Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מסוכן לרדת לאילת ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע חמישי הקרוב לאילת עם רכב

האם מסוכן לנסוע לפי הוראות הWAZE?

או שיש דרך מומלץ לא מסוכנת בלי חשש לזריקות אבנים

פורסם

כי הדרך יותר יפה ומעניינת, כי הכביש פחות נוח לנהגים הנוהגים שלא בהתאם לתנאי הדרך, כיון שיש הרבה פחות משאיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן דרך יפה ומעניינת,איך הוליווד עוד לא עלו על העניין ועדיין לא הגיעו לצלם שם איזה שר הטבעות 8 או משו.

ועוד בעניין השרשור - אם כן תסע משם,אל תשכח לתדלק במצפה רמון,כי משם יש לך לפחות ~150-180ק"מ ללא תחנות דלק.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אכן דרך יפה ומעניינת,איך הוליווד עוד לא עלו על העניין ועדיין לא הגיעו לצלם שם איזה שר הטבעות 8 או משו.

ועוד בעניין השרשור - אם כן תסע משם,אל תשכח לתדלק במצפה רמון,כי משם יש לך לפחות ~150-180ק"מ ללא תחנות דלק.

אכן קריטי. כ 15-12 ליטר דלק...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הדרך לאילת לא מסוכנת. נקודה.

דרך מצפה יפה יותר ופחות ניידות משטרה. מתאימה לשעות היום בגלל עיקולים רבים.

דרך דימונה/כביש הערבה יותר משעממת, מתאימה גם לשעות הלילה

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

התשובות רציניות? כי אני בטוח שהוא התכוון "האם מסוכן לרדת לאילת באוטו מחשש לזריקת אבנים\פיגועי בקבוקי תבערה\זיקוקים\וכו." ולא איפה יש כביש "מסוכן" או איפה יש יותר ניידות משטרה.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

הכי מהר זה דרך המנהרה מרפיח

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ראית את המנהרות האלה? הן כל כך צרות הוא יצטרך לעבור דרכן בלי הרכב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...