Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח אם הכותרת מובנת אז אני אסביר,

אני חובב התקנות ויצא לי להתקין מערכת לא פעם אחת, יש הרבה רכבים שהפלוס עובר דרך קיר האש לתא הנוסאים ואז למגבר.

אצלי ברכב יש מתחת להגה מקום לחבר את הפלוס, יצא לי להתקין גם ברכב של חבר דרך הכנף כי אחריי חיפוש ממושך לא מצאנו מקום לדחוף 4 גייג׳ בקיר האש.

מטרת פוסט זה היא לשמועה על אנשים שהתקינו מערכות ומאיפה הם העבירו את כבל הפלוס ולהקנות טיפה ידע לקוראים מאיפה ניתן להעביר אתו.

המטרה היא פחות תגובות של אנשים שהעבירו דרך קיר האש אלה יותר על אנשים שהעבירו דרך מקומות שנקראה להם "לא שיגרתיים"

אז אני אתחיל:

פולו שנת 2003 ידנית א היה מקום בקיר האש אז מתחת להגה יש מקום של חיבורים לפלוס, היתה נקודה פנויה אז התחברתי לשם.

פולו שנת 2005 ידני, גם כן לא היה מקום בקיר האש להעביר את הכבל אז הוא הועבר דרך הכנף בצד הנוסעה ודרך פקק גומי לתוך הרכב.

הונדה ג׳ז 2008 ידנית גם כן דרך הכנף.

איביזה 1.2 טורבו שנת 2014 אוטומט, דרך קיר האש איפה שאמורה להיות הדוושת קלאצ׳.

מוזמנים לשתף:wink:

פורסם

רנו מגאן 2009,בנויה כמו טנק.

נאלצתי להעביר דרך הכנף ודרך גומייה תוך כדי פירוק חלקי של הכנף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

איביזה 1.2 טורבו שנת 2014 אוטומט, דרך קיר האש איפה שאמורה להיות הדוושת קלאצ׳.

הבעייתיות מתחילה בידני, כאשר יש דוושות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שרשור מבורך.

גולף דור 4, עמוק מאחורי תא הכפפות יש חור (עם שכבת בידוד עליו שצריך לקלף), כבל 0 גייג עבר שם בקלות.

4 גייג יכנס בכוח באחד הפתחי שירות מאחורי הדושות.

ולמי שאן כוח למשחקים

(מאד לא מומלץ)

p84404b.jpg

SCANSPEAK

פורסם

המטרה היא פחות תגובות של אנשים שהעבירו דרך קיר האש אלה יותר על אנשים שהעבירו דרך מקומות שנקראה להם "לא שיגרתיים"

אמנם מיקום שגרתי אבל כאב ראש לא קטן למצוא אותו.

אלפא רומיאו 147 (תכף גם ל156 עד כמה שידוע לי) - גומיה בקיר האש, בצד הנוסע, מתחת לשמשה, יש צורך לפרק זרועות מגבים, ואת הפלסטיקה מתחתם. בתוך הרכב יהיה צורך לפרק את תא הכפפות כולו כדי שתיהיה גישה קלה - אגב, יש את אותה גומיה בצד הנהג אבל היא נמצאת בין דוושת הבלם והמצמד ובתא המנוע היא קרובה מדי לבוסטר ועברת דרכה גם הצמה הראשית של הרכב.

עוד אופצייה ששמעתי מחברינו בחו"ל, להעביר את הכבל בתחתית הרכב, כולל מיגון מתכת ובידוד נגד אש, ולהכניס ישירות לתא המטען דרך גומיה - אישית, חושב שזה מסוכן בטירוף

פורסם

ולמי שאן כוח למשחקים

(מאד לא מומלץ)

attachment.php?attachmentid=385426&d=1402709096

שימוש במקדח זה הוא בסדר גמור, מנסיון- אך חשוב לזכור למרוח חומר סביב החור שנוצר כדי למנוע חלודה בעתיד, בהתקנה של חבר השתמשנו בלק שקוף, מומלץ להוסיף לזה גם "גומית טבעת" סביב החור.

JL Audio

פורסם

התקנה באיביזה שנת 2001, יש צינור כלשהו של המזגן בצד של הנוסע מקדימה,(לא הנהג) המזגן גם ככה לא עבד אז העברנו דרך הצינור.

פונטו 2001 ,דרך גומיות האטימה של הדלת ודרך הכנף.

גטס 2004, אין דרכים מלבד קידוח!

drive for life

פורסם

אכן שרשור מבורך,

למקדח הזה קוראים מקדח "קוני" מהמילה קונוס (חרוט)

ולהעביר כבלי מתח מתחת לרכב ולא דרך תא הנוסעים זו דרישה בכמה ארגונים לתחרויות ושיפוט סאונד רק שצריך לעשות את זה בצורה כזו בה הכבל מוגן או בתוך תעלה או בתוך צינור.

בטויוטות כמעט תמיד יש איזה חור מעבר שאפשר למצוא רק שאף פעם לא טרחתי להביט איפה הוא נמצא באמת :-D - חוץ מבקורולה 96 שהיתה לי בה אני העברתי את הכבל מתח (ע"י פציעה של הגומיה של הצמה הראשית ושימוש בהרבה סיליקון שחור אחרי זה)

בדייהו לאנוס קדחו חור מעבר עם מקדח קוני ושמו גומיית מעבר באמת.

ברנו מגאן 08 - עזבו :-D פשוט, עזבו! :shock:

היה צריך לפרק קרן אוויר! ועוד כמה חלקים בכדי שתהיה גישה לעבור את תא המנוע ואחרי זה גם היה צריך לחבר מתוך הדשבורד עמוק עמוק בפנים ומלמעלה את הקונקטור של הצמה של המזגן - ריבונו של עולם!

בלנסר 1.5 - לא התקנתי אמנם מערכת אבל יש שם כל כך הרבה מקום פנוי שגם אפשר לקדוח שם חור ולהעביר כדורסל 5! (מנוע 1.5 ליטר - לא תופס מקום בכלל :-D )

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
התקנה באיביזה שנת 2001, יש צינור כלשהו של המזגן בצד של הנוסע מקדימה,(לא הנהג) המזגן גם ככה לא עבד אז העברנו דרך הצינור.

פונטו 2001 ,דרך גומיות האטימה של הדלת ודרך הכנף.

גטס 2004, אין דרכים מלבד קידוח!

בפונטו יש מעל הדוושות חור שדרכו עוברת הצמה של הרכב ועם קצת תושייה תצליח להעביר שם כבל 4 גייג', אז לא חבל להעביר דרך הגומייה של הדלת?

שיטה טובה למצוא חורים בקיר אש:

להעמיד את הרכב מול השמש לפתוח מכסה מנוע ולהסתכל מבפנים, עובד אחלה.

פורסם

או לקחת פנס\פורז'קטור ממש חזק ולבקש מחבר להאיר לכוון המנוע :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל לפעמים יש שם ספוג יחסית עבה שאין אפשרות להאיר דרכו,

אז השיטה שלי היא קחת אזיקון מפלסטיק ופשוט להתחיל לדחוף ולדחוף על עיוור ובסוף לא משנה תמיד תעבור לצד השני.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בפונטו ספייס דינמיק אוטומט:

יש הכנה להפוך את הרכב ל״גיר רגיל״ בעצם חור עם מכסה פלסטיק שסוגר אותו דרכו אפשר להעביר הכול בקלות.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• תוכן חדש...