Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נהג חדש ונוהג בטויוטה קורולה 2005.

קורה לי שלפעמים כאשר אני נמצא במהירות נמוכה ברכב האוטו נכבה ואני צריך להתניע מחדש.

מה שמוזר הוא שכאשר אבא שלי נוהג, זה אף פעם לא קורה לו...

זה אולי קשור להעברה לא נכונה של הילוכים (דרייב לרוורס) ?

אשמח אם תזרקו תאוריות למה זה קורה.

תודה.

פורסם

קודם כל לסרוק תקלות , אם אין תקלות ואין לך תסמין מיוחד (לא מניע דקה אחרי למשל) , יש לך די הרבה אפשרויות יקרות להחליף - חיישן קראנק, משאבת דלק, מנוע צעדים אם זה קורה רק כשהרגל לא על הגז, ועוד עשרות גורמים אפשריים... אז תנסה מאוד למצוא תסמינים ולהתחיל מלחפש מחלות נפוצות של הדגם הזה, אם לא יוצא כלום בסריקה.

הבעיה די מסוכנת כי אתה נשאר בלי תגבור בלמים והגה כח, וזה יכול לקרות גם בזמן עקיפה בנתיב הנגדי.

פורסם

כנראה שיש לך בעיה עם מע' הגברת טורים במנוע.אני משער שאביך נוסע ביום ללא אורות ואולי גם מוותר על המזגן

כששני העומסים האלו לא פעילים המנוע מצליח לשמור על סל"ד יציב למרות הבעיה.

פורסם

אני באמת לא רואה הבדל משמעותי בין הרגלי הנסיעה שלי ולבין של אבא שלי. אבא שלי נוסע גם בלילה עם אורות ומזגן (לפעמים) כמו שאני נוהג.

אני שמתי לב שזה קורה רק במהירות נמוכה מאוד, בד"כ כאשר אני לוחץ על הגז (כשאני עומד ברמזור זה לא קורה בזמן ההמתנה).

אבא שלי לימד אותי ללחוץ כמה פעמים על הגז בצורה חלשה בזמן ההתנעה, זה אולי יכול לגרום לזה (התנעה לא נכונה/אין מספיק כח למנוע או משהו כזה)?

פורסם

מה קורה כאשר אתה משלב מ P ל R ? (האם הטורים רוקדים? ) ואותה שאלה לגבי עמידה במקום. אם כן,כדאי בכל מקרה לבצע ניקוי בית מצערת /מנוע צעדים שיתכן וצברו פיח רב.

אבל ,התקלה האמיתית היא כנראה במע' ההצתה (להיכנס למוסך שיבדקו : מצתים מתי הוחלפו,שאין בריחת ניצוץ מחוטים/סליל הצתה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...