Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מתכון טוב לכנאפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

חבר טוב חוגג יום הולדת ואני רוצה להכין לו כנאפה.

מה שמוכרים לידנו- או לא כשר או ספק מאכל אדם- טופו תפל וספוגי במקום גבינה.

בזמן שירותו הצבאי זכור לו לטובה הכנאפה משכם ואני רוצה לנסות לשחזר את ההצלחה של בני דודינו.

מישהו מחברי הפורום מכיר מתכון מנצח לכנאפה?

נ"ב- גם המלצה על מקום שמוכר כנאפה כשר וטעים תתקבל בברכה.

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה רבה, המתכון מומלץ מנסיון אישי? אני אבדוק איפה יש את הגבינה הזאת. במקור זה מגבינת עיזים..אני טועה!?

יש פה עוד אנשים שמכירים מתכון מוצלח מנסיון?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום הכנתי, הערות שלי.

השתמשתי במחבת בקוטר של 25 ס"מ בערך.

1. לא צויין כמות סועדים, אנחנו אכלנו שלושה אנשים, בדוחק אפשר אולי ארבע איש לאכול.

2. אני השתמשתי ב 100 גר' חמאה, בטוח שזה יותר מארבע כפות, לא יודע כמה מכיון שלא ספרתי כפות.

3. לאחר חיתוך שערות הקדאיף שמתי אותם בתוך קערה, לקערה שפכתי (100 גר') חמאה מומסת ערבבתי בעדינות כך שכל השערות יספגו בחמאה.

4. פיזרתי חצי מכמות השערות במחבת, מעל זה פיזרתי את הגבינה, מלמעלה את החצי השני של שערות הקדאיף.

5. על מנת לדעת מתי להפוך את כל הגישפט הזה, מנענים קלות את המחבת, כשהגישפט נע בקלות יודעים שזה מתחיל להיות מוכן. אם הפכתם החזרתם למחבת והצד העליון נראה לכם עדיין חיוור, לאחר שהצד העליון שכעת הוא הצד התחתון יהיה מוכן, תהפכו שנית ותמשיכו לטגן עוד קצת את הצד שכבר טוגן.

חושבני שכדאי להגדיל קצת את כמות שערות הקדאיף, בכמה?

לא יודע, אולי 250 גרם עד 300 גרם במקום ה 200 גר' שצוין במתכון המקורי.

אם מרגישים צורך עז, אפשר להקטין קצת את כמות הגבינה, בכמה?

לא יודע, אולי 300 גרם במקום 400 גרם שצוין במתכון המקורי, שימו לב שבקופסא יש 400 גרם לכן כמובן אידאלי להשתמש בכל הכמות.

בתאבון

פורסם

אני רק רוצה לציין שהמילה געשעפט מופיעה גם במתכון המקורי בערבית, ומוצמדת לה המילה אנטי-זאכן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צריך סוכר חם, שיתכתב עם הגבינת עיזים.

ולבזוק עוד פיסטוק.

5:50 מההתחלה, למרות שאפשר לראות הכל כמה פעמים ולהנות כל פעם.

http://www.mako.co.il/tv-parliament/articles/Article-03b509ce983f931006.htm

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

אם הצפון רלוונטי, אז יש מלא מקומות שעושים לך את זה במקום ויגרמו לך להתמכר לטעם של הכנאפה !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני מבית שאן..כמו שאמרתי אשמח להמלצה על מקום כשר!

אני הכנתי משהו משולב מכל מיני מתכונים ויצא מעולה. שמתי הרבה הרבה חמאה ובמקום הגבינה

שצריך לשים שמתי פרומעז וריקוטה- שילוב מצויין למי שלא אוהב את הטעם הדומיננטי של גבינות עיזים.

לצערי חוסר תשומת לב וחוסר חינוך גרמו לתוצאה מצערת שהכלבה שלי נהנתה מרבע כנאפה.

וניקו- ממליץ לך בחום! קינוח מעדן.

• תוכן חדש...