Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הצטברה לי שכבת אבק ולכלוך דביקה על הדשבורד כנראה משימוש בחומרים לא טובים במכון השטיפה (זה התחיל מאז שעשיתי מנוי למכון ספציפי)

איך מורידים את זה? לפי מה שהבנתי החומר שמצפה את הדש הוא וינייל, איזה חומר בשוק הכי מומלץ לטיפול בו?

בחיפושים שעשיתי קראתי לא מעט המלצות על tuff stuff אבל היו גם כאלה שאמרו שהחומר הזה מיועד יותר לריפודים..

GOT סחוג?

פורסם

תודה

לפי מה שאני רואה apc הוא חומר חזק ואני צריך לדלל אותו, אין לי בעיה לנסות אותו אבל אני גם לא רוצה לעשות יותר נזק

יש מוצר מוכן לשימוש שיעשה את אותה עבודה?

GOT סחוג?

פורסם

מקפיץ - יש למישהו רעיון אחר? נסיתי tuff stuff ואני חושב שזה רק עשה את המצב גרוע יותר

כרגע הדשבורד עדיין מאוד דביק

GOT סחוג?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני חדש פה בפורום וגם לי יש את אותה הבעיה, אני אף פעם לא השתמשתי בשום חומר ניקוי על הדשבורד, יש איזה פתרון לבעיה? אני מתחיל להבין שזאת בעיה נפוצה בסובארו

פורסם

הבעינ מוכרת ברכב זה גם אצלי אותה בעיה, האשם העיקרי הינו מז"א החם שאינו מרחם על החומר הזול בדשבורדים האלה. הבעיה קיימת גם ברכבי טויוטה מסויימים בארה"ב,ומזדה.

ישנו חומר מיוחד ראיתי ביוטיוב שממש מסיר לחלוטין את הדביקות,יקר מאוד. תנסה להריץ חיפוש sticky dashboard

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

כמו שנרשם,זה עניין שכבר נתקלתי בו בכמה רכבים יפניים..במאזדה במיוחד.

אין מה לעשות חוץ מלהחליף את הדשבורד ולהקפיד לשים מגן שמש בקיץ.

פורסם
ניקוי ב- POWER CLEAN ולאחריו יישום של OPTI-BOND .

פתר את הבעיה בלא מעט מקרים.

פתר גם פתר.

ניקוי עם POWER CLEAN ואחרי זה מעבר עם PROTECTANT השאיר לי את הדשבורד כמו שמיכת משי, ברק טבעי לגמרי לא שומני בכלל.

פורסם

נצל"ש

הדשבורד שלי בסיויוק 11 מסנוור בטירוף, כל הר הדשבורד הזה מחזיר אור בצורה מעולה מפנס רחוב בלילה עובר לשמשה ומשם לעניים שלי.

מה אתם ממליצים?

לא אכפת לי כלום, רק שיפסיק לסנוור.

פורסם
נצל"ש

הדשבורד שלי בסיויוק 11 מסנוור בטירוף, כל הר הדשבורד הזה מחזיר אור בצורה מעולה מפנס רחוב בלילה עובר לשמשה ומשם לעניים שלי.

מה אתם ממליצים?

לא אכפת לי כלום, רק שיפסיק לסנוור.

עריכה:זה נוסע מהחומרים המוכזמים שהבעלים הקודם מרח.

פורסם

תנקה את הדש טוב עם APC או פאוור קלין, מקווה שזה יוציא את הסקאי. ולאחר מכן חומר לשמירה על הדש (לא חסר כאלה, אופטי בונד, דאש פלאש, נטורל שיין)

• תוכן חדש...