Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

רכשתי רכב מסוג פגו 206 עם גלגלי מגנזיום וסאן רוף. נשמע אחלה,רכשתי מחברת לובינסקי.

מקום מסודר לא? אז לא...הכנסתי את הרכב לטיפול במוסך של לבינסקי(האוטו באחריות הטרייד) וביקשתי שיעבירו אותו רישוי.

לאחר כמה שעות מתקשר אלי מנהל העבודה ומספר לי ןמסביר לי שהגג שעל הגג לא מופיע ברשיון.

באמת אני מודא ומתוודא שלא הסתכלתי לכיוון הרישיון לבדוק אם מופיע הגג ,מאיפה לבן אדם רגיל מושג על דבר כזה?

התברר שהטרייד קנה את האוטו בלי לבדוק יותר מדי ולחפור ואף אחד לא יודע מאיפה בא החלון.

מה לדעתכם אני צריך לעשות,תעזרו לי, בנתיים האוטו מושבת כח במשרד הרישוי מבקשים תעודה או אישור ממכון התקנים.

המוסך לזכותו מנסה לטפל בנושא עם כל הגורמים הרלוונטים ואף נתן רכב חלופי

לי מפריע שמכרו לי אוטו ללא שקיפות מלאה האם יש צורך בדיווח לגורמים נוספים ואפילו לתבוע את הטרייד??

מקווה שתייעצו לי ותתנו כיוון כל שהוא.

רונן

פורסם

ייעוץ - חכה בסבלנות ותן להם לפתור את הבעיה. לדעתי זה יסודר.

היום יש תופעה שאדם אפילו לא מחכה ונותן הזדמנות לנותן השירות לפתור את הבעיה - אלא ישר מחפש את מי לתבוע.

פורסם

לובינסקי לא יכולים לבדוק האם הם העלו את הרכב לכביש עם סאן רוף או בלי?

אם העלו את הרכב לכביש עם סאן רוף - שיתנו למחלקה הטכנית לטפל בנושא.

אם העלו את הרכב לכביש בלי סאן רוף - כאן מתחילה הסאגה האמיתית, אחד מהבעלים הקודמים הוסיף את הסאן רוף, ולאשר אותו עכשיו (בתנאי שהוא עומד בכל התנאים) זה אומר להעביר את הרכב בעמדה 1 (לכל הפחות).

אבל תתחיל מזה, פנייה ללובינסקי שימציאו לך פרטים איך ומתי הרכב המדובר קיבל רישוי לראשונה, ומה היה מצב הגג אז - עם או בלי סאן רוף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הסאן רוף המקורי ב206 הוא מאוד ייחודי, ואף אחד לא יתקין אותו בנפרד.

אם הסאן רוף נראה ככה:

2003-PEUGEOT-206-1-4-LX-AUTOMATIC-3-DOOR-LONG-MOT-TAX-AIR-CON-SUNROOF.jpg

אז הוא המקורי של ה206 ולובינסקי יכולים לסדר את הרישום ברשיון בקלות.

אם הוא נראה ככה:

Peugeot206Sunroof2.jpg

זו כבר בעיה, כי זו התקנה מקומית, ובלובינסקי היו אמורים לזהות שזה לא גג שמש מקורי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אולי תעלה מספר שלדה? נבדוק לך אם הרכב יצא מהמפעל כך.

פורסם

מיקה, בלובינסקי נתנו אפשרות לקבל את הרכב עם גג רגיל שהורכב בארץ למי שרצה סאן רוף אך לא רצה את הגג המקורי מהמפעל (שגם היה יקר יותר ב1000-2000 ש"ח)

להערכתי לובינסקי עצמם התקינו את הגג ולא רשמו זאת ברישיון הרכב.

לפי מס' שילדה הם יוכלו לראות שהגג הוזמן על ידם ולתת לך אישור מהמחלקה הטכנית.

קשה לי להאמין שמישהו ירכיב גג יד שניה ל206 שיש כל כך הרבה בחוץ שמגיעות עם אחד מהחברה.

פורסם

אכן עדיף להמתין,האוטו בטיפול המוסך וקיבלתי רכב חלופי.

החלון לא מקורי.

מבדיקה של המוסך גם הבעלים הקודם טוען שהיה חלון בגג

מספר שלדה VF32AKFWA8Y001177

תודה על עזרתכם

פורסם

מה הכוונה לא מקורי?

הרכב לא יצא ככה מהמפעל? הרכב לא הגיע ככה לארץ? ייתכן

הרכב לא הגיע ככה ללקוח הראשון שקנה אותו מהיבואן? אפשרי

לכל אחת מהאופציות כיוון טיפול אחר

בכל מקרה מה שמעניין זה לא אם הסאן רוף מקורי או לא, אלא באיזה מצב בדיוק הגיע הרכב הזה ליד הראשונה שלו, ללקוח שקנה מהיבואן, עם סאן רוף או בלי סאן רוף.

ייתכן כפי שאמרו כבר ורמזתי בהודעה הראשונה שהרכב עבר הרכבת סאן רוף בארץ, זה מוכר וידוע ויש יבואנים שעובדים כמעט אך ורק בשיטה הזו של הרכבת סאן רופים בארץ, אין לזה השפעה על החוקיות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפי הסרוויס בוקס אכן רכבך יצא מהמפעל ללא סאנרוף.

פורסם

נגיד ועוצר אותי שוטר ערני במיוחד ובודק את הרשיון..אני נוסע עם רכב שאין לו רישום על החלון וזה לא חוקי.

זאת אומרת שיש פה בעיה.

פורסם
נגיד ועוצר אותי שוטר ערני במיוחד ובודק את הרשיון..אני נוסע עם רכב שאין לו רישום על החלון וזה לא חוקי.

זאת אומרת שיש פה בעיה.

הבעיה כאן היא שאין רישום ברשיון הרכב.

העניין הוא שבין "הרכב יצא מהמפעל ללא סאן רוף" ועד "אין אישור לרכב על סאן רוף" יש מרחק גדול (שאל בוגרי צ'מפיון למשל), אפשרי (אבל לא מחייב) בהחלט שהרכב עבר התקנה מקומית של סאן רוף ונמסר כך לבעליו הראשונים, מסיבה כזו או אחרת הרישום נשמט, כבר מהרשיון הראשון או מתישהו ברבות השנים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שאלה נוספת ולא פחות מעניינת:

האוטו עבר בדיקה במכון בדיקה מורשה.

האם הוא היה אמור לציין בפני על החלון בגג ?

תודה

• תוכן חדש...