Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי שברולט ויואנט 2006

לאחרונה התחילו בעיות עם הגיר, לפעמים האוטו מתחיל רק מהילוך שלישי. כיבוי והתנעה מחדש פותרת את זה

לפעמים הנורה צק אנגין דולקת . ונכבית לבד

עם סורק תקלות קיבלתי את הקודים הבאים

P0705

P0700

P0703

P02BF

P02C1

ממש מבחר תקלות

בדקתי באינטרנט ולא כל כך הבנתי מה זה אומר

ניגשתי ל 2 מכוני גירים באזור הקריות והם לא היו מעוניינים בכלל להסתכל על התקלות כי" זו בעייה ידועה בשברולט וצריך לשפץ או להחליף גיר" בעלות של כ5000 ש"ח

בפורום מחו"ל קראתי שזו בדרך כלל בעיית חיוט

אם למישהו יש מושג או מכיר מישהו אמין מאזור חיפה קריות שכן יבדוק ויתן הצעת מחיר לתיקון אשמח לעזרה

תודה מראש

פורסם

לא יודע על מיקומם של מכוני גירים בקריות, רוצה לשתף אותי ? אני מהאיזור ולא מכיר.

הכי קרוב ומקצועי (ולא מוסך שמכנה עצמו מכון גירים/שנמצא בכפרים בצפון) הוא גירומטיק,שנמצא ברחוב המוסכים.

הגעה: מגיעים לקניון סינמול (לב המפרץ לשעבר) ובמקום להיכנס לקניון ימינה ממשיכים מעט ישר לצומת הבא,פונים שמאלה,ממשיכים כמה מטריחם ובמעגל התנועה פונים שוב שמאלה,ממשיכים ישר עוד 600 -700 מטר ומוצאים את הבניין ...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

P0705 זה קוד תקלה על מתג מצב ההילוך.

צריך להחליף מתג שעולה כ 200-250 שח, ובשום אופן לא לשפץ את הגיר.

• תוכן חדש...