Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה נתקלתי בדבר הזה (לינק בתמונה)

stamp.png

תראו את התמונות של הטיולים, נראה חביב למדי, ועוד בסבסוד של צ'מפיון סה"כ ₪100 לרכב כולל אוכל ומדריך זה ממש כמעט חינם.

יופי של יוזמה עם ערך מוסף לבעלי ייטי, מקווה שעוד יבואנים ירימו את הכפפה במיזמים דומים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

משיחה שהייתה לי לא מזמן עם הבחורה שאחראית על העניין הזה בסקודה, מסתבר שלא רק אתה חושב ככה אלא גם הלקוחות שלהם. כל הטיולים שלהם עד סוף השנה מלאים עד אפס מקום, ולכן אתה גם לא רואה קידום מסיבי יותר של המועדון הזה ברשת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני בכלל לא מתפלא, אתה יודע כמה שעות בזבזתי ב4x4/טיולי/ג'יפולוג/וכו' במטרה למצוא מסלול שמתאים לייטי 4x2? (טיילי כמה פעמים בשטח קל-בינוני כשהייתה לי כזאת)

פה באים צ'מפיון, מארגנים מסלול, מדריך, אוכל, חוויה.. והכל ב₪100 לרכב - זה כלום, זה פחות מכלום.

אני אומר שאפו ענק. credit is given where credit is due.

פעם הייתה יוזמה דומה לאיסוזו כמדומני, אבל מאז לא שמעתי הרבה..

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בהחלט יפה לצ'מפיון שהרימו את הכפפה בנושא הזה. בתחום האופנועים הרבה פעמים מציינים את העובדה שקיים\לא קיים מועדון כפלוס\מינוס (בהתאמה) מאוד משמעותי לפני רכישה של כלי מסויים.

מועדון לכלי רכב זה מבורך ובמיוחד ליטי שיש לי חיבה מיוחדת כלפיה. מקווה שהמועדון יתפוס תאוצה עד שיגיעו ללוחות האקזמפלרים בגרסאת ה 2 ליטר דיזל 4X4 :)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מה יש ליטי 2X4 לחפש ב"שטח" שאינו שבילי קק"ל?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש התפצלויות מהמועדון המרכזי כמו אצל חובבי אלפא רומיאו בישראל? מועדון נפרד להנעה 4x2, 4x4, דיזל וכן הלאה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

את אותם הדברים שיש לבעלי מאזדהליסינג/קורולה/i30 לחפש שם, רק בפחות שבור :)

פורסם

אפשר לראות שבאמת מדובר בטיול שבילים - אבל זה לא רע. זו התארגנות יפה של צ'מפיון, שאחרי שהאכילה במרורים את בעלי הרכבים עם ה- DSG שלה או תקלות אחרות שקראנו כאן, לפחות לוקחת יוזמה יפה בתחום הזה.

כמובן, לפאביה לא צריך כזה מועדון, משום שבעלי הפאביות חברים עוד מלידה במועדון אקסקלוסיבי יותר ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אכן יוזמה מצויינת - אנחנו אמורים להשתתף בטיול שיהיה ב-16/8 באצבע הגליל. אשמח לעדכן לאחר הטיול.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יוזמה ברוכה. אני מניח שמאה שקלים זה "דמי רצינות" כמו שלוקחים בכל מועדון כדי שאנשים לא סתם יזמינו מקום, יתפסו אותו ואז יבטלו. יש אנשים שאוהבים לטייל במסגרות עם הדרכה של נהיגה או הסברים על האתרים וזה צעד יפה שכולם נהנים ממנו.

פורסם

כאשר נוסעים כולם עם אותו רכב וכאשר בוחרים את המסלול בקפידה ועושים אותו מראש עם הרכב המדובר, אפשר לעשות מסלולים ממש כייפים למשפחות שלהדיוטי שטח, יכולים אפילו להרגיש מאתגרים.

לא כל אחד הוא עכבר שטח ומרבית רוכשי הייטי הם משפחות שלרדת מדרכה עם האוטו זה אקסטרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
וואו איזה יוזמה , כבר ב-2006 כשהורי רכשו טוסון ,היו טיולים כאלה , אתם מתלהבים כאילו (כרגיל) צמפיון המציאו את הגלגל .

כולם פשוט בשוק שצ'מפיון עושים משהו שלא פוגע בלקוחות שלהם ;-) [אגב מעניין לדעת אם במהלך הטיול למישהו הלך מכטרוניק... - מני תעדכן :-) ]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...