Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום חבר קיבל דוח על עבירה שביצע

לפני שבועיים בתוך העיר חולון, בכביש בו המהירות מוגבלת ל 50 קמ"ש (וכך גם רשום מתחת לתמונת ההוכחה בדו"ח)

בדוח לא צויין כנס כספי אלא זימון לבית משפש.

בנוסף רשום גם מספר הנקודות על העבירה, 10.

מהן האפשרויות שעובדת בפניו?

78d2402c572d265a0594e1b9f2d42036.jpg

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

1. לא להגיע לבית המשפט ולקבל פסק דין בהיעדרו.

2. להגיע לבית המשפט בעצמו ולבקש לסגור עם התובע על עונש.

3. להגיע לבית המשפט בעצמו ולא לסגור עם התובע.

4. לקחת עורך דין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תודה.

מה העונשים שניתנים במצבים דומים?

ואילו מבין האפשרויות שהצגת עדיפות מכל, בהנחה שלא רוצים לשכור עורך דין?

אני לא יודע מה העונשים.

מה גם שזה תלוי בותק של החבר (כמה שנים יש לו רשיון) ועבר תעבורתי.

בכל מקרה האופציה הכי עדיפה זה להגיע ולסגור עם התובע.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש עבר.

לפני כשנה נכנס ברכב מאחורה במהירות 83 קמש לכאורה, בכביש של 60. חוץ ממנו אף אחד לא נפגע. לא היה ביטוח חובה. האופנוע הושבת. כרגע מתנהל משפט ונדחה לעוד כחודש מעכשיו

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

בלי קשר לעבירה שביצע, ובתור רוכב דו"ג בעצמי עם ותק של 17 שנה, אני ממליץ לחבר שלך, לזנוח את האופנוע ולהתנייד בכלי רכב 4 גלגלי או תחבורה ציבורית (לאור העבר וההוה התעבורתי שלו, זה כנראה מה שהוא יאלץ לעשות בזמן הקרוב)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
בלי קשר לעבירה שביצע, ובתור רוכב דו"ג בעצמי עם ותק של 17 שנה, אני ממליץ לחבר שלך, לזנוח את האופנוע ולהתנייד בכלי רכב 4 גלגלי או תחבורה ציבורית (לאור העבר וההוה התעבורתי שלו, זה כנראה מה שהוא יאלץ לעשות בזמן הקרוב)

במקרה שלו הוא ישתמש בחלופה השניה שכתבת, היות אם הוא נפסל זה גם ל-4 גלגלים.

פורסם

בחולון יש כמה וכמה מצלמות רמזור חדשות שמתפקדות גם כמצלמות מהירות. מדובר בהרחבה של פרוייקט א3 הידוע לשמצה

נדמה לי שלפני מספר ימים פורסם פסק דין שטוען שנמצלמות הללו מדויקות ולא ניתן לערער על התוצאה /כיול שלהן

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני קצת חורג מהשרשור, אבל בעניין המצלמות הערעור צריך להיות על המהות והמטרה, שהן גזל כסף מהאזרחים והפללת הציבור הנורמטיבי (לא, זה שנוסע 100 קמש בכביש של 50, זה לא נורמטיבי), במקום על האיכות, שעם הטכנולוגיה של היום היא מדויקת מעל לכל ספק.

דווקא מסיבה זו, שיש בידי הרשויות את האפשרות והכוח להפליל את כל הציבור אזי הממשלה ובתי המשפט צריכים לחשוב הרבה מאוד לפני שמאשרים תמנון כזה של איסוף מידע והענשה אוטומטית של כלל הציבור.

זה בהנחה ואתה חי בדמוקרטיה. במדינה כמו ישראל, שהמשטרע סוגרת תיקים על תקיפה וגניבת רכב מחוסר עניין לציבור, אבל פותחת מבצע בילוש בגלל ילדים שגנבו סמל מהאוטו של המקורב/הקצין/האוליגרך הלא נכון, אין מה לצפות מהם להגינות כזו.

פורסם
אני קצת חורג מהשרשור' date=' אבל בעניין המצלמות הערעור צריך להיות על המהות והמטרה, שהן גזל כסף מהאזרחים והפללת הציבור הנורמטיבי (לא, זה שנוסע 100 קמש בכביש של 50, זה לא נורמטיבי)שטויות במיץ עגבניות. יש שיקול דעת בכל אכיפה, אפילו אם זה לא נראה בשטח. במקום על האיכות, שעם הטכנולוגיה של היום היא מדויקת מעל לכל ספק.

דווקא מסיבה זו, שיש בידי הרשויות את האפשרות והכוח להפליל את כל הציבור אזי הממשלה ובתי המשפט צריכים לחשוב הרבה מאוד לפני שמאשרים תמנון כזה של איסוף מידע והענשה אוטומטית של כלל הציבור.המשך דמגוגיה בשקל :roll:. ולמען הסר ספק, דע לך שכל בתי הסוהר מלאים אנשים חפים מפשע...

זה בהנחה ואתה חי בדמוקרטיה. במדינה כמו ישראל, שהמשטרע סוגרת תיקים על תקיפה וגניבת רכב מחוסר עניין לציבור, אבל פותחת מבצע בילוש בגלל ילדים שגנבו סמל מהאוטו של המקורב/הקצין/האוליגרך הלא נכון, אין מה לצפות מהם להגינות כזו. ואתה בתור אזרעח נקי משטויות? יאללה מספיק עם השלכת הרפש, אין בזה דבר.

ועכשיו, לטובת הגילוי הנאות, אני מתנדב במשטרת התנועה למעלה מ י"ג שנים. לא ראיתי ולא שמעתי על התעמרות באזרח נורמטיבי. הייתי חלק נכבד בהתקלויות עם אזרעחים לא ממש נורמטיביים (סוחרי סמים, אלימות במשפחה וכו') לדעת להבדיל.

וכן, אני מאמין כי לא כל המשטרה נקיה וזכה וברה כמו הכותב פריג'י, אבל זה העולם ואלה האנשים שחיים בו.

פורסם (נערך)

אבי מתנדב המשטרה המסור, אשר לא טורח לקרוא, לחשוב, ולהבין שפה מדובר בפורום שפועל ומתנהל במדינה דמוקרטית שבו יש לאזרח את הזכות והחובה להתבטא (כמובן בלי להטיל רפש לא מבוסס) בא ומתחיל לתקוף בנאדם שמעולם לא פגש אותו ולא אמר דבר וחצי דבר אישי נגדו, רק בגלל שהוא מרגיש שהמדינה והמשטרה (תוספת: כמכלול) איבדו פרופורציות לחלוטין. כמובן גם שבשורה "ואתה בתור אזרעח נקי משטויות?" הרי שאבי מניח, כמו כל שוטר במדינה קומוניסטית דיקטטורית בעבר שנהגה לאסוף מידע על אזרחיה, שהאזרח הינו אשם כל עוד לא הוכחה חפותו, (ולא להיפך). הרי ברור שאם תבוא ותחפור ותבדוק, עם כלל המשאבים האדירים של הארגון שנקרא משטרת ישראל, אתה תמצא משהו. קטן, קטנטן אולי, אבל שיצדיק את התמונה כולה, שהרי הנה, פריג'י איננו זך, טהור, חף מכל פשע. מספיק שנהגתי פעת אחת 120 בכביש של 110 והנה, יש לי תיק, אני עבריין בקטנות, אז למה להניח שהוא אינו עבריין בגדולות?

ואתה, אם לא ראית או לא שמעת על התעמרות באזרח נורמטיבי, אתה זקוק כנראה לבדיקת ראיה ולאחריה בדיקת שמיעה.

שיקול דעת בכל אכיפה? תרשה לי לגחך. בקול רם. אם זו עדיין לא עבירה.

אני את הדיון איתך, אבי, סיימתי.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

פריג'י, בהקשר הזה אתה טועה, המשטרה עושה את עבודתה כשורה, לראיה שים לב לעבירה שתוארה כאן.

אני מוצא טעם לפגם בשימוש במילה משטרע, זהו נוהג פסול. בכל גוף גדול יש אנשים טובים ואנשים פחות טובים. עבריין (תנועה/רכוש/אלימות) אין לו אלה להלין על עצמו בלבד, תפסו אותך תהיה גבר וקבל את העונש.

האם כאשר המשטרה מקימה מחסומים ותופסת פושעים הם גם משטרע או שהם משטרה? האם כאשר המשטרה עוצרת לסייע למישהו שנתקע ברכבו ואף השוטרים מחליפים עבורו את הצמיג הם משטרע או משטרה?

לפריג'י ולאבי.

כן יש במשטרה, שוטרים אשר עושים ככל יכול להפליל אזרחים גם חפים מפשע, זו דמגוגיה להגיד שבבתי הכלא מלאים אנשים חפים מפשע, אבל כן בבתי הכלא יושבים אנשים חפים מפשע וכן גם חף מפשע ש"תפרו" לו תיק יעדיף להתפשר מחוסר ברירה על עבירה קלה.

אבל זה סטייה מהדיון הזה.

• תוכן חדש...