Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר קראתי כתבה ב VWVortex על הפולו GTI ונראה מעניין מאוד,מאוד אפילו.מתקרבת לאחותה הגדולה.

גם בגלל אפשרויות לשנות מצבי בולמים,כתוספת כנראה וגם ניתן לשנות את מצבי בקרת אחיזה לניתוק ושילוב בקרת ספורט שכנראה

מאפשרת כניסה מאוחרת של המערכות או ליברלית יותר,בהאודי זה פועל מצוין,מעניין אם שפרו קצת יותר את המערכת.

מישהו יודע נתון מישקל של הרכב ???

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פתרתי את התעלומה ! לא יספרו לכם את זה באולם התצוגה וגם כנראה לא בהודעה לעיתונות, מה ש VW עשו

זה פשוט להגביל את המנוע בגרסת ה DSG7 ל 250NM במקום ה 320NM בידנית !

נתוני המנוע בידנית הם 192 כ"ס שמתקבלים בין 4200-6200 סל"ד ומומנט של 320NM בין 1400-4200 סל"ד.

נתוני המנוע בגרסת ה DSG7 הם 192 כ"ס שמתקבלים בין 5400-6200 סל"ד ומומנט של 250NM בין 1300-5400 סל"ד.

המקור שלי פורסם רק היום באתר הרשמי של VW גרמניה והוא נמצא ב PDF של המחירון + מפרט טכני כאן :

http://www.volkswagen.de/content/medialib/vwd4/de/dialog/pdf/polo_gp/polo-gti_preisliste/_jcr_content/renditions/rendition.download_attachment.file/polo-gti_preisliste.pdf

אם VAG עושים בעצמם את המהלך הזה, אז שאף אחד לא יעיז אפילו לנסות לשכנע אותי שהם פתרו את הבעיות ב DSG, כי ברור לחלוטין שהם לא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשמע, זה סוג של פיתרון. פיתרון מעפן שפוגע בביצועים אבל לפחות לא תיתקע בכביש עם רכב חדש בגלל בעיות בגיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה גם אומר משהו לגבי כל המשפרים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אם VAG עושים בעצמם את המהלך הזה, אז שאף אחד לא יעיז אפילו לנסות לשכנע אותי שהם פתרו את הבעיות ב DSG, כי ברור לחלוטין שהם לא!

אי אפשר לדעת בוודאות, אבל לפחות עד שייפסקו התלונות על הגיר הזה אין מה לקנות אותו. אבל למי אכפת, הרכב הזה ישווק סוף סוף גם עם גיר ידני 6 הילוכים וגם אמור להיות זול יותר (מזכיר שהפולו האוטומטית GTI בדגם 3 דלתות עלתה 155K ודגם 5 דלתות עלה 160K). עם קצת מזל והגיון של היבואן, הידנית תעלה 150K ש"ח.

לא מצליח להדביק את כתובת הכתבה, כנס לוורטקס לראשי כנס ל NEWS פתח עמוד שני.

תודה.

פורסם (נערך)
מישהו יודע נתון מישקל של הרכב ???

1200 ק"ג לידנית, קצת יותר ל-DSG.

לעניין ה-ESP, להבדיל מפולו GTI הקודמת, בה לחיצה על המתג ביטלה רק את בקרת המשיכה, כאן לחיצה נוספת וארוכה על המתג תעלה את סף ההתערבות של המערכת, בדומה לגולף GTI מדגמי 2011 ואילך.

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

1200 קג נשמע לי מצויין, מומנט בריא ו 190 כס .נקווה שהנתונים על הכביש יהיו דינאמים כמו הנתונים על הנייר,למרות שהפסקתי מזמן

לצפות מהחברה האלו להוציא משהו מרגש דינאמית.

פורסם

כתוב שם שהמנוע הוא:

1.8liter twin-charged four

??

פורסם

זאת כנראה טעות של האתר לגבי הטווין טורבו , לא נראה לי שוואג עוד ישתמשו בכאלו מנועים חוץ מזה שבשאר המקורות בבירור נאמר שזהו מנוע 1.8 טורבו רגיל , כי עם זה היה טווין טורבו אז לדעתי היא הייתה צריכה להיות לפחות בעלת 200 כוח סוס .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

יותר הגיוני

Twin scroll

פורסם

אחרי ה S1 שהוא OVER KILL ,נראה לי הקונצרן מכה חזק מאוד בכל סגמנט ספורטיבי.עכשיו רק נחכה לאיביזה ולפאביה.

שאת האחרוה היבואן לא הביא לארץ וחבל.

במחיר הנכון 140-150 ואם תהיה דינאמית ומרגשת (קצת יותר מקודמת), הייתי אומר ...בול.

רק שתדע להסתובב קצת.

פורסם

לא!!!

מה הם עשו לפס האדום היפה שלה??

נראית כמו ילדה בת 12 עם גשר בשיניים (מבלי לפגוע בילדות בנות 12 עם גשר בשיניים)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...