Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמגיע מגיע :-)

 

בפעם השניה שיש לי תקלה בסקודוש: הלך מזגן/ מעבה, ייתכן מאבן שעפה מהכביש? לשרשור אחר

הקילומטרים הם כ 60 אלף, יום חמישי אחרון של יולי כ 12 בצהריים כמו שנאמר בעברית צחה "שכונייה דל-מות". מתקשר לאלדן, מסביר את הבעיה, מסביר שאני צריך רכב חלופי רחב ל 3 מושבי ילדים. אני שייך לסניף צריפין וגר באיזור חדרה. אומרים לי שאין במלאי המיידי בהשכרה, שיבדקו ויחזרו אלי. ישר התעצבנתי - בטח יתקשרו למחרת ויגידו שלא הבינו מה הייתה השאלה ושכתוב להם להתקשר אלי :-). לא. הנציגה החביבה (מעצבן, לא?) חזרה אלי בפחות מ 10 דקות ושאלה אם רנו פלואנס זה מספיק רחב? אמרתי מספיק גם מספיק. בפחות משעה וחצי מרגע הקריאה הגיע אליי נציג מסניף נתניה עם פלואנס דיי חדשה עם 16K .

ואז ממש התעצבנתי :-) האוטו היה מבריק מבחוץ, נקי מבפנים, לא מרוח בספריי סקאי השמנוני הדוחה במיקס אבק הבית, הרכב לא הריח כמו מאפרה, להיפך -הייתה עליו מדבקה -רכב ללא עישון. וכאן בכלל גמרו לי את הבריאות - הרכב תודלק בפול, יש מים למגבים ואוויר בצמיגים ואין בו חורים של סיגריות.

הנציג היה חביב ולא הריח כמו מאפרה מיוזעת מתובלת בוודקה (וכבר היו דברים מעולם, לא באלדן), ואף בבדיקה שערך לפני המסירה התגלה כי החלון החשמלי לא עולה בסגירה אוטומטית -גם לתיקון. נו מה יהיה?

יום ראשון שולחים לי תזכורת שמחר יילקח הרכב לטיפול, אופס! נזכרתי שנקבע טיפול למחרת, אבל האיסוף בד"כ ליד שדה תעופה למוסך סקודה ברמלה.

מתקשר למוקד -מסביר את מהות הבעיה, מקבל תשובה דיי פשוטה - מוסך סקודה יש גם בנתניה, אל תדאג.

יום שני אחה"צ מתקשרים אלי מהסניף, אדון לקוח.. רכבך מוכן, לאיפה לבוא? מחר, שמונה וחצי אצלך מתאים? מתאים. לשטוף לך את הרכב? לא, תודה. לתדלק לך? כן, תודה דלקן סונול.

 

סוף דבר:

למחרת שמונה וחצי בבוקר, מדוייק כמו שען חרש, הגיע אליי אותו הנציג הנחמד עם האוטו מתודלק פול, מזגן עובד ואישורים על כל מה שבוצע.

 

חברים יקרים - לזה אני קורא חוויית שרות. אלדן - סחטיין.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב לדעת שהרעה החולה של התזת טונות סקאי שומני זול ומעבר על פנים הרכב בסמרטוט של הצמיגים לא הגיעה לשם. כמעט בכל חברות ההשכרה עושים את זה וצריך להצטייד במגבונים לחים לפני שימוש ברכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן, בחצי שנה האחרונה אני עם אלדן והשירות מעל ומעבר למצופה.

 

אחרי 4 שנים עם שלמה סיקט שהיה זוועתי למרות קצין רכב אישי שנתן שירות מחפיר, אלדן ממש 180 מעלות.

 

תואם רכב חליפי לתיקון תאונת פחחות, טיפול וטסט.

שאלו עם יש רכב ספציפי שארצה, אז עניתי בצחוק "ג'יפ".

 

יומיים לאחר מכן הנהג מתקשר שהוא בחניון, אני מגיע ומגלה שבאמת הביאו "ג'יפ", מאזדה CX5 למרות שהוא מעל הדרגה שלי.

נקי, מתודלק ומצוחצח. שאפו ענק.

 

גם ההחלפת רכבים חלפיים תמיד הייתה טיפ טופ והטענה היחידה שלי היא זמן אספקה של חצי שנה לקורולה (שאי לא בטוח שבאשמתם)

פורסם

גם אני הייתי לפני כן עם שלמה פיכסט, אאח, איזה הבדל :oops:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כבר קצת נמאס לי לכתוב בפורום שאלדן אחלה, אבל אם העלאת את הנושא...

 

אני שוכר לא מעט רכבים מלא מעט חברות ואלדן תמיד העדיפות הראשונה שלי. מבחינתי אם המחיר שלהם קרוב למחיר של המתחרים - הם ההעדפה הראשונה. רכבים נקיים, מסודרים, לא כאלו שמרגישים שבורים ושחוטים. שירות מעולה, במיוחד בסניף תל אביב. לא מחפשים אותך בנרות על כל שריטה קטנה, ישר רושמים שיש שריטות על כל הרכב כדי שתהיה רגוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשאני מגיע לביקור בארץ אני שוכר רכב בנתב"ג. עדיין לא ניסיתי את אלדן אבל פעם הבאה אולי אנסה. בינתיים החוויה הייתה קיצונית בשתי האפשרויות שניסיתי:

באדג'ט בסדר גמור. תוך חמש דקות מההגעה לדלפק אתה מקבל מפתחות, לוקח רכב ונוסע. הרכב כמעט תמיד חדש יחסית ואיכותי במידה, והוא תמיד נקי ונעים.

שלמה סיקסט - הזמנתי פעם אחת והתחרטתי על זה בגדול. בערך 20 דקות בדלפק ואז צריך להגיע לחנייה ובמקום להניע ולנסוע, צריך לחכות לנציג שיביא (!) לי את הרכב, יבדוק אותו ויחתים אותי על המצב שלו. זה כמובן לקח עוד 20 דקות כי הנציגים התעסקו עם לקוחות קודמים, ובנוסף הרכב היה במצב די עלוב. ממש שמיים וארץ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים עם כל מילה, קרה כבר שלוש פעמים שהיתה לי בעיה עם הקודנית פג'ו 107 מטעם מקום העבודה, ליסינג אלדן.

תמיד מגיע מחלץ ושאינו מצליח לסדר את התקלה שולח עד למקום בוא אני נמצא רכב חליפי, תמיד מיכל דלק מלא, תמיד מצוחצח, ותמיד נציגה טלפונית שואלת אך היה השרות וגם בזמן שאני ממתין לחליפי מוודאת האם הגיע המחלץ ואם ניתן לעזור.

שרות אישי מכל הלב.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אותי מעניין משהו אחר: פות"ש טוען שרכב תקול של צ'מפיון נכנס למוסך מורשה ויצא אח"כ תקין? כלומר לא קרה ששעה אחרי שהרכב נכנס למוסך נטען כי לא נמצאה תקלה, אחרי צעקות של עוד 3 שעות נטען כי ראו את התקלה, אחרי 12 שעות מנסים לטפל בתקלה, אחרי 72 שעות שלחו מייל ליצרן כי זאת תקלה חמקמקה, אחרי 105 שעות האינטרנט התנתק בגלל תקלה אזורית בהוט ולכן לא ראו מה היצרן הגיב, אחרי 177 שעות בדיוק התחילו לטפל בתקלה, אחרי 270 שעות אופס החלק לא מתאים, אחרי 654 שעות התקלה תוקנה (...) ולאחר 970 שעות התקלה חזרה?

 

ד"א בקשר לשירות של אלדן, אם זה כך אתם גם ממליצים לקנות מהם רכב מליסינג או מהשכרה? כלומר רמת האחזקה של המכוניות גבוהה מהרגיל, ובשילוב השירות עלינו להעדיף רכישה של רכב ישירות מהם על פני חברות ליסינג אחרות?

פורסם

מבחינתי אין חוקיות לחברה כזו או אחרת. כל רכב ומה שעבר עליו באופן פרטני - קח למוסך ותבדוק. באופן פרטני ברכב שלי מטפלים במורשה סקודה (איציק ודיצר-רמלה, ועכשיו מוסך העוגן נתניה), לעניות דעתי אין זה מקיש על כל הסקודות באלדן. כמו שאני מבין את זה, יש חברות בעלות מוניטין מאוד רע, שזה אומר שההסתברות שם ליפול על רכב מוזנח היא משמעותית יותר גדולה מאשר חברות עם מוניטין טוב. בכל מקרה בכל החברות תמיד תוכל למצוא גם בונבוניירות וגם שיני שום רקובות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)

נשמע כמו שירות מצוין ועל זה אכן מגיע להם שאפו.

 

אולי לשים מים במגבים ולנפח צמיגים כמו שצריך נראה מובן מאליו, אבל המרצדס שקיבלתי בסוכנות סיקסט במינכן הייתה בלי מים במתזים ועם ניפוח יתר כל כך מופרך בצמיגים שזה כבר השפיע על האחיזה והנוחות במידה מורגשת.

וזה אצל הגרמנים עם רכב גרמני.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
×
×
  • תוכן חדש...