Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא מיטו מול מיני ONE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיני באמת לא פרקטית, 4 מושבים וצפופה מאוד מאחור.

לא אהבתי שאין חיבור USB, כניסת AUX, BT... וגם לעניות דעתי התקנת מערכת מולטימדיה בלתי אפשרית בגלל מבנה מד המהירות המרכזי הדי מיותר.

רמת הגימור של ה ONE היא הנמוכה ביותר, הדיפון קצת עצוב וחסר בד. ההגה חסר עור.

לא אהבתי את רעש המנוע, הוא רועש, אפילו רועש מאוד.

גם רעש רוח דרך החלונות נטולי המסגרת מפריע במהירות גבוה.

לא אהבתי את תצרוכת הדלק שעמדה אצלי על 1:10 בנהיגה לא רגועה אבל ברובה בין-עירונית.

לא אהבתי את הפיתוי ללחוץ על הדוושה... כי זה עשוי לברוב הזמן להפוך נהג מנומנם שכמותי למפר חוק.

לא אהבתי שרכב של 150K ש"ח מגיע עם טאסות, יפות ככל שיהיו.

ולמרות הכל, לא הפסקתי להנות ממנה. אם היא היתה קצת יותר מרווחת (5 מושבים) וקצת יוצר זולה הייתי שוקל ברצינות לרכוש אחת כרכב שני.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני במקומך הייתי בודק אבארט 500 2010 גם נמרצת גם אופי פיאטי/אלפיסטי אמיתי... עצבני! מהנה לנהיגה מנוע גמיש טורבו

וגם 2 מושבים מאחור שאפשר להושיב אנשים ל כמו המיני. יש מושבים אבל קשה להכניס אליהם אנשים.

תבדוק את זה ועשה נסיעת מיבחן.

אבארט 500!!!

פורסם

דווקא שקלתי וגם רציתי אבארט 500 אבל בתקציב שלי לא ניתן למצוא אחת שמורה עם קילומטרז' נמוך ויד סבירה (נניח עד 40,000 ק"מ ויד שניה..).

גם לא ברור לי באמת עד כמה הרכב מגלה אמינות.

ובעיה נוספת- אני חיפאי והבנתי שרק מוסכים במרכז מסוגלים לטפל בה כמו שצריך (המרכזי בראשון ושמשון ביהוד), אם יש תקלה איני רואה עצמי גורר את הרכב עד למרכז, בנוסף, כל יום חופש מהעבודה אצלי מתוכנן שבועות וחודשים לפני כן (וזו הסיבה לכך שאמינות עומדת בראש סדר העדיפויות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
תודה לעונים,

כמי שבעיקר נוהג בתחומי העיר, כנראה שהאלפא תהיה נוחה ושימושית יותר, נראה שגם בסעיף המנוע והנדסת האנוש היא מובילה.

מצד שני, נראה שבסעיף ה-FUN ההובלה אצל המיני דווקא.

כמו בכל דבר, מדובר בסוג של פשרה, האם לנהוג יום יום בקארט או שמא לתת משקל גם לנוחות הנסיעה, השימושיות כשהמנוע הנמרץ של האלפא יפצה על ההיגוי והגיר שנחותים מהמיני?

נוחות הנסיעה, בהנחה והמושבים יהיו לך נוחים, תהיה טובה לא פחות ואולי אף יותר במיני. גם הישיבה מאחור לא איומה ונוראה בהנחה והמידות שלך נורמליות. הבגאז', לעומת זאת, פצפון לעומת המיטו.

אגב, מנוע לעיתים נדירות מפצה על היגוי וגיר נחותים. גם לא במקרה הזה. המיני עדיפה משמעותית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה יכול קודם כל לבקש נסיעות מבחן אצל הסוכנויות, על מיטו ומיני חדשות - הדגמים אני חושב זהים מכאנית למודלים של 2010. יעזור לך להחליט מה אתה מחפש, לפני שאתה סתם מנדנד למוכרי יד שניה.

למיני ONE יצא דגם חדש השנה (הדגם הגיע לארץ לפני חודשיים) ההבדלים מהותיים ולא מדובר בכלל באותו רכב, ככה שאני לא חושבת שנסיעת מבחן על הדגם החדש תשקף משהו לגבי הדגם הישן (מדובר במנוע, גיר, ושלדה חדשים, מתלים שונים וכיול שונה).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כנ"ל

כדאי לנהוג בשתייהן - לראות היכן יותר נעים ומתאים .

המיני מדגם הקופר + רכב כייפי ברמות .

אם אתה לוקח את ה ONE - לדעתי כחבילה עדיף את המיטו 135/155 ככייף .

אבל שוב - אתה חייב לבד להרגיש למה אתה מתחבר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
spidrman, היית היום בסוכנות בחיפה?

כן, כלומר זה כבר אתמול... רציתי לדעת אם עדיין נותרו במלאי מהדגם הקודם במחיר הקודם..

הייתה לי תחושה שהדגם החדש מעט גדול ומרווח יותר, האמנם?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...