Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Parking בגירים רובוטים ורצפים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתיבות פלנטריות מצב p מפעיל שן מתכת שנועלת את הסבבת, אך משתחררת בעומס חריג, על מנת לא לגרום נזק לתיבה אם המכונית קבלה מכה חזקה או ששולב ההילוך בטעות.

גם בתיבות הרציפות קיים מנגנון זהה, והא הופיע לראשונה בוולבו 66,מאחר ועד אז לא היה קיים מצב p בתיבות הרציפות של דאף ההולנדית.

בתיבות רובוטיות חד מצמידות אין מצב חנייה לרוב, והמכונית נשארת בניוטראל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, רק תיקון קטן: בתיבות חד-מצמדיות אומנם אין הילוך חניה, אבל לפחות במכוניות של קונצרן פיאט הנהג מקבל התראה כאשר הרכב נותר לחנות בהילוך סרק, כלומר: התיבה מזכירה לנהג להשאיר את הרכב בהילוך, ממש כפי שיש להשאיר רכב בעל תיבה ידנית עם הילוך משולב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מוסיף לדבריו של אלעד-בתיבה רובוטית חד מצמדית (לפחות בטויוטה) רשום בספר הרכב שצריך להחנות בהילוך בכל מצב בהתאם לתנאי הדרך, והרכב לא נותן התראה לנהג על השארת הגיר בהילוך סרק.

פורסם

גם בכפולת מצמדים של פורד יש P.

מעניין באמת אם ההבדל המכני הוא כזה גדול בין מצמד אחד לשניים שלמצד אחד אין מצב P, או שזה מבחירה של היצרניות

פורסם

אני בעל רכב עם תיבה רובוטית בעלת מצמד אחד, וגם אצלי בספר הרכב רשום להשאיר את הרכב בהילוך ולא ב-N.

כאשר מכבים את המנוע והגיר ב-N, הרכב מצפמף ומתריע על כך, בשונה ממה ש-matanfr רשם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אצלי לפחות, המפתח ננעל בסוויץ' בכל מצב שאינו P. כלומר, אין אפשרות להשאיר את הרכב בהילוך.

אני מניח שהמצב דומה בשאר הרכבים בעלי DSG.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ברכבים בעלי מצב Parking יש להשאיר את הרכב על מצב זה בעת עצירה ודימום הרכב וחובה להוסיף גם בלם יד.

ברכבים בעלי גיר ידני או רובוטי ללא מצב P יש להשאיר את הרכב בהילוך המנוגד לכיוון אליו שואף הרכב להדרדר (ראשון או רוורס בהתאמה), וחובה להרים גם את בלם היד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בלם היד בגיר רובוטי חזק יותר מבאוטומטי פלנטרי, כמו בגיר ידני ?

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
ברכבים בעלי מצב Parking יש להשאיר את הרכב על מצב זה בעת עצירה ודימום הרכב וחובה להוסיף גם בלם יד.

ברכבים בעלי גיר ידני או רובוטי ללא מצב P יש להשאיר את הרכב בהילוך המנוגד לכיוון אליו שואף הרכב להדרדר (ראשון או רוורס בהתאמה), וחובה להרים גם את בלם היד.

אם הרכב חונה בעלייה מה הבעייה שאשלב לרוורס ?

פורסם

שאתה משאיר את כל העומס על בלם היד , ובמידה והרכב ידרדר הוא עוד עלול להניע.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

בלי סוויצ ממש לא

ואני חונה ככה: ברקס,ניוטראל,בלם יד, משחרר ברקס כדי שהעומס של האוטו ישב קודם כל על בלם היד, שם בהילוך.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בלם היד בגיר רובוטי חזק יותר מבאוטומטי פלנטרי, כמו בגיר ידני ?

בלם יש לא קשור לתיבת הילוכים. זו מערכת נפרדת והוא חזק באותה מידה בכל סוגי תיבות ההילוכים.

• תוכן חדש...