Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מסוכן לרדת לאילת ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעבור על טיל. הרבה יותר מהיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל אין לחמאס טילים, מקסימום רקטה.

אבל החמאס לא יודעים את הכיוון מהרצועה לאילת, בגלל זה הרקטות לאילת נורות מסיני.

מצד שני להגיע לסיני בשביל לקחת רקטה לאילת זה נשמע קצת כמו לנסוע לאילת דרך... נו סיני.

מצד שלישי גם דרך רצועת עזה לא כזה "על הדרך", ובנוסף החמאס קצת עסוקים כרגע, אני לא בטוח שיש להם רקטות פנויות לאילת.

:lol:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
למה הדרך דרך מצפה רמון בטוחה יותר מכביש הערבה?

הנוף בסביבת כביש הערבה מאוד חד-גווני ומשעמם וזה עלול לגרום לכך שנהגים מאבדים ריכוז רגעי ו\או נרדמים.

לעומת זאת הנוף בסביבת כביש מצפה רמון יותר מגוון ומעניין וכן הכביש עצמו שיותר מפותל ויוצר רמת עירנות גבוהה יותר אצל הנהגים.

הכמות הנמוכה יותר של מפגשים עם ניידות מתנ"א היא רק בונוס.

לפותח השרשור,

אם אתם נוסעים עם ילדים ברכב אני יכול להמליץ לכם לנסוע דרך כביש מצפה רמון, בהגעה למצפה רמון תקפצו לביקור בחוות האלפקות שבעיר, הילדים ממש יהנו מזה וגם עבורכם זו תיהיה הזדמנות להתרענן.

בפעם האחרונה שנסעתי לאילת עם אישתי והבן ואחייניות שלי עשינו את המסלול והביקור כמו שתיארתי- היה ממש נהדר, הילדים ואנחנו ההורים מאוד נהננו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תיכנס לירדן מזרחית לבית שאן ממעבר חוסיין ותצא בעקבה ישר לאילת. יעלה לך קצת מיסים על ויזות ועל על האוטו, זה זז לאט אצל הירדנים, אבל אחלה טיול.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...