Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי מגאן 2004, דגם 5 הדלתות.

יש לי בעיה עם ציפויי הפלסטיק בפנים הרכב(מניח שאני לא הראשון, אבל לא מצאתי על זה מידע...).

הציפויי התקלף עם השנים, נהיה דביק ומגעיל(זוכרים את השלטים של YES מהדור הקודם? היה להם ציפויי לפלסטיק מאחורה שהיה מתקלף עם הזמן ונהיה דביק. אז זה בדיוק זה, רק הרבה יותר מאסיבי ומגעיל).

הבעיה היא בדשבורד(בעיקר בחלק שמעל לוח השעונים ומעל הקונסולה המרכזית-אזור השעון וכו'), ידית ההילוכים, והידיות שעליהן נמצאים כפתורי החלונות על הדלתות.

מישהו מכיר? נתקל? מכיר פתרון לבעיה?

מבדיקה מול קרסו - לא שווה להחליף את החלקים הנ"ל... מבדיקה בפירוקיות(אופציה לא מועדפת) - גיליתי שגם שם הפלסטיקה במצב כמו אצלי.

אשמח לייעוץ בנושא...

נ.ב. ריפוד הגג(מבפנים) התחיל "ליפול", הכוונה היא שהוא לא מחזיק טוב וטיפה ירד למטה... קשה להסביר במילים. מישהו מכיר? פתרון?

תודה רבה מראש ושבת שלום,

רונן

פורסם

לגבי הפלסטיקה יש לך כמה אפשרויות. הראשונה היא לנסות ולהזמין את חלקי הפלסטיק המתקלפים מחו"ל. יעלה כנראה פחות, אבל דורש התעמקות מסוימת באתרי קניות מחו"ל, מכס ושות'. האפשרות השניה היא לפרק את הפלסטיקה המתקלפת, לשייף את החומר המתקלף ואז לצפות מחדש. אפשר לצבוע בצבע ייעודי לפלסטיק ואפשר לעטוף במדבקה.

לגבי הגג - תופעה ידועה. כל רפד רכב יוכל להחליף לך את ריפוד הגג בחדש. עניין של כמה מאות שקלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לגבי הפלסטיקה יש לך כמה אפשרויות. הראשונה היא לנסות ולהזמין את חלקי הפלסטיק המתקלפים מחו"ל. יעלה כנראה פחות, אבל דורש התעמקות מסוימת באתרי קניות מחו"ל, מכס ושות'. האפשרות השניה היא לפרק את הפלסטיקה המתקלפת, לשייף את החומר המתקלף ואז לצפות מחדש. אפשר לצבוע בצבע ייעודי לפלסטיק ואפשר לעטוף במדבקה.

לגבי הגג - תופעה ידועה. כל רפד רכב יוכל להחליף לך את ריפוד הגג בחדש. עניין של כמה מאות שקלים.

היי, תודה רבה על התגובה.

אני פחות רוצה להתעסק עם הזמנה מחו"ל(רק בגלל עניין המכס, זו חתיכת התעסקות...)

לשייף - הכוונה לקחת נייר שיוף 0 ולהתחיל לשייף?

תוכל לתת לי לינק לציפויי שכזה \ מדבקה מתאימה?

האם זה בכלל עניין שאפשר לעשות לבד?

שוב, תודה רבה!

פורסם

בטח שאפשר לעשות לבד. אפילו רצוי כי בעלי מקצוע לרוב לא ירצו להתעסק עם זה זה דורש הרבה זמן, סבלנות וידיים טובות, אבל זה אפשרי.

תעיף מבט כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?459290-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%99%D7%93%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7

חיפוש בפורום על המילים חידוש פלסטיקה יביא לך פרויקטים נוספים רבים שעשו כאן חברים ויתנו לך לא מעט רעיונות.

לינק לציפוי? חפש חנות של טמבור ליד הבית שלך. איך אני אתן לך לינק לשם? :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בטח שאפשר לעשות לבד. אפילו רצוי כי בעלי מקצוע לרוב לא ירצו להתעסק עם זה זה דורש הרבה זמן, סבלנות וידיים טובות, אבל זה אפשרי.

תעיף מבט כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?459290-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%99%D7%93%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7

חיפוש בפורום על המילים חידוש פלסטיקה יביא לך פרויקטים נוספים רבים שעשו כאן חברים ויתנו לך לא מעט רעיונות.

לינק לציפוי? חפש חנות של טמבור ליד הבית שלך. איך אני אתן לך לינק לשם? :wink:

האם הרעיון של שיוף ולאחר מכן ציפויי במדבקת קרבון - יהווה פתרון טוב?

שוב תודה :)

פורסם

כמה תמונות יעזרו מאוד.

כשהייתה לנו בורה שנת 2000, רוב הפלסטיקים היו מכוסים בשכבה אפורה כהה ולא נעימה למגע. מעבר עם "ספוגית הפלא" לחה חשף פלסטיקים אפורים בהירים ממש חדשים מתחת לשכבת הג'יפה.

אם זה המצב אצלך, אולי כדאי לנסות לפני שאתה עולה שלב לצביעה שלהם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אכן תמונות יעזרו, למרות שברגע שהזכרת את השלטים של YES נזכרתי שהייתי עובר עליהם עם אלכוהול וצמר גפן, ואחרי קצת עבודה הם היו חלקים וכמו חדשים.בגלל שאני לא יודע אם הפלסטיקים ברכב של מצופים ואולי אלכוהול יפגע בהם, יש צורך בתמונות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...