Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל להתקין דיבורית ברכב שלי (קיה ריו 2014) . כמה דברים שרציתי לדעת:

1.האם שווה להתקין דיבורית רגילה לעומת שן כחולה bluetooth?

2.כמה אמורה לעלות התקנה של דיבורית רגילה? .

3.איך בדיוק דיבורית רגילה עובדת? האם יש לה כרטיס sim כמו בפלאפון ? ואיך מכיילים בין הפלאפון לדיבורית שכאשר מצלצלים אליי אז זה יצלצל אוטומטית בדיבורית ברכב ? ברשותי מכשיר גלקסי מיני 3

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

ששש...שבת. לא מפריע!

(ע"פ חוקי הפורום אין להקפיץ אלא בחלוף 24 שעות).

ברמת גימור EX הרכב מגיע עם דיבורית BT מקורית. בדוק את האפשרות להוסיף למערכת הקיימת.

פורסם

אכן זהו EX הפשוט שנקנה 0 ק"מ מאלדן שנת 2014 חדש דנדש. אז אתה אומר שבגימור בסיס הוא בא עם הכנה לbt? האם שווה להתקין דיבורית רגילה למה אני לא כל כך אוהב דיבורית bluetooth ?

פורסם

LX היא רמת הגימור הפשוטה לפי הקטלוג, ושעל פיו יש כבר BT במערכת (ברמת גימור EX). אולי קנית איזשהי גירסאת ליסינג היברידית (מבחינת איבזור), איני יודע. כך שבדוק אם קיימת במערכת שלך דיבורית כבר.

אם לא, צריך לעמוד על ההבדלים בין המערכות. אם מדובר למשל רק בחיבור מודול BT, יתכן ויהיה ניתן למצוא כזה תחליפי בזול או להשתמש באותם החיבורים כדי לחבר דיבורית רגילה כהגדרתך (אתה מתכוון כמו טלפון קבוע ברכב סטייל ספיריט או כזאת כמו פעם שמניחים בה את הטלפון).

ובכל מקרה איני מבין איזה חסרון אתה מוצא ב-BT.

פורסם

אני מדבר על הדיבורית הרגילה מה שמקבלים ברכבי חברה. איך היא בדיוק עובדת ואיך מקודדים אותה עם הפלאפון שלי ?!

פורסם

אני מבין שהחלטת להתגרות במנהלים עם ההקפצות האלו...

אני לא מצליח להבין למה אתה מתכוון בדיבורית רגילה. תוכל לצרף תמונה או לינק לבאר את הנושא?

פורסם

כבר לא קיים דבר כזה דיבורית רגילה... לא תמצא את זה בשום מקום, בגלל זה אנשים לא מכירים את זה, האופציה היחידה שלך זה בולטות'

פורסם

אולי הכוונה היא למכשיר קבוע ברכב, שזו בעצם דיבורית שנראת כמו מכשיר סלולרי גדול?

מתחדשת*

פורסם

רומק, שים לב שכבר שאלתי לפשר כוונתו ב"דיבורית רגילה"...

דיבורית קבועה היא מכשיר בפני עצמו שמקבל סים עם מספר זהה לזה שבמכשיר הסלולרי.

נמתין לכבודו המקפץ למענה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...