Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי קורולה 2001 GLI. עם 167000 ק"מ, אני יד שנייה (היד הראשונה הייתה רופא) .

הרכב נקנה לפני שנה וקצת וטופל מ 2001 עד היום (יוני 2014) אך ורק בחברה!

לא מזמן מתוך סקרנות, הוצאתי מחברת טויוטה את היסטוריית הטיפולים של הרכב ומשהו מוזר נגלה לעיני:

כשהרכב היה בן חודשיים בלבד נעשה תיקון והחלפה של - שימו לב:

החלפת שמשה אחורית

תיקון כנף ימין

תיקון כנף שמאל

זיפות צד ימין + צד שמאל

כיוון ציר אחורי

החלפת מיסבים אחוריים

תיקון קורה כלשהיא הקשורה בדלת

בקיצור, יש שם רשימה לא קטנה.

כנראה שהרכב עבר תאונה - שאלתי היא כזו:

סביר להניח שיש כבר ירידת ערך אחרי תאונה מסוג שכזה אבל מה מבחינת בטיחות ?!

האם מסוכן להמשיך להשתמש ברכב כזה ? בכל זאת רכב משפחתי שבו אנו נוסעים עם הילדים והכל ...

או שמא אם זה תוקן בחברה אין לי מה לחשוש והחליפו את כל מה שדרוש ...?

כל שאר הטיפולים ברכב הזה עד היום לא חסכו שם שקל, בכל זאת רופא שטיפל בחברה...

פורסם

לא מבין מה העניין

הרכב עבר תיקון תאונה אחורית מלפני יותר מעזור וברור שיש פה ירידת ערך כלשהי אבל הרכב תוקן במוסך מסודר ומורשה ולא בחצר של מישהו אז מה הבעיה?

פורסם

אם הבטיחות חשובה לך, תמכור את הקורולה הזקנה הזאת ובכסף שתקבל תקנה רכב אירופאי צעיר ממנו ב3-4 שנים שיהיה בטיחותי משמעותית.

אם אתה רק מעוניין במקרר עם גלגלים, אז קנית את הרכב הנכון, ולמי איכפת מתאונה מימי מתושלח? זה לא שהרכב היה בטיחותי מלכתחילה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין שום בעיה פשוט הנושא הבטיחותי הטריד אותי מרגע שגיליתי את העניין (מאחר וכל הזמן שומעים איך רכבים שהיו במצב קטטוני שופצו וחזרו לכבישי הארץ...)

אבל כן, אתה בגדול צודק מה גם שכל היסטוריית הטיפולים של הרכב נעשתה בחברה זה גם נקודה טובה, התחזוקה שם טפו טפו טפו....

תודה על התגובה אולם, מקרר עם גלגלים...?! אני לא חושב שזה הביטוי שהייתי משתמש בו החזקתי לא מעט רכבים ואם כבר מאזדה 626 זה הכי "מקרר על גלגלים" שהיה לי... כל יום תיקון אחר...כל יום רעש חדש אבל זה כבר לנושא אחר.

פורסם

חזקייי מדבריך אפשר להבין שלא לקחת את הרכב למכון בדיקה טרם הקניה.

עושה רושם שהייתה תאונה, ייתכן שהייתה פגיעה מצד שמאל שגרמה לאוטו ליפול על צד ימין (דעתי האישית).

מבחינת בטיחות אתה מדבר על רכב שקיבל מה? 2.5 נקודות ב 1999 (מאז המבחן הוקשח פעמיים לפחות) ויש לו 2 כריות אויר קדמיות, הרבה דבריל טובים על בטיחות אי אפשר להגיד ברכב הזה כמו כן אין אפשרות לבטל כרית אויר נוסע ואין איזופיקס.

הדבר היחיד בעל משמעות זה שהיה תיקון בקורה B שזה ביסודו לא טוב.

כמו שאמרו, אם הבטיחות חשובה לך, מומלץ לעלות עשור בשנתון.

פורסם

2.5 כוכבים?יש לה 3 כוכבים, ולהזכירם זה שנת 1999-2001. 2.5 כוכבים זה ממש לא נכון נוגי ואתה סתם מטעה. בנוסף, הרכב הזה עוד איכשהו סביר מבחינת בטיחות ואני מבטיח לכם שהיא עדיפה על כל היונדאי הישנות האלו מבחינת בטיחות. וחוץ מזה זה ידוע שהאוטו הוא פלסטיקי, והוא אכן רגיש.

פורסם

אושריקו אני מבין שהרכב קרוב ללבך, רק אומר שלמדתי נהיגה על כזה ורוב ניסיון הנהיגה שלי ב 11 השנים שיש לי רישיון היה על קורולה 2001, אמנם למזלי לא בדקתי על גופי אבל גם לא מאחל לך לבדוק את מידת הבטיחות של הרכב, באמת שלא.

חוץ מהחצי נקודה שלא זכרתי מה לא נכון במה שאמרתי?

פורסם

חברים יקרים תודה רבה לכולם על התגובות!

עכשיו אני ממש מתלבט אם לשים כבר מחר על הבוקר שלט על האוטו.

חוץ מהתאונה הנ"ל, הרכב מטופל מהיום הראשון (מבחינת מנוע ושאר הדברים) אך ורק בטויוטה. מבחינת התחזוקה שלו באמת שלא נתקלתי במישהו שכך טיפל ברכב בצורה מסודרת....

באמת שמתלבט אם לשים שלט...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מטריד אותך כי גילית את זה. עד אז הכל היה בסדר. יש לך תקציב ורצון להתקדם?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

רצון להתקדם כן...כרגע תקציב זה מעט בעייתי (מה שקרוב לוודאי יאט את העניין...) בינתיים אני עושה שיעורי בית

שמתי עין על הונדה סיויק (המודלים של עד 2006 ...) pavlik יש לך המלצות מעניינות...?

• תוכן חדש...