Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרתכם באיתור חולרע שהרס לי את האוטו היום קצת לפני 7:40 בבוקר בחוף שמן וברח.

לא מצליח לזהות את הדגם (שלא נדבר על המספר), נראה כמו דייהו \ יונדאי שנת 2000 פלוס מינוס. מי שראה שמע, אשמח לכל פיסת מידע.

20140601_130747a.jpg

20140601_133009a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת ניראה כמו דיהו לאנוס.

לא כל כך הבנתי מה קרה שם בגלל שאין את ההתחלה, אם זאת נקמה בך מסיבה כלשהי או נהג שיכור/חסר רישיון.

פורסם

הסרטון נראה כמעט מפוברק כי פתאום רואים את התאונה ומאותו רגע הכל רץ רציף.

אבל אם לא תפסת את המספר והרכב הזה כבר ברח מה הסיכוי שלך לתפוס אותו בכלל? אלא אם כן זה רכב שמחנה במקום באופן סדיר - תבדוק אם בימים הקרובים אתה תראה שם דיהו לאנוס כסופה שעברה תיקון בחזית.

ותשאל גם במגרשי גרוטאות בסביבה אם הגיעה אליהם לאחרונה דייהו לאנוס מעבר לזה לא רואה איך אתה תופס אותו.

אפרופו - זה נראה לי כמעט כמו משהו אישי אלא אם כן זה היה נהג שיכור שלא הצליח לקחת סיבוב באמת.

מישהו לאחרונה התקשר אליך לשאול אם אתה מוכר את הרכב? נדנד לך בנידון? - אם כן, הייתי מתחיל מלנסות לאתר את אותה שיחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה קונספירציות פיתחת פה LANOSFORCE, מצחיק שמדובר פה בLANOS :lol:

זה גם קצת דומה לבלנו.

הייתי עושה סיבוב בפחחיות באיזור ומשאיר טלפון למקרה ותבוא בלנו\לאנוס כסופה לתיקון חזית. ותלונה במשטרה כמובן.

פורסם

זה לא נקמה, סתם אידיוט שלא ברור מה עבר לו בראש.

בחצי השני של הסרטון (שאמור להיות בהתחלה) רואים אותו טס ועוקף את המסחרית שהיתה לפניו, וממשיך ישר לתוך האוטו שלי במקום לתוך הסיבוב.

במצלמה אחרת שלא צילמתי רואים אותו עוצר אחרי כמה מטרים, יוצא בחור עם שיער בלונדיני קצר, הולך חצי מהמרחק, חוזר לאוטו שלו וממשיך לברוח.

הפכתי את חוף שמן ושאלתי את הכל המוסכים ופחחים שם, אף אחד לא ראה ולא שמע.

אני מקווה שבפורום יש חברים שעובדים באיזור ויכולים לפקוח עיניים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אכן זה דייהו לאנוס,

אין עוד מצלמות בסביבה באיכות גבוהה יותר שתוכל להעזר בהן?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האוטו שלך די שלם אני חייב לומר...הגדר והדייהו ספגו את רוב המכה :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
למחוק

:|

תסתכל בסרטון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אם יש נזק יקר, צא לסיבוב בעיר ותגיד לכמה חברים גם לחפש, רוב הסיכויים שהיום ומחר הוא לא יתקן את הרכב, במיוחד רכב כזה שלא שווה תיקון.

מאיפה אתם מביאים שזה בכוונה?

בכוונה צריך להביא רכב חזק ולבוא לאט (טנדר או משהו ואז פותח השרשור היה בוכה על הxt הנדירה).

פה המפגר בא מהר, ככל הנראה שילוב של כתיבת אסמס וחוסר הכרות עם הכביש.

או שהוא כמעט נכנס ברומסטר ולכן העדיף לעוף על הסובארו, בגלל שאין לו ביטוח.

יצא מניאק שלא השאיר פתק.

גם הרומסטר שותפה לפשע, מה הבעיה לרשום תמספר ולחזור להניח פתק..

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

שימו לב, הסרטון מורכב מ 2 חלקים מ 2 מצלמות שונות, החלק הראשון הוא דווקא מחובר אחרון, אחרי הצילום של התאונה.

בחלק הזה רואים אותו טס ועוקף את הרומסטר, המצלמה השניה שמכוונת על האוטו (שאיתה התחלתי את הסרטון כי לא היה לי כוח לערוך) רואים אותו כבר בתוך האוטו שלי.

מבירור קטן עם השכנים במקום הבנתי שהם שמעו אותו מנסה לבלום ונועל גלגלים, הם בכלל היו בטוחים שהוא פגע במכולה ליד, ל 2 מהם גם יש מצלמות, מקווה שאולי הן קלטו משהו, את זה נגלה מחר.

ארז

פורסם

אני בחיים לא יבין אנשים שמתקינים מצלמות אבטחה עם איכות צילום כזאת גרועה.

אי אפשר לזהות אנשים/פרצופים, לוחיות רישוי ועוד הרבה דברים חשובים סתם בזבוז כסף.

פורסם
האוטו שלך די שלם אני חייב לומר...הגדר והדייהו ספגו את רוב המכה :lol:

אמנם האוטו שלי חזק לעומת סובארו טיפוסית, אבל אל תחשוב שאין לי כאב ראש לסדר את הנזק (זה מה שגיליתי שהזזתי אותו טיפה אחורה)

20140601_175709a.jpg

20140601_175713a.jpg

ארז

• תוכן חדש...