Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
קודם כל אומר שאני שמח לשמוע את הדעות של כולם בעניין.

אני חושב ש

NINJMNKY הבין את נקודת המבט שלי. חברה שלא ממתגת בנפרד את חטיבת הספורט שלה - נאלצת להתמודד עם סוגי לקוחות שונים באותו אולם התצוגה. בהחלט אפשר לומר שלסמל"ת יש יותר זמן להשקיע בכל לקוח - מה שאי אפשר לומר בהכרח על קרסו, ולכן סוכן מכירות יעדיף מכירה קצרה וקלה, מאשר ארוכה ומתישה.

אני עובד בחברה שבה אני מוסר בסביבות 30 רכבים בכל חודש, ולכן הגישה היא שונה מאשר במותגים כמו אבארט, אלפא, DS, לקסוס, קאדילק וכו...

שוב אציין שאין שחור או לבן. מה שאני שופך פה בפורום הוא הסתכלות קרה וקשוחה על המקצוע והלקוחות. בפועל הכל מאוד שונה.

תודעת שירות ולקוח שיוצא מחייך מאולם התצוגה גם אם לא קנה - הם חשובים מאוד. ומי שלא מייחס לזה חשיבות הוא עיוור.

נדמה לי שאתה טועה בהבנת הענין. הגישה שאתה מייצג או בשפתך ״שופך כאן״, אינה תוצאה של הסתכלות קרה וקשוחה, היא תוצאה של לימוד לא נכון של תורת השיווק. ישנם פה כאלו הטוענים שדי אם תבוא עם האוטו הנכון או השעון הנכון, בכדי לתת למוכר להבין שלאחד כמוך נותנים נסיעת מבחן, גם זה מוטעה. נקודת המוצא, גם ברכבי יוקרה או רכבי נישה, צריכה להיות שכל מי שמגלה ענין ברכב הוא לקוח פוטנציאלי, מובן שלתוך הקהל הזה מסתננים גם כאלו שכל שהם רוצים הוא סיבוב על האוטו, או אחרים שמכל מיני סיבות לא יקנו את האוטו, אין לך יכולת לברור אותם, גם אם אתה משוכנע שכן. הזמן שאתה מפסיד, או הבלאי שהאוטו סופג פשוט אינם שווים החמצה ולו של לקוח אחד שהחלטת שלא יקבל נסיעת מבחן, אלא רק חיוכים ועוגיות עם קפה. ושוב אני מתפלא שלא טורחים ״מלמעלה״ להבהיר לאנשי מכירות כמוך את המובן מאליו הזה ונותנים לכם לגבש מין גישה עצמאית כזו שרב ניזקה מתועלתה. עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

כל השרשור הזה, יסודו בחטא שהיבואן חושב שאותו מוכרן שמעיף קאפצורים ופלואנסים ימכור גם RS.

אם היו חוצים את האולם באיזה מחיצת זכוכית, מעצבים כאולם נפרד שמוקדש לרנו-ספורט, מעמידים איזה 2-3 RS מכל סוג (כולה שני סוגים) בגרסאות וצבעים ייחודיים, מקצים מוכרנים שבקיאים בפרטים שמתפרנסים רק מלמכור את חטיבת ה"רנו ספורט" הכל היה נראה אחרת.

אבל הם לא עושים את כל זה והמכירות נראות בהתאם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נדמה לי שאתה טועה בהבנת הענין. הגישה שאתה מייצג או בשפתך ״שופך כאן״, אינה תוצאה של הסתכלות קרה וקשוחה, היא תוצאה של לימוד לא נכון של תורת השיווק. ישנם פה כאלו הטוענים שדי אם תבוא עם האוטו הנכון או השעון הנכון, בכדי לתת למוכר להבין שלאחד כמוך נותנים נסיעת מבחן, גם זה מוטעה. נקודת המוצא, גם ברכבי יוקרה או רכבי נישה, צריכה להיות שכל מי שמגלה ענין ברכב הוא לקוח פוטנציאלי, מובן שלתוך הקהל הזה מסתננים גם כאלו שכל שהם רוצים הוא סיבוב על האוטו, או אחרים שמכל מיני סיבות לא יקנו את האוטו, אין לך יכולת לברור אותם, גם אם אתה משוכנע שכן. הזמן שאתה מפסיד, או הבלאי שהאוטו סופג פשוט אינם שווים החמצה ולו של לקוח אחד שהחלטת שלא יקבל נסיעת מבחן, אלא רק חיוכים ועוגיות עם קפה. ושוב אני מתפלא שלא טורחים ״מלמעלה״ להבהיר לאנשי מכירות כמוך את המובן מאליו הזה ונותנים לכם לגבש מין גישה עצמאית כזו שרב ניזקה מתועלתה.

אם שכר של איש מכירות היה קבוע הייתי מסכים איתך. אבל בגלל שסוכני מכירות עובדים על עמלות, כל זמן שאני נותן ללקוח אחד - גורע מאחר.

כנראה שאנחנו לא נסכים, וזה מעניין לראות שניתחת את אופן העבודה שלי על סמך מספר הודעות בפורום.

בינתיים אני אמשיך במקצוע שלי, ואתה בשלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהביקורת לא מופנית אליך אישית אלא כלפי החברה שמעסיקה אותך, שמשתמשת במדיניות של תיקתוקיה לפי מה שאני מבין מהדברים שכתובים כאן. יכול להיות שלגבי מכירת מכוניות מיינסטרים זה נכון, אבל ברכבים מיוחדים יותר זה לא עובד, וכבר כתבו את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כל השרשור הזה, יסודו בחטא שהיבואן חושב שאותו מוכרן שמעיף קאפצורים ופלואנסים ימכור גם RS.

אם היו חוצים את האולם באיזה מחיצת זכוכית, מעצבים כאולם נפרד שמוקדש לרנו-ספורט, מעמידים איזה 2-3 RS מכל סוג (כולה שני סוגים) בגרסאות וצבעים ייחודיים, מקצים מוכרנים שבקיאים בפרטים שמתפרנסים רק מלמכור את חטיבת ה"רנו ספורט" הכל היה נראה אחרת.

כ"כ נכון!!

כמו ההפרדה של אבארט מפיאט עשתה טוב לאבארט

ברשותכם אני מעביר קישור לשרשור הזה לסוכן רנו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

חפרתם.

קרסו יצאו...קרסו.

איך מילאתם 9 דפים של הגיגים...תהיו בריאים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא חושב שזה כל כך נכון.

אז יעשו חטיבה נפרדת וימכרו עוד 3 יחידות בחודש.

הסוכן הזה שיתמחה ב-RS יכול בינתיים למכור 20-30 רנו רגילות בחודש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אז שיסגרו את חטיבת הספורט, הרי גם ככה היא לא מייצרת הכנסות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כנראה שאנחנו לא נסכים, וזה מעניין לראות שניתחת את אופן העבודה שלי על סמך מספר הודעות בפורום.

אומנם התגובה הספציפית הנ"ל לא נכתבה אלי, אבל הואיל וגם אני קיבלתי תגובה בסגנון כזה אני מרשה לעצמי לענות:

אני מניח שאיש מהמגיבים כאן אינו מכיר אותך במציאות. אתה אפילו אינך מציין מי הוא המעסיק שלך. כשאלה הם פני הדברים, כיצד בדיוק אתה מצפה מאיתנו לנתח את אופן העבודה שלך אם לא דרך הדברים שאתה כותב כאן?

אולי אתה מצפה שנעשה את זה באמצעות מדידת הזמן שלוקח לך לכתוב תגובה מהרגע שמישהו שאל אותך משהו? :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סליחה על ההפרעה ברצף...

בואו נתחיל מזה שבשוק הישראלי אין תחרות.

תחברו את זה שהשוק לספורטיביות פיצפון. גם השקעה ענקית בשיווק לא מסוגלת לשנות את העובדה שמספר המשוגעים שמוכנים לשלם 50% יותר בשביל קצת סמלים ופחות נוחות הוא כמעט קבוע. הם קונים למרות השירות...

התוצאה שמרבית היבואנים לא רואים טעם בהשקעה מהסוג הזה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ברור שהכל היה נראה אחרת.

הם היו מוכרים עוד 50 RS בשנה ומהמכירות האלו הם היו צריכים לממן עוד עשרות עובדים (יש יותר מסוכנות אחת..), עוד ארנונה, מעצבות, ריהוט ועוד ועוד..

ואז שורת הרווח שלהם בסוף השנה הייתה שלילית או במקרה הטוב למל"מית (לא מועיל לא מזיק).

אז הם היו מעילם את המחיר בכדי להצדיק את העלויות הגבוהות.

ואז הייתם מתלוננים על המחיר ועל כך שזה נובע מאולמות תצוגה מפונפנים ועלויות שכר של אוכלי חינם..

אז שיסגרו את חטיבת הספורט, הרי גם ככה היא לא מייצרת הכנסות.

כמובן שהם יכולים לעשות זאת אך אז יתלוננו שהם לא מייבאים את גרסאות הספורט ובלה בלה בלה...

בקיצור, כנראה שקשה לרצות אותנו.

פורסם

אולי פשוט יהיו 2-3 סוכנים מומחים באולם הראשי שיהיו אחראים לתת מענה לדגמי ה-RS. זה יעשה אולי חצי עבודה אבל זה אמצע הדרך בינינו (הלקוחות) ליבואן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יש כזה בתל אביב, קוראים לו זכי [emoji14]

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...