Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע הנורה השמאלית חלשה אז אמרתי נחליף את הכל ל OSRAM NIGHT BREAKER (הבנתי שהם חוקיות + הם מאירות יותר טוב מהנורות הרגילות) , חיפשתי באינטרנט + בספר רכב איזה סוג נורה יש לרכב ולא מצאתי מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הסוג נורות ? (מדובר על מאזדה 6 2008 הצורה החדשה), אני גם רוצה להחליף את הנורות בפנים הרכב ללדים , כנל לגבי הלוחית רישוי איזה סוג נורות אלו בדרך כלל ?

קראתי פה קצת על מס' דברים שקשורים לדייטלינג ויש לי כמה שאלות:

1.עושים פלסטלינה על השמשות גם ? (ואם כן גם עליהם מורחים וקס/אוטם?)

2. חומר סיכוך לפסטלינה אפשר להכין מ... ? (הבנתי שאפשר מONR אבל אין לי אותו וגם הבנתי ממכם שיש מחסור , אז חוץ מחומר ייעודי לפלסטלינה יש עוד איזה שהוא חומר שבדילול נכון יהיה אפשר להשתמש בו לחומר סיכוך ? ) .

תודה.

פורסם

תסתכל על הנורה עצמה, כתוב הסוג שלה.

נראה לי שיש לך נורה H1

הנורות הפנימיות בדרך כל הם 30 31 מ"מ חיפוש באיביי יניב המון תוצאות. דוגמא

הנורות בלוחית רישוי בד"כ זה נורות T10 דוגמא , יש הרבה רכבים שגם בלוחית יש להם נורות כמו פנים הרכב, תבדוק את זה לפני.

בקשר לשאלות השניות אני לא בקיא כל כך, עדיין לומד מהשרשורים פה.

אם אני לא טועה קראתי שאפשר להשתמש במים עם סבון במקום חומר סיכוך.

פורסם

1.אפשר לעשות,שמשה קדמית ואחורית לא מומלץ לשים וקס ובכל השאר אפשר אך לא יחזיק ומיותר. יש חומרים יעודיים לשמשות.

2.אפשר בסבון רגיל לרכב אבל זה לא מומלץ, חומר סיכוך לא יקר ומומלץ, ממליץ בחום על ה cg luber.

Miata ND2

פורסם

מציע להזמין לך את הONR מחול,אני מזמין משם מוצרי דייטלינג,יותר משתלם מאשר בארץ,אני מתשתמש בONR בתוך חומר סיכוך,זה יספיק לך לכמה שנים טובות,כן לא טעיתי,כמה שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא רואה סיבה להשתמש בפלסטלינה על כל הרכב כולל כל השמשות ואפילו פנסים, אם משתמשים בסיכוך נורמלי.. ברכב של אבא שלי על כל הרכב היו נקודות לבנות כמו שאריות צביעה (הוא חונה באיזורי תעשיה) כל השמשות היו מלאות נקודות לבנות שלא ירדו עם שום חומר למעט עם פלסטלינה כנל לגבי הפנסים..

פורסם
מציע להזמין לך את הONR מחול,אני מזמין משם מוצרי דייטלינג,יותר משתלם מאשר בארץ,אני מתשתמש בONR בתוך חומר סיכוך,זה יספיק לך לכמה שנים טובות,כן לא טעיתי,כמה שנים.

מאיפה אתה מזמין אחי, איזה אתר? כל המקומות שבדקתי היה הבדל של שקלים (אם בכלל) מהארץ, כבר עדיף לקנות פה בלי לחכות למשלוח.

תודה לכולם , עדיין אני רוצה להיות בטוח איזה סוג נורות יש למאזדה.

למה אתה לא בודק על הנורה עצמה?

פורסם

Detailedclean.uk

ממה שאני בדקתי שם יותר זול בהבדל.

אולי יתכנו מוצרים בלי הבדל,אבל אולי יש שם מוצרים שפה אין במלאי-שווה לבדוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מדובר על מאזדה 6 , בכל מקרה בדקתי באותו האתר וכתוב שיש לה H11 , תודה.

מצטער לא יודע למה חשבתי מאזדה 3

Using Tapatalk

פורסם
Detailedclean.uk

ממה שאני בדקתי שם יותר זול בהבדל.

אולי יתכנו מוצרים בלי הבדל,אבל אולי יש שם מוצרים שפה אין במלאי-שווה לבדוק.

ללא שם.jpg

כל זה יוצא 116 ליש"ט = 675 ש"ח

ללא שם2.jpg

ופה כמו שאתה רואה 337 ש"ח

דיי יקר

אלא אם כן אני עושה משהו לא נכון בהזמנה

• תוכן חדש...