Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי ואבוי.

אגב- כל מי שחושב שגרמניה עדיפה עשרות מונים על היריבה שלה בגמר, טועה לדעתי.

זו ברזיל שהיתה גרועה ביותר, ובגמר כנראה שנראה משחק בסגנון של ארגנטיה-הולנד.

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

^מסכים. גם לדעתי הגמר יהיה די יבש.

איזה ז**... לא יהיה גמר ארופאי.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

לא הייתי ממהר להכתיר את הגרמנים, כפי שאמרו לפניי - אני צופה גמר בסגנון של גמר 2010 ושל המשחק של אתמול:

יהיה גמר טקטי להפליא שכל קבוצה תנסה לא לספוג ולעקוץ באיזה גול.. אלא אם יהיה שער מוקדם ואולי המשחק ייפתח.

איזה חצי משעמם אתמול, אני לא יודע איך הצלחתי להחזיק עד הפנדלים.. היה כ"כ משעמם שאפילו לנוימן כבר לא היה על מה ללהג.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כל משחק מתחיל מחדש....

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

למרות שאני בעד גרמניה,וללא ספק הם קבוצה ראויה וטובה יותר

לא הייתי ממהר להכתיר אותם.

גמר כמו כל גמר זה סיפור בפני עצמו.

מסי אומנם לא שחקן גדול כמו שעושים ממנו לדעתי ( וראו את זה אתמול בבירור, לא רץ ולא לוקח אחריות -עומד ליד שער היריב רוב המשחק)

אבל יש לו לפעמים הברקות חד פעמיות שיכולות לתת גול מוקדם ואז המשחק יכול להשתנות. (גם הגרמנים כמה שהם טובים גול יכול לשנות להם את קצב המשחק והשלווה)

אם הם יהיו מסוגלים לשכוח את המשחק הקודם ולתת לפחות 80% ממה שהם נתנו שם -הם ייקחו.

כי ארגנטינה לא באותה רמה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

מסכים -משחק חלש של מסי. נכון שסגרו אותו בצורה טובה אבל הוא לא בא מספיק לקבל כדורים. לראיה נעשו אליו יחסית מעט עבירות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
גרמניה זכתה. כל הכבוד.

ביינתים לפי כל התחזיות שלך אני ממש מודאג , אולי תהמר על ארגנטינה וככה גרמניה תקח בטוח? :)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא יודע מה אתם ראיתם אתמול, לדעתי זה היה המשחק הכי טוב של ארגנטינה עד עכשיו. נתנו 120% לאורך כל המשחק, בדקה 70 הם כבר התחילו ליפול מהרגליים ובגלל זה החילוף הכפול. הולנד לא הגיע לכלום במחצית הראשונהץ

פרז בצד ימין עשה עבודה משובחת ומצא את עצמו מספר פעמים לבד מעביר כדורים לרחבה, שם הם לא פגשו רגל או ראש מסיימים.

וזה עוד לפני הגול החוקי לחלוטין שפסלו לארגנטינה.

לדעתי יהיה גמר טוב.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

surfhigh,

לא הבנתי, אתה ציני?

איך אפשר אחרי 120 דקות עם אפס גולים להגיד "המשחק הכי טוב"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כנראה רף הציפיות שלכם עלה מאז ה 7-1... אני חושב שלא תמיד דווקא כמות השערים משקפת את המשחק.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אין קשר למספר השערים שמובקעים במשחק

יש משחקים משובחים עם קצב ומלא הזדמנויות שמסתיימים ב 0.0

זה לא היה המקרה אתמול. (אני הייתי על סף התעלפות מעייפות)

פורסם
כנראה רף הציפיות שלכם עלה מאז ה 7-1... אני חושב שלא תמיד דווקא כמות השערים משקפת את המשחק.

אין קשר למספר השערים שמובקעים במשחק

כמות השערים אינה אינדיקציה לאיכות אבל דחילק, זה לא משחק דוקים, גם לא גומי או קלאס, זה כדורגל ומטרת המשחק היא להניח את הכדור ברשת.

כששתי קבוצות שורפות 120 דקות ולא מצליחות להניח את הכדור ברשת, כל מטרת המשחק פוספסה ולא שווה כלום.

אי אפשר לשבת 120 דקות ללא גולים ולהגיד "משחק מצוין" ,זה פשוט בילתי אפשרי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
surfhigh,

לא הבנתי, אתה ציני?

איך אפשר אחרי 120 דקות עם אפס גולים להגיד "המשחק הכי טוב"?

הכי טוב מבחינת זה שארגנטינה היתה הקבוצה היחידה על המגרש, אבל גם הולנד, כמו קודמותיה, היתה עסוקה בעיקר בלהפריע.

זה לא שארגנטינה שוטפת קדימה עם כל מה שיש לה, אבל הכדור היה בעיקר אצלה, עד שהעייפות הגיעה.

משחקים כאלו יכולים להתפתח רק אם יש גול מוקדם יחסית, שמכריח לפתוח את המשחק.

אם גרמניה תבוא לשחק פתוח, יהיה מעניין.

אם לא, אז לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...