Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בניסאן אלמרה של אישתי (שנת 2006, 1800 סמ"ק)

כאשר רוצים להעביר את ידית ההילוכים ממצב של- PARK למצב של- D,

לפעמים כפתור הנעילה שבצד הידית לא נלחץ גם לאחר שלוחצים על דוושת הבלמים כמובן.

ממה שהבנתי/שמעתי, יש מנגנון שנשמע כמו חשמלי אשר כשלוחצים על דוושת הבלמים הוא משחרר את הכפתור ובכך מאפשר להזיז את ידית ההילוכים.

כאשר אני מצמיד את האוזן לידית ההילוכים ולוחץ בלמים, אני שומע משהו זז שם בפנים, וכאשר הכפתור תקוע אז אני משחק עם ידית ההילוכים ודוושת הבלמים עד שזה משתחרר ואז אפשר להתחיל בנסיעה.

אם אפשר לשפוך אור על הנושא והצעות לתיקון.

תודה ויום טוב :-D

פורסם

אתה צודק בקשר לאבחנתך (בלחיצת בלם במצב P - יש מין "נקישה" וישנה אז אפשרות לשלב להילוך).

אם הנקישה הנ"ל אינה נשמעת ואין אפשרות לשלב להילוך - כנראה שמתג אור בלם תקול.

במידה והנקישה נשמעת אך אין אפשרות לשלב להילוך, קיימת בעייה אחרת.

alfa 156 2.5.

פורסם

ייתכן ופשוט הכפתור בראש הידית עשה את שלו.

בכל מקרה, יש כפתור אדום בבסיס הידית, אם תלחץ עליו תוכל להעביר הילוך בלי קשר למצב דוושת הבלם.

פורסם

תודה על התגובות,

דבר ראשון וגם הכי פשוט זה באמת לבדוק את מתג אור בלם, אז קודם כל אבדוק את זה.

במידה ותקין אני יעבור לשלב פירוק הידית, למרות שעד כמה שזכור לי זה מין יציקת גומי כזאת שלא ממש אפשר לפרק, לא?

תודה.

פורסם
תודה על התגובות,

דבר ראשון וגם הכי פשוט זה באמת לבדוק את מתג אור בלם, אז קודם כל אבדוק את זה.

במידה ותקין אני יעבור לשלב פירוק הידית, למרות שעד כמה שזכור לי זה מין יציקת גומי כזאת שלא ממש אפשר לפרק, לא?

תודה.

למה לבדוק את יוניט אור בלם הרי היא נותנת פיקוד לממסר ולסולנואיד אם אתה שומה משהו מתקתק בפנים

יש כנראה משהו מכני תקוע או ממסר לא תקין ואתה למעשה שומע את הממסר נוקש אבל הוא לא מוציא מתח לסולנואיד

פורסם

עדכון:

פירקתי את כל הפלסטיקים שמכסים את ידית ההילוכים עד שהגעתי לסולנואיד.

הסולנואיד נראה נראה שעובד תקין למרות שכאמור לפעמים ככל הנראה לא הצליח לדחוף את הפין שנועל את הידית.

לא ברור למה, אולי עוצמת המשיכה שלו נחלשה עם השנים, בכל מקרה שימנתי את כל האזור, רוב החלקים עשויים פלסטיק אבל נעים על צירי מתכת,

כך שהשמן עוזר וכעת זה רץ חלק, עושה רושם שהסולנואיד מתאמץ פחות לאחר השימון ומגיב טוב יותר.

תודה רבה.

• תוכן חדש...