Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה עם hill holder ברכב ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים לגמרי,לא תצריך להסתמך על המערכת,כול עליה צריך להתנהג כאילו אין מערכת וככה לא יהיו הפתעות.

עכשיו שקוף שהזמנת יונדאי. :-P

:idea:
פורסם

אני לא באמת מבין למה צריך את זה... אני על סיטיגו ידנית, וזה רק מפריע לי בחניות ברחוב שלי שהוא בירידה חדה... כל פעם שאני רוצה להכנס לחנייה ברברס ע"י דרדור אחורה לאט צריך להמתין כמה שניות אחרי כל ברקס... לגבי זינוק בעלייה מה שאני עושה זה עוזב את הברקס כאשר הקלאץ' לחוץ עד הסוף ואז נותן קצת גז יחד עם שחרור עדין של הקלאץ'. צריך לתרגל את זה. השיטה עם האמברקס זה פשוט היל הולד מיושן...

פורסם

אתה יכול להדרדר אחורה בירידה ע"י שילוב ל ניוטרל פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

או שפשוט תשים רוורס כמו שהחוק מחייב כדי שאורות הרוורס יופעלו, וגם כדי שההיל הולדר יזהה שאתה מעוניין לדרדר אחורה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
^^לא פעם ראשונה שנשמעות תלונות על תפקוד המערכת בקונצרן יונדאי. תלונה דומה נשמעה על הפיקנטו..

מעניין מה הסיבה שהם לא מצליחים לעשות את זה נכון כמו היצרנים האירופאים. מתוך סקרנות, איך אפשר להסביר את העובדה שהאירופאים עושים את זה כמו שצריך? באיזו "תת-התמחות" נמצאים הקוריאנים בנחיתות בהקשר זה?

הרי את חולשתם בנוחות נסיעה וצריכת דלק אפשר יחסית בקלות להסביר, לעומת עניין זה שמצריך הבנה מעמיקה יותר בצורת הפעולה העקרונית של מערכת ה-HH.

אולי חסכו בחיישן זוית (ג'יירו) ומפעילים את המערכת באלגוריתם פחות אמין.

באלפות אגב המערכת עובדת מצוין, נכנסת לפעולה מזוית של 6 מעלות.

זה נוח בעליה, קצת פחות נוח בירידה.

פורסם

בקיה ריו הידנית המערכת עובדת רק מעל שיפוע מסויים, אבל חד משמעית עובדת מעולה, כבר למדתי לזהות את הזווית שהיא נכנסת לפעולה.

אישית אין לי בעיות כמו.שציינת.

• תוכן חדש...