Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחן ראשון לפולו GTI הידנית. מצפה לתמחור של הדגם הידני והגעת המכוניות הראשונות לארץ. הייתי בסוכנות ולא ידעו למסור לי פרטים, עלו על ההזמנה של הפאביה מ-2008 במחשב ורשמו את הפרטים שלי שוב.

גם ידנית, גם 5 דלתות (פרקטית), גם מנוע 1.8 חדש, גם לוח שעונים עם מד חום מנוע... יאללה צ'מפיון עכשיו תורכם. תביאו את הרכב במחיר תחרותי.

דעתכם? (אין לי סאונד במחשב עד שאני חוזר הביתה בערב, לא יכול לשמוע מה הוא אומר).

גם לא הבנתי איפה המצבר נמצא ברכב, אולי מאחור?

גם בפולו GTI היוצא המצבר נמצא מאחור בבגאז מתחת לבידוד ליד הגלגל ספייר

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבנתי שבעבר נתקעת עם רכבים בצידי הדרך, אבל פיתחת אובססיה למד חום מנוע... זה מה שקונה אותך ברכב? ברצינות.

אין לי שום "אובססיה", אך מדובר בדרישת סף לפני שאני אסתכל בכלל על הרכב. אני לא מחליף מכוניות כמו גרביים וחשוב לי שתהיה אינדיקציה לנהג במקרה תקלה.

גם בפולו GTI היוצא המצבר נמצא מאחור בבגאז מתחת לבידוד ליד הגלגל ספייר

הבנתי, טוב אז כנראה שלא היה להם מקום. לא קריטי.

הסיקור בגרמנית, קצת בעיה להבין.

כן, עכשיו שמתי לב. חבל... מי מבין גרמנית?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בטוח שהשעון הזה אינפורמטיבי יותר מנורה כחולה ואדומה. רוב הסיכויים שהבחירה לשים שם שעון (זה בכלל לא שעון, זה מחוון!) היא עיצובית וזה מחוג שנע בין קר/תקין/חם ולא באמת מראה תנודות בטמפ' כמו בדגמים ישנים יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הנושא מוכר וידוע, עדיין דעתי בעינה עומדת.

בכל מקרה מי שסומך על נורה מסכנה, מוזמן להזמין את הדגם עם הלוח שעונים הפשוט וליהנות ממנה. כשהייתי בסוכנות (ביום שני) ישבתי בפולו הרגילה 90 כ"ס והיה שם לוח שעונים זהה רק בלי שעוני דלק וחום מנוע (הדלק מוצג באופן דיגיטלי בצד המרכזי).

בכל מקרה השעון הזה הוא לא נושא השרשור.

בסופו של דבר נרשמתי לרשימת ההמתנה של ה- GTI והנציג הבטיח ליצור איתי קשר כשיהיו עדכונים.

מצפה להגעת הדגם הידני במחיר תחרותי ביחס למתחרות עם אבזור ראוי (לוח שעונים מלא עם השעון הנ"ל, מערכת מולטימדיה וכ') ואז ארכוש מצ'מפיון בפעם השניה רכב.

ייתרון נוסף ומשמעותי ברכישת VW הוא מוסך רון אליו אפשר לברוח בכל עת, שזה בדיוק מה שאני עושה כבר שנתיים.

עוד:

ומבחן של חצי שעה והפעם על הרכב עם הדגם האוטומטי (DSG7) - חבל שלא מבינים כלום.

* עד כאן בהעלאת סרטונים ותמונות. אני חושב שהבנו :)

הדבר היחיד לשלילה היא משענת היד המתפרקת שלפי איך שהיא נראית זהה למה שיש בפאביה.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

[quote=stio;

הבנתי, טוב אז כנראה שלא היה להם מקום. לא קריטי.

אין קשר לחוסר מקום,המקום קיים הוא רק רייק (בדגמים הרגילים הוא שם) הוא מאחור לטובת איזון או כיול המשקל.

שמכרתי את שלי היה משעשע לראות מהויטרינה במכון הבדיקה לראות את הבוחן משתגע שהוא לא מוצא את המצבר:-P

פורסם

והכמה עשרות ק"ג הבודדים ששוקל המצבר שיתווספו על הסרן האחורי - זה מה שיגרום לרכב להתנהג טוב יותר?

מה קורה בפיג'ו 208GTI, באופל קורסה OPC או בדגמים אחרים?

מעניין, בהתחשב בעובדה שבגולף GTI המצבר מלפנים.

פורסם

כן, עכשיו שמתי לב. חבל... מי מבין גרמנית?

במשפט אחד; המנוע מצויין, חזק מהקודם ואוהב להגיע לסל"ד גבוה, אבל הוא קטן על יכולת השלדה, שיכולה לקבל יותר כח.

נשמע מעניין.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
במשפט אחד; המנוע מצויין, חזק מהקודם ואוהב להגיע לסל"ד גבוה, אבל הוא קטן על יכולת השלדה, שיכולה לקבל יותר כח.

נשמע מעניין.

מישהו יודע אם המנוע הזה נמצא ברכב אחר של הקונצרן? בכתבה ב"וואלה" טענו שמדובר במנוע שמגיע "ממשפחת אוודי". באיזו אוודי הוא מותקן?

תודה על התרגום.

לא משהו ש stage 3 לא יפתור [emoji6]

לתשומת לבכם, ביבואן טוענים שכל צריבה של תוכנה כלשהי פוגעת באחריות, וגם אם מסירים אותה "המחשב יודע לזכור ואנחנו נדע".

פורסם

ידוע לגבי צריבה,עם זאת זה לא רכב שקונים אותו כדי לנשאר סטנדרתי.

לגבי מנוע,יש גרסא אירופאית וגרסה אמריקאית של 1.8TSI GEN3.בגרסא אמריקאית טורבו יותר גדול לכן רק עם צ'פ נתונים הם כבר כ 245 סוסים ו 40 קג"מ.עם זאת האירופאית נותנת נתונים דומים לדור קודם של מנוע בנפח זה.220 סוסים וסביב 33 קג"מ.

כנראה שבפולו מותקנת גרסא אמריקאית

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
איפה קראת על הצריבה גיא?

השרשור מלא בהצעות מסוג זה.

זה רעיון לא רע בבסיסו, אבל חשוב לדעת שיש סיכונים במיוחד בתקופת האחריות.

פורסם
מישהו יודע אם המנוע הזה נמצא ברכב אחר של הקונצרן? בכתבה ב"וואלה" טענו שמדובר במנוע שמגיע "ממשפחת אוודי". באיזו אוודי הוא מותקן?

עם הספק מעט נמוך יותר(180 כ"ס) בלאון/אוקטביה/A3 הנוכחיות.

מנסיון עם הלאון וה-A3, מנוע מצויין.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

STIO בשבילך

PLX multi gauge

יש לי כזה ברכב,מתחבר ל obd2 מראה טמפרטורה מים,טמ שמן,טמ אגזוז,טפ אויר בסעפת יניקה ועוד.

לא מבטל אחריות כי הוא רק קורא נתונים בזמן אמת ולא משנה שום דבר. מומלץ מאוד... הכל בשעון אחד ותצוגה עד 4 קריאות במקביל.

קצת מעל 1000 שח.

אפשרות לאפס קריאות והודעות.

• תוכן חדש...