Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חדש (3 ילדים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה Dorsht על המענה. אין סיבה לכעס, אני מנסה להבין שיקולים בעד ונגד.

לא כ"כ מבין הצדקה למשפחתית ברמת המחיר הזו.

פורסם

הקרוסאובר היא גם משפחתית, זה שהיא טיפה מוגבהת לא הופך אותה עכשיו לרכב שטח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ברלינגו/ דובלו/ קנגו (בסדר עדיפויות יורד)

הברלינגו מגיעה בגרסא מאובזרת למשעי, עם 6 כריות אוויר ונראית מאוד "לא של אינסטלטורים"

הדובלו באה מאובזרת יחסית לדגמים הקודמים, ישנה גרסא עם 4 כריות אוויר. הבלמים האחוריים הם תופים :shock:

הקנגו מגיעה רק עם 2 כריות.

הדובלו מגיעה גם עם תיבה רובוטית 5 הילוכים דיזל. הברלינגו עם תיבה אלקטרונית (שזה בטח סוג של רובוטי) והקנגו בגרסא אוטומטית.

שלושתן נמכרות סביב 130 אלף.

זה המקום לציין שאני נוהג במאזדה 3, ואחרי חצי שנה שיש לי ילדה, אני יודע שאפילו עם שני ילדים קיימת סבירות גבוהה מאוד שארכוש אחד מהשלוש הר"מ. עברתי בימים האחרונים על המפרט של שלושתן, בין היתר כדי לשכנע את אשתי שיש גרסאות אוטומטיות, ושהרכבים האלה קצרים יותר ממאזדה 3 (!!!) ב10-15 ס"מ בערך, אבל נותנים מרווח שאף אוטו במחיר הזה לא יכול לתת.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם קיבלת הצעת מחיר מסניף אחר, אני חושב שתהיה לך בעיה לבצע הזמנה שלא בסניף בו התעניינת.

אמנם באיזור חיפה אבל לפני כשנה התעניינתי בסוזוקי (סויפט) בסוכנות ברח' יפו, ובסוף רכשתי בסניף בצ'ק פוסט, בלי כל קושי ובהנחה נאה (מבצע באותם ימים). עם זאת צריך להוסיף שזה הרכב הרביעי במשפחה שנרכש באותה סוכנות (שניים על ידי אבא שלי, לאחרונה ב-2001, אחד על ידי ב-2010 והסויפט לפני כשנה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עניין של טעם, אני אוהב א התנוחה הגבוהה, ולאשתי, בגלל גובהה הנמוך, התנוחה עדיפה בזכות שדה הראיה המשופר, למרות שבעבר נהגה הרבה גם במכוניות בעלות גובה סטנדרטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקביל, החלו להופיע פרסומים על הקשקאי החדש. האם הוא גם רלוונטי/בר השוואה מבחינת מחיר/תמורה וכד'?

פורסם

קשקאי אוטומטי יעלה לפחות 150000 ₪ אם היבואן יהיה נחמד ויביא גירסה מוזלת.

עשה נסיעת מבחן על הסוזוקי ותחליט, מדובר ברכב נוח ונעים שנותן תמורה מצויינת למחיר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...