Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו gtv אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למומחי האלפא יש לי אחת כזאת להתמסחרות אין לי יותר מדיי פרטים אני יודע מנוע 2000 שנת 76 הנעה אחוריחת הרכב מבפנים ומבחוץ במצב חדש חדש רוצה עזרה בתמכור הרכב ככה פלוס מינוס אשמח לעזרה

10543725_10203540832615460_2120913844_n.jpg

10579129_10203540832255451_1111153767_n.jpg

10617436_10203540830815415_252250983_n.jpg

10643228_10203540831255426_1510959814_n.jpg

פורסם

מדהימה!! הרבה כאן ירצו לאמץ אותה לדעתי בתמורה של 15K ומעלה להערכתי.

ת'כלס אין מחירון לדברים האלה, כמה ששווה לך לקנות ככה זה הולך.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

והמצב המכאני שלה...? (הרכב מניע ? אם לא - כמה זמן עומד ? המחיר יהיה נגזרת של מצבו)

הרכב לא פחות ממדהים. לדעתי המחיר הרבה יותר גבוה ממה שצויין פה לפניי, אבל אם תמתין - בוודאי יראו את השרשור כמה חבר'ה שחלקם מחזיקים / רכשו / ייבאו רכב דומה מחו"ל - ויוכלו לעזור לך.

פנינה אמיתית !

alfa 156 2.5.

פורסם

לא יכולתי שלא לעבור על הודעות פות"ש.

אני מציע לו לחפור בחצר - בטוח שיש שם גם באר נפט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בדבר אחד בטוח אוכל לעזור לך, אם תוריד ותחליף את סט ה-"ג'אנטים" הלא מחמיאים ולא קשורים לרכב בלשון המעטה כלל, ועל הדוד האחורי שעוד אפשר לדבר אם מתאים לקווי הרכב או לא :wink: , אני בטוח שהמחיר שלה יעלה בעוד כמה "ג'ובות" למחיר הממוצע בהתאם למצבה כמובן.

בהצלחה !

פורסם
למומחי האלפא יש לי אחת כזאת להתמסחרות אין לי יותר מדיי פרטים אני יודע מנוע 2000 שנת 76 הנעה אחוריחת הרכב מבפנים ומבחוץ במצב חדש חדש רוצה עזרה בתמכור הרכב ככה פלוס מינוס אשמח לעזרה

לדעתי האוטו יוכל להימכר עד 10k ! לא יותר במצבה הנוכחי.

כדי להביא אותה למצב תצוגה נדרש לדעתי להשקיע כk 50 עד 60 k

לא ניתן לדעת מה מצב המנוע והגיר או הפנים של הרכב

כמובן לקחת בחשבון גלגלים ברקסים צנרת וכדומה

וכן אם יש חלודה מתחת לרכב

בהצלחה בהמשך הדרך ,יש לרכב פוטנציאל טוב.

פורסם

ב- 10K יהיו הרבה קופצים... אני מניח שיותר לכיוון ה- 30. אבל, כמובן צריך לדעת מה המצב מעבר לגוש ברזל מעוצב. בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש אולי 10 רוכשים פוטנציאלים שמסוגלים לבצע את השיפוץ. אולי עוד 10 שרוצים לבצע את השיפוץ אבל לא יבצעו לבסוף ושירכשו את הרכבבמחיר הנמוך משל הקבוצה הראשונה.

מצד שני מה אתה בידיוק תעשה עם הרכב ? תשפץ ? כנראה שלא. תתן לו למות ? אני מקווה שלא. אז ?

אז תמכור אותו במחיר שפוי לקונה. תבקש כמה הצעות מחיר ,תנהל מו"מ מול השניים שלושה הרצינים ותמכור למרבה במחיר.

לא מדובר כאן על רכב בעל שווי אין סופי ברמה העולמית - מדובר ברכב נחמד ואהוב ושדורש שיפוץ שעולה כסף וזמן.

אז מה זה משנה עם נכתוב כאן 10 , 15, 30 ?

כך בחשבון שרוב הנוקבים כאן במחיר כזה או אחר לא ירכשו את הרכב - כך שהמחיר שהם נוקבים לא ממש מייצג את הביקוש.

פורסם

לא הבנתי אם אתה המוכר או הקונה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אם הוא המוכר: מעריך אותה ב-40 אלף כמו כלום.

אם הוא הקונה: לא שווה יותר מאלפים בודדים, כולל הגרירה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קשה מאוד להעריך בצורה כזו. תתחיל בלנקות אותה, להוציא אותה לאור, לצלם בבירור מכל הצדדים כולל את הנקודות הבעייתיות. תצלם פנים, חוץ, תא מנוע, ותציין כמה שנים הרכב עומד. אחרי זה יהיה אפשר להתחיל, ככה זה לא רציני.

פורסם
אם הוא המוכר: מעריך אותה ב-40 אלף כמו כלום.

אם הוא הקונה: לא שווה יותר מאלפים בודדים, כולל הגרירה.

התשובה אינה רצינית (כמו אולי השאלה), אבל אנו מנסים לעזור הרי לפות"ש (שנדם מאז).

alfa 156 2.5.

פורסם

מעניין, לפני כ 10 שנים זרקתי רכב כזה בדיוק שנמסר לי ע"י שכן מנוע 2000 הרכב נסע אך היה לו מס' רקבונות בפח.

פירסמתי אותו אז ואף אחד לא התעניין.

פורסם

ישנם דגמים שאין ספק שערכם האספני יעלה. זה אחד מהם.

אני זוכר 105 קופה שעמדה בקיבוץ גלויות ליד עסק של גבס שהמוכר היה מוכן שאתן לו עשרה צ׳קעם של חמש מאות שח כי לא היו לי אז חמש קיי לתת לו במקום. זה היה ב97. גם עשרה שלחמש מאות לו היו לי אז. כמה תעלה 105 קופה היום?

• תוכן חדש...