Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לדעת באיזה סרט אתה חיי שלפולו עם מנוע 1.4 שהיתה לך היה 240 כוח סוס?

אם חיפשת רכב עם יותר כוח, ולוסטר זה לא הכיוון.

שוק האפטר מרקט שלו בארץ הוא מאוד דל, ככה גם הידע לגבי המנוע והגיר שלו.

Got To love It

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על סמך מה אתה כותב שהולוסטר לא הצליח? יש לך את תוכנית המכירות של היצרן?

לטעמי הולוסטר זה רכב נישה שלא פונה לקהל שמחפש יכולות דינמיות אלא לחובבי פוזה. לגיטימי לחלוטין.

מכיוון שכך. הרי שמדובר במוצר אופנה. מוצרים כאלו בעלי אורך חיים מוגבל.

הולוסטר מיצתה עצמה.

יתכן ויצא קונספט חדש.

הדבר השני הוא - האם כל רכב שמופסק יצורו אין טעם לקנות אותו? טענה הזויה.

הדבר השלישי - לא הבנתי את המתמטיקה שלך. האם בכל השווקים זה אותו קלאצ'? והאם קלאצ' שמחזיק 211 כ"ס בהכרח מחזיק 260 כ"ס. ומה לגבי המומנט?

דבר אחרון - נשמח לקבל עדכונים ובעיקר תמונות ומספרים. בהצלחה!

מה באמת לגבי המומנט, קלאץ' מחזיק מומנט לא הספק,

קלאץ' של מנוע ה 211 כ"ס יחזיק בקלות מנוע 260 כ"ס בעל פחות מומנט ממנוע 211 כ"ס (זה אפשרי) .

פורסם

אתה עונה על עניין תאורטי. מה לגבי הולוסטר? הקלאצ׳ שלו...

ברור שמחזיק. השאלה איך. הרי מדובר בשחיקה מוגברת. יש קלאצ׳ים שמראש מתוכננים לעומס או שלפחות יש מרווח מספק לעומת נתוני המנוע בסטוק ויש כאלו שפחות. מה ידוע לך על הולוסטר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני חייב לדעת באיזה סרט אתה חיי שלפולו עם מנוע 1.4 שהיתה לך היה 240 כוח סוס?

אם חיפשת רכב עם יותר כוח, ולוסטר זה לא הכיוון.

שוק האפטר מרקט שלו בארץ הוא מאוד דל, ככה גם הידע לגבי המנוע והגיר שלו.

בוא נתחיל בזה שאני לא חבר שלך אז באיזה סרט אתה חי תגיד לחברים שלך לא לי .

ב. רכב עם דאון פייפ צנרת מלאה צ׳יפ וקיט יניקה יעלה מ180 ל240 לא זרקתי פה נתון הזוי כמו 300 כוח סוס .

ג.כרגע בולוסטר רק עם ציפ אני יכול לעלות 50 כוח סוס , רוצה הוכחה ?

שיהיה לך שבת שלום ותחפש מישהו אחר .

מצטרף לשאלה של שי לגבי הקלאץ׳ יש פה איזה ולוסטר משופרת בארץ ? מישהו שעבר דבר איתה ? לא הגיוני שרק אני מחפש לשפר את הרכב הזה.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
נשמח לראות אינדיקציה לעליה ב50כ"ס מצ'יפ, לא כל יום משפרים פה ולוסטר.

דני מקס טיונינג , שיגיע רגע האמת אעלה את הדיינו .

בכל אופן יש צ׳יפ בחול שמתחייב לעליה של 50 כוח סוס לא רוצה להתעסק , שבוע הבא אני נמצא אצלו .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
בוא נתחיל בזה שאני לא חבר שלך אז באיזה סרט אתה חי תגיד לחברים שלך לא לי .

ב. רכב עם דאון פייפ צנרת מלאה צ׳יפ וקיט יניקה יעלה מ180 ל240 לא זרקתי פה נתון הזוי כמו 300 כוח סוס .

ג.כרגע בולוסטר רק עם ציפ אני יכול לעלות 50 כוח סוס , רוצה הוכחה ?

שיהיה לך שבת שלום ותחפש מישהו אחר .

מצטרף לשאלה של שי לגבי הקלאץ׳ יש פה איזה ולוסטר משופרת בארץ ? מישהו שעבר דבר איתה ? לא הגיוני שרק אני מחפש לשפר את הרכב הזה.

"רכב עם תוכנה ודאון פייפ..."

אל תעלב גבר, הכל בא מנקודה שאתה זורק מספרים לאוויר ואחר כך אנשים חושבים שתוכנה ודאון פייפ ב1.4 מעלים אותך לספק של "240" כ"ס.

אם כבר דיברת על הוכחות, יש לך דיינו להעלות מהרכב ש-ל-ך עם נתון הספק כזה?

אני נסעתי עם תוכנה על 1.4 בין הראשונים בארץ, עם כנראה יותר ק"מ מכל אחד אז תאמין לי שאני יודע איך זה מרגיש, וזה ממש לא 240 כ"ס.

קצת מוזר, APR מצהירים על 210 כ"ס ועל הכביש הם יותר חזקים מגיאק. מזה אומר?

אני לא צריך הוכחה לוולוסטר רק כתבתי לך שזה רכב שאין איתו יותר מידי ניסיון בארץ, תבדוק טוב איך הקלאץ מתמודד עם זה והגיר שלא יהיה תהיה לך הוצאה מיותרת אחר כך.

סע בדרכים טובות, אחלה רכב.

Got To love It

פורסם

עם תוכנה דאון פייפ ויניקה בלחץ אולי 220 כוח. אין סטייג 2 ולא סטייג 2+ למנוע 1.4. אתה פשוט מוסיף את החומרה והרכב נושם טוב יותר, אין לו מפות שונות לדאון פייפ וליניקה.

פורסם

apr v2.3 למנועי טווין על דלק 98, מתקרב ל 220 כ"ס.

ללא יניקה, ללא צנרת.

תבדקו עם החבר'ה מפיט סטופ.

ולגבי סטייג'ים למנוע הנ"ל, לפחות ב- apr, אין סטייג'ים, לא יודע לגבי שאר החברות.

יש תוכנה רגילה 95/98, תוכנה משונמכת לחוששים, ותוכנה שמבטלת ממיר.

שומאכר, זה לא משנה ההבדל בין ה-160 ל-180, המנוע זהה, המפה מעט חזקה יותר בפולו, אבל התוכנה (צ'יפ) דומה לחלוטין ומביאה לאותו ההספק.

"יאללה בירי".

פורסם

לGIAC היה סטייג 2 בצ'יפ בעת הצריבה.

ואם הAPR מתקרב ל220 בלי קיט יניקה בלי צנרת ובלי דאון פייפ אני מאמין שהייתי על 240 והוא ענה כאילו הבאתי מספר מצוץ מהאצבע,בוא נעזור את הויכוח הזה הרכב כבר לא אצלי.

שבוע הבא אני יעלה דיינו של הולוסטר עם הצ'יפ .

פורסם
apr v2.3 למנועי טווין על דלק 98, מתקרב ל 220 כ"ס.

ללא יניקה, ללא צנרת.

תבדקו עם החבר'ה מפיט סטופ.

ולגבי סטייג'ים למנוע הנ"ל, לפחות ב- apr, אין סטייג'ים, לא יודע לגבי שאר החברות.

יש תוכנה רגילה 95/98, תוכנה משונמכת לחוששים, ותוכנה שמבטלת ממיר.

שומאכר, זה לא משנה ההבדל בין ה-160 ל-180, המנוע זהה, המפה מעט חזקה יותר בפולו, אבל התוכנה (צ'יפ) דומה לחלוטין ומביאה לאותו ההספק.

גם ב apr זה לא בדיוק מתקרב ל220. ונסעתי עם שני הגרסאות של התוכנות. למעלה מ100 אלף ק״מ.

כתבתי לו למעלה שapr ב1.4 יותר חזק מגיאק, זה לא משנה באיזה מצב אז אין סיכוי בעולם שהוא היה על 240.

סך הכל בא להבהיר את הנקודה שאנשים אחר כך זורקים מספרים לאוויר סתם ושאר האנשים נתפסים על זה.

דני יעשה לך את העבודה על הצד הטוב ביותר! בנאדם מקצוען.

עדיף לך לבצע דיינו לפני ואחרי על מנת לראות באמת את השינוי. אל תתפשר על העניין עם הגיר ואם תרצה שזה על הגבול תחזור לתוכנה מקורית. חבל לקחת את הסיכון.

תדבר אחר כך ניפגש לאינדקציה :wink:

Got To love It

פורסם
גם ב apr זה לא בדיוק מתקרב ל220. ונסעתי עם שני הגרסאות של התוכנות. למעלה מ100 אלף ק״מ.

כתבתי לו למעלה שapr ב1.4 יותר חזק מגיאק, זה לא משנה באיזה מצב אז אין סיכוי בעולם שהוא היה על 240.

סך הכל בא להבהיר את הנקודה שאנשים אחר כך זורקים מספרים לאוויר סתם ושאר האנשים נתפסים על זה.

דני יעשה לך את העבודה על הצד הטוב ביותר! בנאדם מקצוען.

עדיף לך לבצע דיינו לפני ואחרי על מנת לראות באמת את השינוי. אל תתפשר על העניין עם הגיר ואם תרצה שזה על הגבול תחזור לתוכנה מקורית. חבל לקחת את הסיכון.

תדבר אחר כך ניפגש לאינדקציה :wink:

שמע עם התקציב שהיה לי יכולתי להביא גולף GTI שכמעט וקניתי דגם פרימיום עם הריפודי עור ג'אנט 18,הרכב מבוגר לי קצת במראה אבל הרכב מדהים מכל בחינה , שירוקו 2000 דרשו מחירים גבוהים סתם לשנתון מאוד נמוך , ואז צצה הכלה 11 אלף קילומטר 4 חודשים על הכביש אחריות לעוד שנתיים ו8 חודש , ריפודי עור חימום מושבים נראית טוב נוסעת טוב , רק חסר כוח וזה עניין שכסף תמיד פותר . הלכתי על זה.

אינדקציה אין לי מה לעשות כי הרכב לא מיועד ליסוע מהר , אני מחפש שיפנק יראה טוב ויסע סבבה , והצ'יפ דאון פייפ צנרת יתן לי את זה.

תודה :)

פורסם

אני לעומתך מאוד אהבתי את זה בגולף, נראת מאוד סולידי ולא מנקרת עיניים. אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.

תעדכן אחרי התוכנה! אם אפשר תמונה ליד אבטיח בשביל היחס גודל

Got To love It

פורסם

בן, זה מה שטוענים שם, ואם להיות כנה לי זה לא משנה התוספת הזאת, מדגדג לי את האנטנת כריש :)

עם איזה רכב אתה נוסע היום?

lieden, הגולף פרימיום המדוברת לבנה במקרה?

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...