Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היבואן לא משתף פעולה, העברתי את ההרד דיסק ל TheWolf לנתיחה לאחר המוות.

בשביל הנזק שנגרם לאוטו אני לא מתכוון לשלם הרבה כסף כדי לגלות מה נמצא על ההרד דיסק, יש סיכוי לא קטן שלא נשמר עליו מידע בחצי שנה האחרונה.

במקביל ביקשתי עותק נורמלי מהמצלמות מהצד השני (הסרטון שהעלתי), שאיתו אני אלך למשטרה (ברור לי שזה לא יעזור, אני אעשה את זה בשביל ההרגשה שלפחות ניסיתי).

ושוב, אין כאן נקמה או תאוריות קונספירציה, אם היה משהו כזה הייתי מריח את זה מקילומטרים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

שלום לך

אני עובד ברכבת

אני מכיר את הפנייה ומכיר את המקום

גם את הרכב שלך אני מכיר כי אין הרבה כאלו ( איזה עולם קטן...)

שים לב שממש על הסיבוב יש שומר בכניסה לבניין

יש מצב שהשמן המתולתל ההוא יודע משהו

בלי קשר אני אשים עין בכל אחת מה- פעמיים בשבוע שאני מחנה שם

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

שבועיים לפני התקרית זה עוד היה מקום העבודה שלי, השומר באותו יום הגיע רק כמה דקות אחרי המקרה.

הסרטון בתחילת השרשור הוא משם.

תודה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

יש חברות שעוסקות בשיפור תמונה מגורענת/באיכות נמוכה. לא יודע לספק לך שמות או עלויות אבל בזמנו שהייתי בצבא שלחנו תמונה באיכות הרבה יותר גרועה ממה שאתה מציג לחברה שכזאת והצלחנו להוציא מספר רישוי - שווה בירור.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נרדמתם בשמירה...

קלטתי אותו לפני שעה במרחק קילומטר ממקום התאונה, מול מוסך ענק של כולמוביל ויונדאי.

נכנסתי פנימה והדבר היחידי שידעו להגיד לי חוץ מזה שהוא לא לקוח שלהם זה שהאוטו הזה נמצא "שם" (כנראה היה במתחם שלהם ועכשיו יצא החוצה) כבר די הרבה זמן.

עכשיו צריך לברר מי הבעלים ולאמת את הסיפור.

20140729_150434.jpg

20140729_150444.jpg

20140729_150449.jpg

20140729_150455.jpg

ארז

פורסם

תעדכן את המשטרה שמצאת את הרכב הפוגע, כי לפי הסירטון זה נראה בוודאות שזה אותו רכב.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

הזוי ביותר , מי נוטש רכב בארץ ? הוא גם נראה נקי מדי כדי להיות שם הרבה זמן.

אם הוא נטוש כדאי לנסות להוציא פרטים מהמשטרה, הוא לא יחזור אליך אם תשאיר פתק שאתה רוצה לקנות.

פורסם

דווקא כן יספקו אם הוא אומר שנכנס בו , אלא אם שינו נהלים בשנים האחרונות . ובמקרה שראיתי אפילו לא היה שום הוכחה.

אם לא נותנים אז אפשר להגיד שהוא חוסם לך את החנייה ואז נותנים לפחות מספר פלאפון.

פורסם

הייתי עכשיו במשטרה, מסתבר שצריך את כל המסמכים של האוטו שלי וצילומים וכו', גם לגבי תמונות וסרטונים אני צריך להדפיס \ לצרוב להם על דיסק אחרת הם לא מתייחסים.

אז אני חוזר לשם מחר עם כל מה שהם ביקשו, התקבל הרושם שהם כן יעבירו לי את הפרטים.

לגבי זה שהרכב הפוגע נראה נקי, אני די בטוח שהבעלים שלו החליט לנסות לתקן אותו לאט לאט בסתר, אני גם די בטוח שלמישהו נמאס שהוא היה בסתר כי נכון לשעה האחרונה הוא עדיין עומד שם ליד הכביש.

ארז

פורסם

כלכך מרגיז ומרתיח, במיוחד שמדובר באוטו כזה נדיר ומיוחד כמו שלך. בחיי לא הייתי יודע מה אני הייתי עושה אם הייתי מאתר את הרכב של הנהג הפוגע(עדיף שיהיה נטוש). תרבות נהיגה חרא ומתחת לכל ביקורת בארץ(לא מכליל יש נהגים נורמטיבים) וההתנהגות עוד יותר חרא.

מקווה שתאתר את הפוגע ותאכיל אותו ברגים !!

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• תוכן חדש...