Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מסכים מאוד עם הטענה נגד הדרך של קרסו לשיווק רכבי הספורט שלה. לדעתי בכלל רנו צריכים אולם תצוגה נפרד לרכבי הספורט, אבל זה משהו אחר.

אני לא מפקפק באמינותו של פותח השרשור, אבל כנראה שנציג המכירות או המנהל לא זיהו פוטנציאל אמיתי למכירה. כמו שאמרו לפני, ישנם עשרות מתעניינים שמטרתם היא לנהוג בלבד. תפקידו של נציג המכירות הוא בין השאר לזהות אותם . נכון, לפעמים קורות טעויות. אז לכל הצדיקים שטוענים שיש לתת נסיעת מבחן על RS לכל דורש אני אומר - צאו מהסרט, זה לא יום מסלול בחינם.

לסיכום אם נשים את הקלפים על השולחן, מי שבאמת מעוניין ברכב - לא יצא בסערת רגשות אחרי משפט אחד של מנהל אולם תצוגה, אלא כן ינסה להוציא משהו מנסיעת המבחן שמציעים לו.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
  • תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממה שאני רואה, יש חוסר אחידות גדול מאוד (אם ניתן לקרוא לזה ככה) בהתייחסות לרוכשים הפוטנציאלים בין הסניפים השונים.

לפי פוסטים אחרים ולא רק הנוכחי - איני חושב שזה רק בקרסו. זה לא אומר שהמצב תקין או שכך צריך להמשיך.

כנראה שההנהלות הראשיות בחטיבות השיווק של היבואנים (שוב - בחלקם הגדול אם לא ברובן), אינן שמות מספיק דגש על אחידות בהנחיות/הדרכות לצוות מכירות/בחירת כ"א מתאים/אחר, כי ברור שיש סיבות לכך שזה קורה.

מקווה לראות מישהו מקרסו מגיב כאן (משום מה - אני מניח שזה לא יקרה).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם תיאמתם נסיעת מבחן מראש והכל סודר מראש ואז הגעתם וזה היחס, בושה ליבואן ולסוכנות. אבל לדעתי לא סיבה להימנע מרכישת הרכב.

אגב אני לא כל כך מסכים לגבי לבחון אדם על פי ״על מה אתה נוהג כיום״. יכול לבוא מישהו על רכב ספורט מקביל בקטגוריה על מנת סתם להשוות מבלי כוונה לרכוש, ויכול לבוא מישהו על סקודה פליסיה חבוטה שבא לרכוש את רכב חלומותיו כאשר השיג את הכסף.

אגב בעת רכישת הopc נכנסתי לסוכנות עם זוגתי, ניגשתי ישר לרכב ונכנסתי אליו. לאחר ישיבה של כדקה ברכב ניגש אליי נציג אותו שאלתי אם הesp מתנתק לגמרי. לאחר מכן נתנה לי האפשרות לבצע נסיעת מבחן ברכב (אך לאחר שגילה שאני מתחת ל24 הדבר לא התאפשר, אם כי הציעו לי שאבי ינהג ברכב ואני לצידו, לכך סירבתי כי אין טעם). יום למחרת הזמנתי את הרכב.

בא ילד בן 23 התיישב ברכב ושאל אם הESP מתנתק, ועדיין קיבלתי יחס של לקוח פוטנציאלי. לא יודע על סמך מה הם קובעים מי לקוח ומי סתם בא לסמן וי.

פורסם

מצטער, קצת מוגזם הציפיות ללונה פארק חינם הזה... לא יודע איך בודקים רצינות כוונות, אבל כנראה בכל מקום שאין נוסחה ויש שיקול דעת תהיה ביקורת.

כשחיפשתי רכב, 5 סוכנויות העמידו לי את הרכב שרציתי. בכולן הגעתי ותאמתי מראש והגעתי שוב. חלקן היו יעילות יותר או פחות אבל בשורה הראשונה כשאתה רציני אתה גם סבלן יותר ומקבל בסוף את מה שאתה רוצה. אני מאמין שזה גם הפוך...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אתה אומר להם שאתה הולך לקרוע להם את אוטו והם לא מסכימים אז אתה נתעצבן?

לא ביקשת להיכנס למסלול בכוכב יאיר?

לא מופרך בכלל. אצל אחד היבואנים היותר מוצלחים, לקחתי פעם רכב ספורט סאלון, יותר יקר מהמגאן הזו, למסלול שהיה אז בנחשונים, לבד כמובן, כשחזרתי הנציג בעיקר התעניין בהתרשמות שלי מנהיגת מסלול ברכב המבחן. למה לא בעצם? ככה מוכרים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בשנת 96 התלבטתי בן קורולה , וניסן אלמרה ההבדל הכספי היה כ8000 שקלים לטובת הניסן. נכנסתי לסוכנות קרסו ,ובמשך כ20 חצי שעה מבלי שאף אחד שאל התעניין. מה אני רוצה. גם כשפניתי הם התייחסו כאילו שבאתי לעשות להם משהו רע. כנראה שזו המדיניות שלהם מתמיד. כמובן שקניתי את הטויוטה ולא הצטערתי לרגע .אבל אם הייתי מחליט לקנות מגאן RS (רכב מדהים) לא הייתי מתייחס להתנהלות המבישה של הסוכנות הספציפית ומנסה בסוכנות אחרת .

פורסם
שאתה מתחיל עם בחורה במשפט הראשן אתה אומר שאתה רוצה לקרוע לה את הצורה?

אני בענייני אופנועים בשנים האחרונות, אופנועים של נסיעת מבחן אין ביטוח מקיף.

אם אתה לוקח דוקאטי דיאבל שעולה 200000 ש"ח לנסיעה אתה משאיר כרטיס אשראי לנזקים שיכולים להיות, אנשים מעדיפים לא לעשות נסיעה או שנוסעים עד סוף הרחוב וחוזרים.

אני מכיר מישהי שעשתה טיול לאילת וריסקה את האופנוע בדרך (גם את עצמה)

א) אני לא מתחיל עם בחורה. אני (פות"ש, לצורך העניין, אבל לא משנה) בא לקנות אוטו. לשלם להם את המשכורת/עמלה/לפרנס אותם.

ב) בשמחה הייתי משאיר כרטיס אשראי לבטחון.

אני לא מפקפק באמינותו של פותח השרשור, אבל כנראה שנציג המכירות או המנהל לא זיהו פוטנציאל אמיתי למכירה. כמו שאמרו לפני, ישנם עשרות מתעניינים שמטרתם היא לנהוג בלבד. תפקידו של נציג המכירות הוא בין השאר לזהות אותם . נכון, לפעמים קורות טעויות. אז לכל הצדיקים שטוענים שיש לתת נסיעת מבחן על RS לכל דורש אני אומר - צאו מהסרט, זה לא יום מסלול בחינם.

לסיכום אם נשים את הקלפים על השולחן, מי שבאמת מעוניין ברכב - לא יצא בסערת רגשות אחרי משפט אחד של מנהל אולם תצוגה, אלא כן ינסה להוציא משהו מנסיעת המבחן שמציעים לו.

אם זה באמת תפקידו של נציג המכירות, אז ברור למה הם לא מוכרים כלום. לתומי חשבתי שהתפקיד שלו למקסם מכירות. Obviously התפיסות שלנו שונות בעניין הזה.

מנסיעת מבחן של הילוך שלישי בשכונה הספציפית לידה שוכנת הסוכנות אי אפשר למקסם כלום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
סיפור קצרצר על קרסו (סליחה אנפיניטי):

לפני ארבע שנים בחנתי את ה- G37 קופה כמחליפה ל- IS שלי, נסיעת המבחן הסתיימה בכך שהתלהבתי מהרכב אבל נדרש "פוש" נוסף כדי שאלך עליו.

רוצה הגורל ואחרי חודשיים שלושה מתקשר אלי איש מכירות ומטעמם ושואל אותי איך אפשר להתקדם, באותה העת הייתי לקראת המועד האחרון של הסכם ה- buy back שהיה לי מלקסוס - במסגרתו יכולתי להחזיר אליהם את הרכב ולקבל עליו מיד מחיר מחירון.

הבהרתי לאיש המכירות שאים אנחנו הולכים על זה, זה חייב להיות תוך שבועיים לפני פקיעת ההסכם מול לקסוס.

תוך הבנת לוח הזמנים הקצר נקבעת לי נסיעת מבחן חוזרת ליום מלא, הכול מתואם מראש ואני חסר אמונה שכמותי מתקשר יום לפני לוודא שהכול סגור, הבחור האמון על נסיעות המבחן מודיע לי שהרכב איננו ברשותו, אני מתחקר אותו עוד קצת כדי להבין איך קורה דבר כזה ואז הוא פולט את השוס "הוא הבטיח את הרכב לחבר שלו"...

אמרתי תודה ולא להתראות, יכול להעיד (אם זה משנה משהו למישהו) שככול הנראה אחרי נסיעת המבחן הייתי מבצע הזמנה, יכול להגיד תודה לקרסו שלא נתנו לי את הרכב, כי להישאר עוד כמה שנים עם ה- IS היה מהלך הגיוני בהרבה...

ממש כמו אל-על :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף פעם (בינתיים) לא הייתי לקוח פוטנציאלי לרכב ספורטיבי חדש, אבל גם אף פעם לא הבנתי את העניין הזה של "אין כוונה אמיתית לקנות".

בשביל לדעת את זה צריכים להעסיק בכל סוכנות פסיכולוג + גרפולוג + מפעיל מכונת אמת + מגדת עתידות, רצוי עם כדור בדולח 18 אינץ'.

איך איש מכירות, מוכשר ככל שיהיה, יכול לדעת אם אני רוצה לקנות או לא? הרי תפקיד איש המכירות הוא לשכנע אותך לקנות ובפועל הוא עושה בדיוק ההפך.

ונניח ועשיתי נסיעת מבחן ראויה לשמה ובסוף לא באמת אהבתי את הרכב, זה מונע ממני לספר לחברים שלי (שהגיוני שגם הם מתעניינים ברכבים ספורטיביים) ולהמליץ להם על הרכב והסוכנות, ואולי גם על איש המכירות שליווה את התהליך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם זה באמת תפקידו של נציג המכירות, אז ברור למה הם לא מוכרים כלום. לתומי חשבתי שהתפקיד שלו למקסם מכירות. Obviously התפיסות שלנו שונות בעניין הזה.

מנסיעת מבחן של הילוך שלישי בשכונה הספציפית לידה שוכנת הסוכנות אי אפשר למקסם כלום.

הבנת הנקרא זה דבר חשוב. אמרתי שתפקידו הוא בין השאר לזהות פוטנציאל מכירה.

כפי שציינתי לפני, הדרך שבה התייחסו אליך לא נכונה. אבל אני יכול להבין טוב מאוד מדוע. תהיה בטוח שהם שבעי "לקוחות פוטנציאלים" לרכבי הספורט של רנו וניסן. זהו לא תירוץ, אבל הוכחת בעצמך שאינך לקוח פוטנציאלי. אחד שיתעניין ברכב וירצה אותו - יקבל נסיעה וגם יקנה אותו. ראה ערך היחס של צ'מפיון ללקוחות, ומספר ה GTI שהם מוכרים ( שרבים מהם נמכרו בכלל בלי רכב הדגמה )

פורסם

אם כבר הבנת הנקרא - אני לא באתי מראש על תקן לקוח. באתי על תקן חוו"ד נוספת עם לקוח מיועד, אמיתי לחלוטין, תוך שהדבר הובהר מראש.

חוץ מזה - למה לא לתת סיבוב על RS לכל אחד? למה זה סרט? זאת פרארי ופספסתי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפני כ-5 חודשים היתה לי חוויה מזעזעת בקרסו תל אביב. רשמתי אודותיה כאן בפורום.

עצוב לי שהשרות נשאר אומלל.

פורסם

חוץ מזה - למה לא לתת סיבוב על RS לכל אחד? למה זה סרט? זאת פרארי ופספסתי?

חסרות סיבות? בלאי, בזבוז זמן של נציגי מכירות, בזבוז כסף של דלק, סיכון שהרכב יפגע בתאונה והרשימה עוד נמשכת.

התמורה היחידה תהיה אולי בדמות דעת קהל של חובבי הגה - שגם ככה מעריכים את המותג, ואין צורך את אישורם.

במקום לחלק נסיעות מבחן, הייתי מזמין חובבי הגה ליום פתוח בכוכב יאיר שבו יוכלו להתנסות ברכבי המותג. התמורה בו תהיה גבוהה הרבה יותר.

פורסם
אף פעם (בינתיים) לא הייתי לקוח פוטנציאלי לרכב ספורטיבי חדש, אבל גם אף פעם לא הבנתי את העניין הזה של "אין כוונה אמיתית לקנות".

בשביל לדעת את זה צריכים להעסיק בכל סוכנות פסיכולוג + גרפולוג + מפעיל מכונת אמת + מגדת עתידות, רצוי עם כדור בדולח 18 אינץ'.

איך איש מכירות, מוכשר ככל שיהיה, יכול לדעת אם אני רוצה לקנות או לא? הרי תפקיד איש המכירות הוא לשכנע אותך לקנות ובפועל הוא עושה בדיוק ההפך.

ונניח ועשיתי נסיעת מבחן ראויה לשמה ובסוף לא באמת אהבתי את הרכב, זה מונע ממני לספר לחברים שלי (שהגיוני שגם הם מתעניינים ברכבים ספורטיביים) ולהמליץ להם על הרכב והסוכנות, ואולי גם על איש המכירות שליווה את התהליך?

בדיוק!

הבנת הנקרא זה דבר חשוב. אמרתי שתפקידו הוא בין השאר לזהות פוטנציאל מכירה.

כפי שציינתי לפני, הדרך שבה התייחסו אליך לא נכונה. אבל אני יכול להבין טוב מאוד מדוע. תהיה בטוח שהם שבעי "לקוחות פוטנציאלים" לרכבי הספורט של רנו וניסן. זהו לא תירוץ, אבל הוכחת בעצמך שאינך לקוח פוטנציאלי. אחד שיתעניין ברכב וירצה אותו - יקבל נסיעה וגם יקנה אותו. ראה ערך היחס של צ'מפיון ללקוחות, ומספר ה GTI שהם מוכרים ( שרבים מהם נמכרו בכלל בלי רכב הדגמה )

כפי שנכתב, הלקוח הפוטנציאלי במקרה זה הוא אני. הזמנתי את הנסיעה והוספתי לנסיעה את חברי RK כדי לשמוע חוות דעת נוספת (וברור שהוא לא יתנגד לסיבוב על הRS) וכל זאת בתיאום מלא עם הסוכנות.

לגבי הערתך בקשר לGTI. כמה מתוכם קנו גולף "הכי מאובזרת"? כמה מתוכם מכורים ויקנו אותה בכל מקרה? אחרי שהורדנו את כל אלה, כמה נותרו כאן בעצם?

-------

זה היה מאוד מעצבן שלא יצא לנו לנהוג על הרכב וזה גם מאוד מעצבן שהיינו צריכים לבזבז שעה מהחיים בשביל זה - זה התנהלות בזיונית וגם טפשית, הרי מטרת הסוכנות היא למכור והם עשו בדיוק את ההיפך.

יחד עם זאת, כפי שציינתי מקודם, הרכב כן מעניין אותי אך אין בכוונתי להתחנן. אם זה היחס שמקבלים במעמד המכירה, אני לא רוצה לדעת איך השירות לאחריה. מכאן הכדור חוזר למגרש של קרסו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...