Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סונטה או B4 סובארו (2007/8)?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים התייבשו הרבה לפני שנשחקו, ומבחינת הנוחות יכול להיות שהצטייר שהיא לא נוחה, זה לא נכון, אבל לטעמי פוקוס מוצלחת יותר (מושב ומתלים).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים עם עומר. הפוקוס עדיפה גם לדעתי.

העניין הוא, שאני מעדיף פוקוס 2.0 ועם התקציב ודרישת הקילומטרז׳ שלי, אני מוצא כרגע אופציה סבירה אחת, GHIA 2008 .

כלומר, פורד GHIA , 2.0, בן 6.

יש לי תחושה שבסרט הזה כבר הייתי ושתוך שנה+ כבר אקלל את כל העולם על העלויות המגוחכות, של התיקונים שירדפו זה את זה, ועל הזמן שהאוטו מבלה במוסך.

הלא כן?

פורסם

אלא אם מישהו יכול להעיד, מנסיון, שהמחלות של המונדאו 2002 (נעילה מרכזית, סעפת יניקה, אלטרנטור, גיר וכו׳) לא קיימות באחות הקטנה ממודל 2008.

פורסם

ההשוואה בין הB4 לפוקוס הייתה, כפי שציינתי, בנושא הנוחות בלבד.

אני מבין את חששותיך מקניית מותג שנכוות ממנו בעבר, ואני חושב שאם יש לך אפשרויות אחרות שיענו על דרישותיך אז עדיף שתלך עליהן.

פורסם

היי, היתה לי יונדאי סונטה 2007 דגם מפואר, מושבי עור וכו', רכב מפנק ברמות מדהימות, לא היתה לי תקלה אחת ברכב בשנה הזו. אבל הדלק... אוי הדלק... צריך עוקב בנזין צמוד לרכב.

פורסם
פיאט כרומה?

תמורה מעולה לכסף

מתנצל על הבורות אבל אפילו לא ידעתי שקיים אוטו כזה.

אבדוק, למרות שיצא לי להכיר פיאטים אחרים.

פורסם
היי, היתה לי יונדאי סונטה 2007 דגם מפואר, מושבי עור וכו', רכב מפנק ברמות מדהימות, לא היתה לי תקלה אחת ברכב בשנה הזו. אבל הדלק... אוי הדלק... צריך עוקב בנזין צמוד לרכב.

איזה מנוע היה לה?

פורסם (נערך)

אל תטרח בעניין הכרומה, יכול להיות שהיא מכונית טובה, אבל מאוד נדירה לכן אין הרבה ניסיון איתה (נהגים, מוסכים), ואמנם היא חולקת מכללים עם האופל וקטרה, אבל שתיהן ביחד נדירות ומה שעלול לגרום לאחזקה יקרה.

ובעניין הגז, אם אתה ממהר לשפוט אותו כמו ששפטת את הדיזל כדאי שתבדוק את שניהם שוב, אמנם עם גז יש לי מעט ניסיון (לנסר 2008 הייתה עגלה על גז ובנזין כאחד), אבל אם תצליח למצוא מכונית שכבר הוסבה (יחסית נפוץ אצל סובארו) תוכל לחסוך לא מעט כסף על דלק.

עריכה אחרונה על ידי עומר ב
פורסם

יש לנו במשפחה B4 2007 2000 וסונטה 2006 24000.

הB4 יקרה יותר לאחזקה, לסונטה צריך להיות בעלים של תחנת דלק, בצורה משמעוית יותר מהסובארו.

אולי הסונטה שאתה מדבר עליה מנוע 2000, אז היא תהיה חסכונית.

תגיד לי מה אתה מחפש מהאוטו ואני אגיד לך מה יהיה עדיף לך,

הסובארו ספורטיבית, יושבת נמוך, מרגישה אגרסיבית יותר.

הסונטה יותר ספינה, אמריקאית, לא ספורטיבית, הכל רגוע אצלה וכו.

בקשר למה שאומרי על הצמיגים זה סתם שטות בסה"כ, צמיגים מחליפים כל 3-4 שנים, רבעיה בסובארו תעלה לך 2000, בסונטה 1700 לסטים איכותיים, ההבדל מסתכם בכ 300 ש"ח 3 שנים, 100 שקל לשנה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...