Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש התעניינתי בהשכרת רכב ל10 ימים, עשיתי סקר שוק נרחב ומצאתי כי אלדן מציעים את המחיר הנמוך ביותר.

ביצעתי הזמנה באינטרנט, הגעתי לסניף כשעתיים מוקדם לפני מועד ההזמנה כאשר לקחתי בחשבון שאאלץ להמתין בסניף.

תוך 5 דקות יצאתי מהסניף עם הרכב, בבדיקת הרכב טרם המסירה הובהר לי על ידי הנציג ש"הם לא מחפשים כל שריטה קטנה" וכך היה כשהחזרתי הרכב.

קיבלתי רכב נקי, נראה מתוחזק כראוי ונוסע היטב, בלי רעשים, בלי חריקות, תענוג.

פורסם

קודם כל, תמיד כיף לקרוא שרשורים כאלה. ח"ח לאלדן שמצליחים לשמור על סטנדרט שירות גבוה ולהוציא כל כך הרבה לקוחות מרוצים.

מעבר לכך, אני פשוט משתאה מחדש איך בכל פעם שמוזכרת חברה להשכרת רכב, תמיד צמד המילים "שלמה סיקסט" יקפוץ לומר שלום, ולא בהקשר חיובי. מניסיון אישי: אם אומר על כך שיש דברים בגו, זה יהיה אנדרסטייטמנט השנה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איזה כיף לשמוע :-D

מה שמגיע מגיע :-)

בפעם השניה שיש לי תקלה בסקודוש: הלך מזגן/ מעבה, ייתכן מאבן שעפה מהכביש? לשרשור אחר

הקילומטרים הם כ 60 אלף, יום חמישי אחרון של יולי כ 12 בצהריים כמו שנאמר בעברית צחה "שכונייה דל-מות". מתקשר לאלדן, מסביר את הבעיה, מסביר שאני צריך רכב חלופי רחב ל 3 מושבי ילדים. אני שייך לסניף צריפין וגר באיזור חדרה. אומרים לי שאין במלאי המיידי בהשכרה, שיבדקו ויחזרו אלי. ישר התעצבנתי - בטח יתקשרו למחרת ויגידו שלא הבינו מה הייתה השאלה ושכתוב להם להתקשר אלי :-). לא. הנציגה החביבה (מעצבן, לא?) חזרה אלי בפחות מ 10 דקות ושאלה אם רנו פלואנס זה מספיק רחב? אמרתי מספיק גם מספיק. בפחות משעה וחצי מרגע הקריאה הגיע אליי נציג מסניף נתניה עם פלואנס דיי חדשה עם 16K .

ואז ממש התעצבנתי :-) האוטו היה מבריק מבחוץ, נקי מבפנים, לא מרוח בספריי סקאי השמנוני הדוחה במיקס אבק הבית, הרכב לא הריח כמו מאפרה, להיפך -הייתה עליו מדבקה -רכב ללא עישון. וכאן בכלל גמרו לי את הבריאות - הרכב תודלק בפול, יש מים למגבים ואוויר בצמיגים ואין בו חורים של סיגריות.

הנציג היה חביב ולא הריח כמו מאפרה מיוזעת מתובלת בוודקה (וכבר היו דברים מעולם, לא באלדן), ואף בבדיקה שערך לפני המסירה התגלה כי החלון החשמלי לא עולה בסגירה אוטומטית -גם לתיקון. נו מה יהיה?

יום ראשון שולחים לי תזכורת שמחר יילקח הרכב לטיפול, אופס! נזכרתי שנקבע טיפול למחרת, אבל האיסוף בד"כ ליד שדה תעופה למוסך סקודה ברמלה.

מתקשר למוקד -מסביר את מהות הבעיה, מקבל תשובה דיי פשוטה - מוסך סקודה יש גם בנתניה, אל תדאג.

יום שני אחה"צ מתקשרים אלי מהסניף, אדון לקוח.. רכבך מוכן, לאיפה לבוא? מחר, שמונה וחצי אצלך מתאים? מתאים. לשטוף לך את הרכב? לא, תודה. לתדלק לך? כן, תודה דלקן סונול.

סוף דבר:

למחרת שמונה וחצי בבוקר, מדוייק כמו שען חרש, הגיע אליי אותו הנציג הנחמד עם האוטו מתודלק פול, מזגן עובד ואישורים על כל מה שבוצע.

חברים יקרים - לזה אני קורא חוויית שרות. אלדן - סחטיין.

פורסם

נחמד לשמוע על חברת ליסינג בעלת שירות טוב.

לצערי אינני יכול לומר את אותו הדבר לגבי שלמה סיקסט דרכם יש לנו רכבים בליסינג כבר כ 8 שנים

(עוד מתקופת "ניו קופל").

שירות? עושים לך טובה, כל בקשה מעבר למינימום של המינימום נענית בחוסר רצון ובצורה שמבהירים לך טוב טוב

שעושים לך טובה ענקית שבכלל מקשיבים לבקשה שלך ( ממש "תמיד כן").

רכב חליפי מתודלק ותקין? כבר יצא לי לקבל רכבים עם רבע מיכל ומטה, זה מה שקורה ברגיל.

כמו כן יצא לי לקבל רכב חליפי עם בלמים גמורים (ברמה שכל נגיעה בדוושת הבלם גוררת אחריה רעשי מסילת רכבת).

בחברה לא האמינו לי ושלחו בוחן שיבדוק את הרכב בביתי - הבוחן קבע כי אין לנסוע ברכב, אפילו לא למוסך, והזמין גרר באותו רגע.

טיפולים לרכב במוסכי מדרכה הם לא מילה גסה בשלמה סיקסט.

פעם הרכב חזר עם דפיקה חדשה ודי חזקה שניסו לטעון שכבר הייתה, פעם עם חיפוי ניקל של ידית בלם היד שבורה, ופעם נגנבו מרכבי

מטבעות וקופסת סיגריות מתא הכפפות (נכון שהייתי צריך להוציא).

אני משתדל בכל פעם שלא להזדקק לשירות של החברה בעלת תודעת השירות ה"נפלאה הזאת".

לאור דבריך, מי יתן ושלמה סיקסט ילמדו קצת מאלדן על תודעת שירות ומקצועיות.

פורסם

לטעמי הכותרת מטעה, היא נשמעת צינית.

בכל מקרה, אלדן הרוויחו לקוח אופציונאלי אם אי פעם ייצא לי לשכור רכב כי ככה נותנים שירות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני שמח לקרוא שהכותרת עשתה עבודה. לטעמי יש הרבה מקום לציניות בענף הזה (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...