Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חסרות סיבות? בלאי, בזבוז זמן של נציגי מכירות, בזבוז כסף של דלק, סיכון שהרכב יפגע בתאונה והרשימה עוד נמשכת.

התמורה היחידה תהיה אולי בדמות דעת קהל של חובבי הגה - שגם ככה מעריכים את המותג, ואין צורך את אישורם.

במקום לחלק נסיעות מבחן, הייתי מזמין חובבי הגה ליום פתוח בכוכב יאיר שבו יוכלו להתנסות ברכבי המותג. התמורה בו תהיה גבוהה הרבה יותר.

בלאי וסיכוי לתאונות קיים בכל מקרה, וכל רכב מבחן ממילא עובר X ק"מ לפני מכירה. לפי התפיסה שלך גם לא צריך לשחרר את הרכב לעיתונאים. שם, אגב, עושים הרבה יותר תאונות.

התמורה היא בחשיפה. יותר חשיפה = יותר מכירות.

לגבי כוכב יאיר - לא יודע עד כמה מעשי. מה שכן, לפני עשור ארגנו בצ'מפיון יום פתוח עם לאון 185 ואיביזה קופרה לחברי מועדון אלפא רומיאו (כן כן, תוך שהם יודעים שמדובר במועדון מכורים ולא להם). בבית אורן. כל היום - למעלה ולמטה בבית אורן. אם רוצים (וזה עוד צ'מפיון) - יכולים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלא תטעו. אני לא חושב שהדרך שבה קרסו פעלו נכון ( וגם ציינתי את זה בהודעות הקודמות ). לקרסו יש עוד הרבה לאן לשאוף בנושא שיווק. דוגמה טובה היא סמל"ת.

הדבר היחידי שאמרתי הוא שאני מבין למה הם לא מתרגשים כשמגיע לקוח לבצע נסיעת מבחן על ה RS. גם במקום שאני עובד, לפני שאני מעלה לקוח לרכב שהוא לא "רגיל" - אני מוודא שאכן הוא מבין לאן הוא נכנס ( תהליך מכירה ) . אותו תהליך כולל ישיבה לפני, תיאום ציפיות, הסבר על הרכב ורק אחר כך נסיעת מבחן. לקוח שישר ירוץ לי לעלות על הרכב יעלה נורה אדומה בנוגע לכוונותיו.

פורסם

אין לי מושג איפה אתה עובד, אבל אני מקווה שאתה מבין שכשמדובר ברכב ספורט וחובבי רכב, מרבית הסיכויים שהלקוח המיועד כבר קרא ויודע הכל, ולא אחת בשוק הישראלי (למרבה הצער) יודע יותר מהמוכר/ת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
גם במקום שאני עובד, לפני שאני מעלה לקוח לרכב שהוא לא "רגיל" - אני מוודא שאכן הוא מבין לאן הוא נכנס ( תהליך מכירה ) . אותו תהליך כולל ישיבה לפני, תיאום ציפיות, הסבר על הרכב ורק אחר כך נסיעת מבחן. לקוח שישר ירוץ לי לעלות על הרכב יעלה נורה אדומה בנוגע לכוונותיו.

בוא אספר לך משהו: בתערוכת פרנקפורט האחרונה, פות"ש ואני ביצענו 7 נסיעות מבחן במכוניות שונות - החל ביונדאי ולוסטר וכלה בטסלה S ומזראטי קוואטרופורטה. ביקרנו בתערוכה במשך שבוע, מה שאומר שבממוצע יצאנו לנסיעה ביום (מעשית החלוקה היתה אחרת, אבל באמת שזה לא משנה).

בחלק מהמקרים בכל מקרה לא היינו רוכשים את הרכב (יונדאי), בעוד שבחלקם כל שנותר לנו זה רק לקוות שנגיע למצב שבו נוכל לרכוש (מזראטי).

הנקודה היא שזה לא באמת עניין אותם. קיבלנו כבוד כאילו מארק צוקרברג וביל גייטס הם הביצ'ז שלנו, על אף שהצהרנו שאנחנו ישראלים ושהיה ברור שאין לנו כל כוונה לבצע רכישה.

בתקופה שבה הידע אינו מרוכז רק אצל מתי מעט אלא מבוזר בהמוניו ברשתות החברתיות ובפורומים השונים, כל נסיעת מבחן כזאת היא אוצר בלום של פרסומת ממוקדת לקהלים הרלבנטיים. זה בדיוק מה שהמציגים בתערוכה הבינו, וזה בדיוק מה שנציגי קרסו כשלו להבין.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בתקופה שבה הידע אינו מרוכז רק אצל מתי מעט אלא מבוזר בהמוניו ברשתות החברתיות ובפורומים השונים, כל נסיעת מבחן כזאת היא אוצר בלום של פרסומת ממוקדת לקהלים הרלבנטיים. זה בדיוק מה שהמציגים בתערוכה הבינו, וזה בדיוק מה שנציגי קרסו כשלו להבין.

בשפה פשוטה: גם אם לא קניתי, אבל אהבתי, תאמין לי שכל העולם ואחותו ידעו שהאוטו פגז. לא מעיתונאי, אלא מאחד מהחבר'ה. כאן בפורום, במועדון, בין החברים - זה הפרסום הכי טוב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אולי האוטו לא טוב ואז הם מעדיפים שתתלונן על היחס בסוכנות ולא שהרכב לא טוב.

The man's got a point...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כשקרסו הביאו לארץ את ״רנוספורט״, הם עשו אירוע נהיגה בחינם בגני התערוכה. היה כיף, חבל שהתעלמו ממני אח״כ כשרציתי לברר על הקליאו. כמה שנים לאחר מכן, דווקא קיבלתי נסיעת מבחן טובה, אבל התמחור היה הזוי (180 לקליאו).

emotion of motion

פורסם
שמישהו ישלח אותם לקרוא את הפוסטים שלי על נסיעות מבחן בחו"ל, כמה פשוט לקבל את הנסיעה וכמה הנציגים שמתלווים לנסיעה דווקא מעודדים אותך למתוך את הרכב למגבלות כדי באמת להרגיש את החוויה.

טמבלים שלא יודעים עבודתם.

לצערי, אי אפשר להגיד "בחו"ל יותר טוב מבארץ" במקרה הזה. יש יבואנים טובים ויש יבואנים גרועים בכל מקום. אפילו יצרנים. נתקלתי במסגרת עבודתי ככתב רכב ביצרנים מדהימים שעשו מעל ומעבר, וביצרנים שעשו טובה שבכלל נתנו לגעת באוטו. ולא שאסטוניה היא דוגמה למשהו אבל שנה שעברה הייתה לי חוויה מאוד חיובית עם יגואר של 80 אלף יורו שנתנו לי לשים אותה על הצד בנסיעת המבחן, אבל שבוע הבא יש לי "נסיעת מבחן" (המרכאות שם בכוונה) ב-M3 חדשה שהיבואן א. עשה טובה שבכלל הביא רכב הדגמה. ב. הסכים לסיבוב קצר של 10 דקות בקושי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מרגיש שהמקרה שלי ממש חריג.

קיבלתי שעה ומשהו נסיעת מבחן בקליאו RS CUP שהתעניינתי בה, מאוד נהנתי (לא אפרט יותר מידי, אבל בהחלט הסוכן ואני בדקנו את הרכב לעומק), חזרתי לסוכנות והזמנתי אחת (יש שירשור שפתחתי).

לא חסכו לי על דלק, צמיגים, בלאי כלשהו או זמן של הסוכן, הסוכן היה מאוד מקצועי ודחף אותי לבדוק כל נקודה אפשרית עד שאני אהיה מרוצה

בלאון FR וב-208 GTI קיבלתי פחות זמן וחופש בנסיעות מבחן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

או זה, או שפשוט בורא עולם/אללה/ישו/בודהה/היקום מנסה לאותת לכם לא לקנות רכבים מסויימים שלא מתאימים לכם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
כשקרסו הביאו לארץ את ״רנוספורט״, הם עשו אירוע נהיגה בחינם בגני התערוכה. היה כיף, חבל שהתעלמו ממני אח״כ כשרציתי לברר על הקליאו. כמה שנים לאחר מכן, דווקא קיבלתי נסיעת מבחן טובה, אבל התמחור היה הזוי (180 לקליאו).

הזכרת לי, אנוכי (עם היפה באדום והנעלים השחורות) ומועדון רנו ספורט ז"ל השתתפנו באירוע הזה.

חשבנו שזו תהיי נקודת מפנה, שקרסו ראו את האיביזות נמכרות כמו לחמניות ורצו גם, אחח התמימות.

DSC00055.jpg

DSC00070.jpgDSC00077.jpgDSC00093.jpg

מצחיק (וקצת עצוב) לחשוב שמכל הקליאוז בתמונה נשארו אולי 2-3 אקזמפלרים על הכביש.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אולי האוטו לא טוב ואז הם מעדיפים שתתלונן על היחס בסוכנות ולא שהרכב לא טוב.

The man's got a point...

אם אין מה לכתוב, עדיף לא לכתוב שטויות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

פשוט בושה וחרפה, כל יום שחולף אני יותר ויותר מתבייש לגור במדינה הזו. בחו"ל נותנים לך לנהוג גם על פרארי אם אתה רציני קצת, כאן תמות ולא תקבל אפילו נהיגה נורמלית על קליאו טורבו, שלא נדבר חלילה על מגאן RS כמו שאתם ביקשתם.

אגב, מה הכוונה "האוטו לא טוב" ? שרכב ההדגמה ספציפי תקול? יש לו בעיות? אז שיודיעו שאין כרגע רכב הדגמה, או שיתריעו על כך מראש, במידה ולא מדובר בסכנת חיים (גומיה רופפת או מזגן שבקושי עובד וכו').

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...