Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יבואנית פולקסווגן הגרמנית, צ'מפיון מוטורס, החלה לאחרונה במכירת הפולו מתוחת הפנים. בין השינויים הבולטים ברכב הם הפרונט החדש שכולל תאורת LED מרשימה, פס כרום בפגוש, שינויים בעיצוב הפנימי, מערכת מולטימדיה 5 עד 6.5 אינץ' מלאה כולל ניווט, לוח שעונים מפורט הכולל מחשב דרך, מד דלק ומד חום מנוע אנלוגיים. גם האחריות הועלתה לשנתיים לשלוש שנים מלאות, אך לקוח יוכל לוותר על השנה השלישית תמורת זיכוי של 1700 ש"ח בעת הזמנת הרכב

Volkswagen-Polo_2014_1024x768_wallpaper_01.jpg

בתחום יחידות הכוח ממשיכה היצרנית לעשות שימוש בין היתר במנועי ה- TSI וגירי ה- DSG7 שאמורים לזנוח את מחלות הילדות מאחור. ברשימת המנועים ותיבות ההילוכים ניתן למצוא מנוע 1.2 ידני 5 הילוכים המספק 90 כ"ס, מנוע 1.2 המספק 90 כ"ס המשודך לתיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים, ה- DSG7, ומנוע 1.2 המספק 110 כ"ס ומשודך גם כן לתיבת ההילוכים הרובוטית של החברה - כאשר האחרון מזניק את המכונית ל- 100 קמ"ש תוך 9.3 שניות ומציג צריכת דלק מצוינת בשימוש משולב של 21.2 ק"מ/ליטר, ובשימוש בין עירוני ל- 24.3 ק"מ/ליטר.

Volkswagen-Polo_2014_1024x768_wallpaper_17.jpg

>> חובבי הנהיגה ביקשו, פולקסווגן נעתרה: תוצג גרסה ידנית לדגם ה- GTI

עוד ברשימת החידושים ניתן למצוא את השקתה הקרובה של הפולו GTI. מתחת למכסה המנוע יותקן מנוע שיספק 190 כ"ס, אך בשונה לדגם היוצא שלפני מתיחת הפנים, הפולו תציע בנוסף לגיר ה- DSG7 הוותיק, גם עם גיר ידני 6 הילוכים.

ע"פ הדיווחים המגיעים אלינו מחו"ל, ה- GTI החדשה תעשה שימוש במנוע TSI 1.8 חדש ולא תמשיך להיות משווקת עם מנוע ה- 1.4 TSI המוכר. זאת ועוד, המחיר של הדגם הידני ככל הנראה יהיה זול יותר בכ- 2500 דולר.

בחברת צ'מפיון מוטורס אישרו את הדברים, אך סרבו להתייחס לפי שעה לדגם ה- GTI.

Volkswagen-Polo_2014_1024x768_wallpaper_2b.jpg

[video=youtube;BukTr-bji8E]

>> קישורים:

תמונות פולו מתוחת הפנים - גלריה מלאה

פרטים חדשים על דגם ה- GTI

פולו GTI תגיע גם עם תיבת הילוכים ידנית

אחריות צמפיון מוטורס

עריכה אחרונה על ידי stio
  • תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדובר במתיחת פנים קלה, שכוללת מספר נגיעות עיצוביות ובעיקר פגוש קדמי חדש.

מבחינה מכאנית הורידו את מנוע ה-1.4 ליטר בנזין לא TSI הוותיק והחליפו אותו במנוע 1.2 ליטר TSI מוחלש (90 כ"ס).

הרכב בארץ מחודש מאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ע"ס התמונות עושה רושם שהתפשרו על איכות פנים הרכב. הקונסולה המרכזית, בייחוד החלק שעוטף את פקדי הקונסולה ופתחי המזגן, נראה bulky להחריד.

פורסם

רק חבל שהמחירים מאוד גבוהים ומשתלמים אולי רק במבצעים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הג'אנטים ממש מכוערים.

כמובן שפנסי הלד לא יגיעו ארצה, אלא אם כן תקנו אותי אם אני טועה משלמים מחיר מופקע.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
ע"ס התמונות עושה רושם שהתפשרו על איכות פנים הרכב. הקונסולה המרכזית, בייחוד החלק שעוטף את פקדי הקונסולה ופתחי המזגן, נראה bulky להחריד.

צריך לראות בעיניים כדי לגבש דעה סופית, אם למישהו יש זמן תקפצו לסוכנות ותבדקו. מעניין כמה הרכב עלה בימי מכירות האחרונים.

הג'אנטים ממש מכוערים.

כמובן שפנסי הלד לא יגיעו ארצה, אלא אם כן תקנו אותי אם אני טועה משלמים מחיר מופקע.

אני מאמין שיש כמה סוגי ג'אנטים לבחירה.

בקשר לפנסי הלד כנראה שאתה צודק, אני מאמין שנראה את הפנסים עם נורות H4 רגילות. לגבי ה- LEDים בתור תאורת היום, כנראה שזה בכל הדגמים.

לדעתי היא רכב יפה, בטח שיותר מהקורסה, פונטו, ופאביה החדשות. צבע חיצוני יפה יחמיא לה מאוד.

פורסם

נראה לי אפשר לצרף לשרשור ה "**פיהוק**-אפל הציגה את האייפון 6" :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1700 ש"ח זיכוי על ויתור אחריות לשנה שלישית?! בצ'מפיון?! רוב הלקוחות היו מוכנים להמשיך לשלם את הסכום הזה בשנה בשביל אחריות נוספת, במקום להיות נתון לחסדי "רצון טוב"...

פורסם

היא כבר משוות מספר חודשים בארץ, לא הבנתי למה עכשיו פרסמת את הפוסט הזה?

פורסם (נערך)

> חשיפה: פולקסווגן הציגה את הפולו GTI - מנוע חדש, גיר ידני, פנסי LED ו- 190 סוסים

פולקסווגן הציגה היום את הפולו GTI. מדובר במתיחת פנים של הפולו שהושקה בחודש מאי, אך גרסת ה- GTI תכלול פנסי LED עם תאורת DRL בפנסים הראשיים, מנוע חדש 1.8TSI עם 190 כ"ס וזינוק למאה ב- 6.7 שניות בלבד.

חידוש נוסף ומשמעותי הוא הגיר: הפולו תיוצר עם גיר ידני 6 הילוכים, ועם גיר אוטומט רובוטי כפול מצמדים (DSG7), בדומה לגולף GTI. זאת ועוד, הרכב יוצע לרכישה בגרסת 3 או 5 דלתות לבחירת הלקוח.

*תמונות יצרן.

*מקור נוסף

2015-VW-Polo-GT-Facelift-01.jpg

2015-VW-Polo-GT-Facelift-02.jpg

2015-VW-Polo-GT-Facelift-03.jpg

2015-VW-Polo-GT-Facelift-04.jpg

2015-VW-Polo-GT-Facelift-05.jpg

2015-VW-Polo-GT-Facelift-06.jpg

2015-VW-Polo-GT-Facelift-07.jpg

2015-VW-Polo-GT-Facelift-08.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

הכל אחלה. השאלה אם היא מכונית לקו ישר הוא שיש לה מה לספר גם בפניות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...