Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חדש (3 ילדים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום

לאחר תקופת שכירות ארוכה (מדי?) החלטנו לרכוש רכב חדש

עיקר השימוש הוא שילוב של נסיעות עירוניות/בין עירוניות (25 ק"מ ביום) ובסופי שבוע נסיעות בין עירוניות

התקציב הוא באיזור 110-130K ולאחר בחינת כמה אופציות אנחנו מצמצמים את הבחירה לכיוון רכב כמו Suzuki Corssover (עולה כמשפחתית ונותן תחושה גבוהה יותר)

אשמח לשמוע חוו"ד של רוכשי הרכב/ הצעות לחלופות אחרות בתקציב דומה

תודה מראש לעונים

איציק

עריכה אחרונה על ידי search
מידע נוסף
פורסם

בני כמה הילדים? האם זקוקים למושבי בטיחות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקרוסאובר היא בהחלט אופציה ראויה בהחלט (ואם יש לכם קרוב מדרגה ראשונה ב"חבר" אפילו תקבלו הנחה נאה)

אופציה נוספים חדשה בשוק ומעניינת היא האופל מריבה הנמכרת ב-111900 ש"ח בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הי צבי

תודה על המענה המהיר (לצערי אופצית "חבר" לא קיימת עבורנו)

האם רכישת רכב כזה עדיפה על "משפחתומטית" אחרת (אני יודע ששאלוח כמו סחירות/אמינות וכד' הן בעיתיות לרכב ממודל חדש יחסית אבל בכ"ז..)

מה לגבי מבצעים אחרים/אפשרות מו"מ - ביקור בסוכנות בת"א לא הראה נכונות להתפשר על המחיר (הוצעו תוספות זניחות כמו חיישני רוורס שעולים היום 150 ש"ח..)

פורסם

רוב המשפחתומטיות הנמכרות בארץ די אמינות, ולאורך ההסטוריה דגמי סוזוקי הוכיחו את אמינותם וסחירותם ואין סיבה שהקרוסאובר יתנהג אחרת.

על הדגמים המבוקשים (במיוחד בזמן מבמעים אחרים) אין הנחות או יש הנחות זניחות - אולי אם תמתין לסוף המבצע של "חבר" ההנחות יגדלו במקצת.

בכל מקרה - לא נראה לי שיש סיכוי להנחה משמעותית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באותו עניין - המנוע של הקרוסאובר הוא המנוע המוכר של ה-SX4 שלמיטב ידיעתי נחשב אמין. תיבת הילוכים שונה (רציפה, לא פלנטרית כמו בדגם הקודם).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסוזוקי אכן תתאים לצרכים שציינת ותתן תמורה מצויינת למחיר.

גם כשאני קניתי, לפני שלושה חודשים, לא ניתנה הנחה בכלל.

ניתן לקבל תוספות כמו מולטימדיה במחיר מופחת אבל לא חינם.

הרכב מאוד מבוקש ולכן היבואן לא רץ להתפשר.

אופציות אחרות שהייתי שוקל היום הן הסטיישנים החדשים של סיאט לאון ורנו מגאן בנזין 1200.

אני מעריך שהסוזוקי תשמור יותר על ערכה ותהיה מעט זולה יותר בטיפולים אבל מנגד תהיה פחות מהנה לנהיגה ומעט רועשת.

אנחנו נהנים מהסוזוקי מאוד, הוא עונה על כל הצרכים והישיבה בו מאוד נוחה בזכות הגובה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה לכל העונים.

נראה כאופציה סבירה העונה לתנאים.

האם יש משמעות לסוכנות ממנה נרכש הרכב? האם למישהו יש נסיון מוצלח (מחיר/שדרוגי חינם) עם סוכנות כל שהיא באיזור תל אביב והמרכז?

ושאלה אחרת בנושא מימון. בהנחה שהרכב ירכש באמצעות הלוואה של 80% (סביב 100 אלף), מה יחשב כהלוואה טובה מבחינת תנאים ?(ריבית וכד׳)

המון תודה לעונים!

פורסם

הניסיון שלי עם הסוכנות ביפו.

יחס טוב ושדרוגים במחיר מופחת.

אם קיבלת הצעת מחיר מסניף אחר, אני חושב שתהיה לך בעיה לבצע הזמנה שלא בסניף בו התעניינת.

יש ביפו רכב הדגמה זמין מיידית לנסיעת מבחן (לבן עם גג נפתח) מומלץ לבצע נסיעה לפני ההזמנה.

ההלוואות היום מאוד זולות ואני לקחתי דרך לאומיקארד שעובדים עם מכשירי תנועה.

עשה השוואה של הריבית המוצעת והעלויות הנוספות בין מה שמציעים בסוכנות לבין הבנק שלך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני לא התרשמתי לטובה מהיחס בסוכנות סוזוקי, חוץ מזה שהיא די אנמית.

בתקציב הזה הייתי מעדיף את המגאן אסטייט, בין אם תבחר במנוע בנזין או בטורבו דיזל, שניהם חזקים, לדיזל צריכת דלק מעולה.

אפשר לבדוק גם את האוקטביה, גם היא נחשבת מרווחת, אם כי יש לי חשש לגביי הגיר שלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קראתי ביקורות מעורבות לגבי האופל. האופציה קצת "מפחידה" אותי בגלל סיפורי הבלהות על הגיר. מגאן כרכב צרפתי ובעל סחירות נמוכה נראה גם הוא כהימור. מה שמצא חן בעיני בסוזוקי הוא הישיבה הגבוהה והמרווח הפנימי. למרות שהוא חדש יחסית נראה כי המכללים שלו מוכחים מדגמים קודמים ויהיו אמינים.

קשה לי למצוא סיבה לרכוש רכב נמוך /משפחתי במחיר דומה או גבוה יותר...

לגבי הסוזוקי, לחובתו יצוין כי העיצוב מקדימה די מאכזב אך מקריאה בסקירות השונות, נראה כי מדובר בחבילה מאוזנת.

רציתי לשמוע מאנשים שרכשו/עומדים לרכוש/ויתרו מה היו הסיבות..

תודה!

פורסם

אתה נעול על הסוזוקי כמו שזה נראה, מנסים להציע לך כאן רכבים אחרים, באת להתייעץ או להתעקש על הדעה שלך?

המגאן עם מנוע DCI אמין שהוכיח את אמינותו כבר כמה שנים בעולם וגם בארץ, והEDC כגיר רובוטי רץ גם שנתיים - 3 שנים ומראה אמינות גבוהה גם בציי רכב.

סחירות נמוכה? דיזל שמורה תמכר כנראה מהר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...