Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רחוב המלאכה, איפה שחונים עובדי הרכבת.

תודה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נדפק להם ההרד דיסק!!!

מישהו שם למעלה מה זה אוהב אותי...

ביום חמישי (הם לא עובדים בחג) יגיע אליהם טכנאי לסדר את המחשב של המצלמות.

אני מתנחם בעובדה שמעולם לא שמעתי על הרד דיסק שנדפק לחלוטין (חוץ מחבר שפגע לו ברק בבית), ובעל המקום אמר שהוא נכנס ביום של התאונה למצלמות והכל היה בסדר, ככה שהתאונה צולמה לפני התקלה עם ההרד דיסק.

נקווה לטוב.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
נדפק להם ההרד דיסק!!!

מישהו שם למעלה מה זה אוהב אותי...

ביום חמישי (הם לא עובדים בחג) יגיע אליהם טכנאי לסדר את המחשב של המצלמות.

אני מתנחם בעובדה שמעולם לא שמעתי על הרד דיסק שנדפק לחלוטין (חוץ מחבר שפגע לו ברק בבית), ובעל המקום אמר שהוא נכנס ביום של התאונה למצלמות והכל היה בסדר, ככה שהתאונה צולמה לפני התקלה עם ההרד דיסק.

נקווה לטוב.

הצלת נתונים מהרד דיסק דפוק זה מינימום 1000 ₪.

מקווה שזה רק קל יותר ולא הרד דסק דפוק.

פורסם

ההרד דיסק של העסק הסמוך נמצא אצלי.

מבדיקה שבוצעה ע"י חבר שמבין בתחום, הבקר שלו נדפק (החלק החיצוני הירוק עם החיבור חשמל, הוא מתחמם מאוד כשמחברים אותו למחשב), בנוסף, על ההרד דיסק יש כמה מכות מאוד לא מובנות בחלק העליון בנקודות לא קריטיות (בשוליים ליד הניטים).

מיותר לציין שהמחשב לא מזהה אותו, אבל לפחות מרגישים אותו פועל בפנים כששמים יד ואין קולות של נקישות.

ביום ראשון אני פונה ליבואן (seagate), יתכן שיש על ההרד דיסק הזה ריקול ואז יהיה אפשר להחליף את הבקר ללא תשלום ואולי לגלות מה יש בפנים.

ארז

פורסם

ממליץ לך לפנות לחברת שחזור מידע מקצועית שתוכל להוציא את הקבצים מהדיסק הפגום. כמובן העסק יעלה בהתאם.

פורסם

אולי אם תמצא את האשם, זה סכום שתוכל לדרוש ממנו בבית משפט. זה ממש לא בטוח, אבל אם השופט יתעצבן עליו מספיק זה יצליח. לך תדע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תנסה לשים את הדיסק בפריזר לכמה שעות בקופסא אטומה ,

ואז לנסות להפעיל אותו , לי זה עזר בעבר , הדיסק עובד לפרק זמן שמספיק למשוך את רוב הנתונים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אתם לא חושבים שהצירוף מקרים הזה חשוד?

משהו פה מלוכלך.

לא הבנתי אותך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...