך. שוב, ההפסד כולו שלך.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

יש לי שעון חום באוטו, כשאני מחזיק את כפתורי חלונות החשמל לחוצים למרות שהחלון כבר סגור - הוא מטפס לתחום האדום, למי איכפת משעון החום?!

הצרפתיה בת ה13 שלי לא מתחממת, למה שפולו GTI חדשה תתחמם? EVER?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חושב שסטיו פשוט לא מוכן להשלים עם הרעיון שגם אם יהיה לו שעון חום ברכב חדש, הוא לא ייתן לו יותר אינפורמציה מאשר נורה. כי הוא לא יזוז בזמן שינוי של מספר מעלות, אלא פשוט יטפס לתחום האדום תוך עניין של מספר שניות בודדות ואז תדלק נורה, בדיוק כמו ברכב בלי שעון. אותה נורה גם תדלק לפני שיילך ראש המנוע, כי משהו אומר לי שיצרני המכוניות שמו איזשהו מנגון התראה מקדים ולא נורת "אכלת אותה" כמו שאוהבים לקרוא להן כאן.

בקיצור, תתקדם. שעון חום היום כבר לא שווה הרבה.

לגבי הפולו, אני חושב שקצת נסחפת. אף אחד לא הולך להביא אותה עם רשימת אבזור ש"ביקש ההוא מהפורום" ותהיה בטוח שאף אחד (אבל אף אחד) לא הולך לתמחר אותה בצורה הגיונית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני מחזיק את המכוניות מעל 10 שנים ואני חושב קצת מעבר, חושב לטווח הרחוק.

לא הייתי בונה על רכב חדש של VAG שיחזיק יותר מ10 שנים בלי שתצטרך להחליף חצי ממנו אבל זו כבר סטייה רצינית מהנושא.

פורסם
מסכים בהחלט, אבל אני מחזיק את המכוניות מעל 10 שנים ואני חושב קצת מעבר, חושב לטווח הרחוק.

אתה רק בן 28(?) את הרכב הנוכחי שלך אתה מתכוון להחליף לפני שמלאו לו 10 (או שלפאביה יש ספירת שנים משלה?) גם את הרכב לפניו החזקת פחות מ10 שנים (מתמטיקה פשוטה) ככה שהשורה הזאת לא נכתבה מניסיון העבר. לגבי העתיד, אל תשכח שתונכיות לחוד ומציאות לחוד, אולי עוד שנתיים תתחתן ועוד 4 תמצא את עצמך עם שניים\שלושה ילדים והפולו כבר לא תתאים?

אתה קונה רכב חדש ואני מאמינה שתתחזק אותו כראוי, ככה שדי מיותר לרדוף אחרי פרט כל כך קטן ולא ודאי (כמו שאמרו קודם, שלא תמצא את עצמך עם אותה המנורה ושנתות מעוצבות מסביב).

לגבי הרדיפה שלך אחרי צ'מפיון והרשמה לרשימת ההמתנה עוד לפני שהאוטו הגיע לארץ. מה אתה בעצם מנסה להשיג בזה? הרי ברור לך שאם יש סיכוי קלוש שהרשימה הזאת תשפיע על משהו כשהרכב יגיע לארץ זה לא יהיה על רשימת האבזור, אלא אולי על התמחור. אבל לרעתך, כי הם יראו שיש ביקוש עוד לפני ההשקה של האוטו בארץ.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בקשר לשעון החום כמתפקד כ"נורה", זה לא נכון. זה נכון אולי שהוא "תקוע" על 90 רוב הזמן אבל זה רק כדי לא להציק, כי באמת לא משנה אם החום הוא 83 או 96. עד כמה שידוע לי בין 80-100 מעלות הוא נשאר על 90, ובשאר הטמפרטורות הוא דווקא כן מציג את הקריאה הנכונה. ונחזור לנושא.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לגבי הדיון המרתק על נושא שעון החום אני יכול להעיד שברכב הקודם, סדרה 3 שנת 2002, נדפק לי הפקק של מיכל העודפים של נוזל הקירור, זה התחיל מנורת התראה כחולה על מפלס נמוך של נוזל קירור, המשיך בהפיכת הנורה לאדומה (מפלס נמוך בצורה קריטית) ואז הדלקות נורת חום מנוע שבמקביל אליה התחיל מחוג שעון החום לזוז לכיוון התחום האדום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...