Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבא שלי מחפש רכב משפחתי, אפשר גם קטן יותר (לכיוון I20). עד 45K ש"ח.

היינו בכמה חברות ליסינג, ברובן הציעו לנו פוקוס סטיישן / שברולט קרוז / רנו פלואנס 2010-11 במחירים ממש זולים עם ק"מ לא גבוה כ"כ (100K).

רציתי לדעת למה מוכרים את הרכבים האלה במחירים כל כך זולים (במיוחד הפוקוס) והאם יש משהו מיוחד שצריך לבדוק ברכבים האלו?

תודה,

גלעד

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

תראה,

דבר ראשון 100K ק"מ לשנת 2010-11 זה ממוצע ואף גבוה ממנו, הרכבים האלה עשו 25K ק"מ בשנה לפי מה שאתה רושם.

אפשר לדעת בכמה הציעו לך את הרכבים?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אם אתה מתלבט בין סופר מיני למשפחתית ויכול להסתפק בסופר מיני (הדרישות שהצגת לא ברורות), אז תחפש סופר מיני.

אם לא מדובר ברכב מיוחד אז תשלם פחות על האחזקה (טיפולים, רישוי, ביטוח ודלק) וכנראה גם תוכל לרכוש רכב חדש יותר.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

אוהד - ברור לי שהרכבים נסעו הרבה יחסית לרכבים אחרים, מצד שני זה רכב שהיה בבעלות ליסינג אז אני לא מצפה ל15K ק"מ בשנה. כמו שכתבתי הוא לא מתכוון לעבור את ה45K ש"ח, אז זה בערך הטווח שהציעו לנו.

אלי - לפי מה שבדקתי כל רכבי הסופר מיני לא בהכרח יותר זולים ממשפחתיות, בגלל הביקוש שלהן. מה גם שהמבחר הרבה יותר נמוך.

שוב אני שואל - האם אין איזשהו קאץ' בעניין הזה שמציעים לי רכב (דגש על הפוקוס) שהמחירון שלו הוא 72K ש"ח, ב45K?

האם יש לפוקוס או לקרוז בעיות כלשהן שאני צריך לדעת עליהן?

תודה רבה ויום טוב

גלעד

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

פוקוס 2011 נחשב רכב אמין ויחסית זול לאחזקה.

הסיבות למחיר הנמוך זה סעיף הליסינג (ד"א, תבדוק אם מדובר בליסינג תפעולי ונהג יחיד או רכב ששימש כחלופי...), הק"מ הגבוה והרצון שלהם לפנות מחסנים.

72K ש"ח הוא אולי מחירון לרכב פרטי שמור וק"מ נמוך.

בדקת מחירון משוקלל בלוי יצחק?

אלי

פורסם

אין שום משמעות למחירון, הסר דאגה מליבך.

המחירון מראש מנופח באקסטרים, ולמעשה חברות הליסינג רוכשות מאות רכבים שעולים כחדשים 120K, במחיר של 90K.

אחרי 3 שנים שבהן סרסרו ברכב בעסקת ליסינג וקיבלו תמורתו סכומים נאים, הם באים ומוכרים לך את הרכב תמורת אותו אחוז הנחה או קצת יותר, אבל הפעם האחוזים יורדים ממחיר מחירון נמוך בהרבה (72K ולא 120Kׂׂ).

סה"כ ההפחתה הזו מגלמת את המצב הקשה בשוק המשפחתיות, רוב האנשים מתחילים להבין שרכב קטן זו לא בושה, אלא להיפך, אין סיבה להסתובב עם רכב עצום ברחבי העיר כשאתה רוב הזמן נוסע לבד. לכן שוק המיני והסופר מיני רותח, בעוד שוק המשפחתיות והמשפחתיות הגדולות הולך ודועך.

פורסם

הפוקוס 2011 זה הדור האחרון של הפוקוס?

אם כן אז לא הייתי אומר שפוקוס 2011 אמינה. בעיות לא מעטות בגיר כפול המצמדים שלה. תוכל לערוך חיפוש ולקרוא על כך פה בפורום.

הדור הקודם אמין יותר. מחזיקים אחת במשפחה ללא תקלות מיוחדות

פורסם

אני חושב שהפקוס 2011 זה הדור הקודם. אני חוזר ואומר - מדובר בדגם הסטיישן. שמעתי שמועות על כך שהסטיישן שונה לחלוטין מהדגם הרגיל, והיא ה"עגלה" של הפוקוסים, אבל לא מצאתי לכך ביסוס בשיטוט באינטרנט.

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

למיטב זכרוני הפוקוס החדשה הגיעה לליסנג רק ב-2012 (לפי בדיקה עם Avis ו- hertz).

נמכרו מספר פרטיות בסוף 2011.

הסטיישן תהייה כבדה יותר אך לטעמי ההבדל הזניח בביצועים מתגמד מול רמת השימושיות הגבוהה של הסטיישן.

אלי

פורסם

הפוקוס החדשה היא רק מ2012. 2011 זה הדגם הקודם. מדובר על יופי של אוטו, סופר אמין, מרווח נוח ושקט. טיפולים סבירים ולא יקרים כלל. הסטיישן היא מאד שימושית. יש רק שני דברים , האחד היא צריכת הדלק שאינה נמוכה , ממוצע של 1/10, והשני הוא שצריך לדעת שהרכב כבד.זה לא רכב לממהרים.

נמכר בזול כי יש הרבה על הכבישים מליסינג והק״ לא נמוך כלל לפי הנתונים שנתת.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...