Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2.בערוץ אחד יש יופי של תוכניות.

אכן, חובבי הפח הגדול והיפה והג'חנון לא ימצאו מה לראות שם אבל אנשים חושבים, ימצאו תוכנית שידורים ממש לא רעה!

לוח משדרים טוב ואיכותי יותר מערוץ 10 או מערוץ 2 עשרות מונים ועוד באיכות HD.

עוד שנתיים תפתחו שרשור חדש ותייללו שאולימפאדה אפשר לראות רק בתשלום, עוד 4 שנים, שרשור זהה על המונדיאל.

1-3. התקטננות ברמה של ילד בגן ילדים. אולי גם תגיש תלונה במשטרה על שימוש בבריסטולים שהם מראים, זה בטח מרכוש המדינה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני חושב שזה לא לעניין לצאת נגד מצוקה אמיתי של אנשים שעומדים להיות מפוטרים. (הם לא אשמים)

בטח שהם אשמים.

המקום הזה נראה כמו שהוא נראה בגלל העובדים והוועד שלהם. אף אחד לא מוכן לעבוד בסביבת העבודה המפגרת שהם מנהלים.

הערוץ הראשון יושב על תקציב עתק ועושה טלוויזיה של לפני 25 שנה.

הם דירדרו אותו עד עפר, ואנחנו עוד משלמים על הזבל הזה.

הגיע זמן reset.

ואם הם בינתיים רוצים להרים שלטים - שירימו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

2. לא רואה גם ערוץ 2 או 10 למעט חדשות וגם זה מדי פעם.

1-3. זה כל כך לא התקטננות, אם היית יודע כמה עולה סלוט של פרסומת כזה בזמן המונדיאל היית מבין שלאורך המונדיאל ההפסדים כאן הם במיליונים!

זה כבר לא מדובר על בריסטול של 20 שקל, זה מדובר על מיליוני שקלים שהיו נכנסים מפרסומות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פרסומות בערוץ אחד?

falou,

אתה מכיר את המערכת המדוברת?

כי מה שאתה אומר כלל לא מחובר למציאות, העובדים ואפילו הועד לא קשורים למצב, מי שהביא את ערוץ אחד למצב הזה הם פוליטיקאים עם ג'ובים פוליטיים ועם שוד של הקופה הציבורית.

טכנאי שנאבק על עבודתו (בין אם מאוגד או לא מאוגד) יכול לההשפיע במיקרו על תנאי ההעסקה שלו, הוא לא יכול להכניס את הערוץ לגרעונות של מליונים.

המצב שם זהה אחד לאחד למצב שהתעורר בביח הדסה, להאשים את הטכנאים במצב זהה ללהאשים את האחיות במצב בבי"ח הדסה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן באגירה, פרסומות בערוץ אחד, אם במצב רגיל הסכומים לסלוט פרסומת הם ארבע-ספרתיים (כן בערוץ הראשון), במונדיאל הם 5 ספרתיים, ויכולים להגיע ל-5 ספרתיים גבוהים למשל בגמר.

כמובן שלא מדובר על פרסומת בהפסקה של הסופר-בול שנמכרת בעשרות מיליוני דולרים, אבל גם עשרות אלפי שקלים זה כסף.

ומה שהם עושים זה השחתת כספי ציבור.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
בטח שהם אשמים.

המקום הזה נראה כמו שהוא נראה בגלל העובדים והוועד שלהם. אף אחד לא מוכן לעבוד בסביבת העבודה המפגרת שהם מנהלים.

הערוץ הראשון יושב על תקציב עתק ועושה טלוויזיה של לפני 25 שנה.

הם דירדרו אותו עד עפר, ואנחנו עוד משלמים על הזבל הזה.

הגיע זמן reset.

ואם הם בינתיים רוצים להרים שלטים - שירימו.

הם לא אשמים. בסה"כ שכירים שרוצים לפרנס את משפחתם.

מי שאשם זה הניהול של הערוץ 1 ביחד עם

פוליטיקאים

ומשכורות גבוהות שלוקחים מנהלים בכירים שבאים מכספי הציבור. (אגרה זה רק אחוז קטן מהכספים שיש להם מהמדינה)

מדברים על הורדת שכר של 60% ממה שהוא כיום.

רק שיהיה ברור, אין לי שום חיבה לערוץ 1 אחד. אני לא צופה בו חוץ מכעת שיש מונדיאל. (באמת כל הכבוד להם)

למרות זאת כן הייתי רוצה שהם יישארו באוויר בטח ובטח שתחנות רדיו שאני כן נוהג להאזין להם -למשל 88FM

אבל חייבים לעשות שם רה ארגון מחדש,שלא על משלם המסים.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

זו הקנוניה של כולם ביחד, הוועד, ההנהלה, הפוליטיקאים.

והאזרחים צריכים לשלם את הניוון הזה במס ישיר.

חלאס!

אם המדינה היתה מנהלת ערוץ ציבורי מצליח, כמו ה-BBC, מילא.

אבל היא לא.

זה ערוץ כושל, אז שייסגרו. המדינה לא צריכה לספק תוכן טלוויזיוני לאזרחים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יכולת ירודה? אפשר לקרוא לזה "בונקר יעיל"...

ההימור שלי: ארגנטינה מנצחת בפנדלים. השוער שלהם בכושר פנטסטי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

השוער שלהם יהיה עם עצבים רופפים עד הסנדלים. הגרמנים נותנים לו עבודה קשה. בכל אופן באמת מסיר את הכובע בפניו.

ציטוט טרי של האישה:

This game is like having blue balls

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תשעים דקות מאחורינו וארגנטינה לא בעטו אפילו פעם אחת למסגרת. מנגד גם גרמניה לא מגיעה להרבה מצבים ולא מבריקה.

כנראה שארגנטינה תיקח בפנדלים וממש לא בצדק לאור המשחקים הרפים שלה במהלך המונדיאל.

פורסם

לא יודע אם אנחנו רואים את אותו משחק, אבל פרט לנגיחה אחת לקורה מצידה של גרמניה, רק ארגנטינה מגיעה למצבים מסוכנים, מאוד. 2 החמצות מזעזעות של היגוואין ופלאסיו, ועוד אחת טובה של מסי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

אנחנו רואים בדיוק את אותו המשחק. ארגנטינה לא באמת בעטה לשער אפילו פעם אחת.

בבקשה, הנה הסטטיסטיקות עד כה:

wp_ss_20140714_0001.jpg

עריכה אחרונה על ידי eyals05

• תוכן חדש...