Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברזיל במשך כל הטורניר לא היו טובים והדרך שלהם לחצי הגמר היתה יחסית קלה והם פגשו נבחרות יותר קלות וגם מולן הם התקשו (צ'ילה, קולומביה אמנם הן משחקות לא רע אבל הן לא בטופ של הכדורגל העולמי).

בפעם הראשונה שהם באמת פגשו נבחרת ברמה שלהם, הם חטפו בראש ובצדק.

לטעמי, אם המשחקים לא היו משוחקים בברזיל, הנבחרת הזו לא היתה מגיעה לחצי הגמר ואפילו לא לרבע. הם נמצאים שם בעיקר בגלל דחיפת הקהל שמוסיף המון במעמדים כאלה.

בדיוק מה שגם אני תמיד אמרתי. ברגע שברזיל תפגוש נבחרת חזקה היא תעוף. אפשר היה לראות את זה בקלות כי המשחק הכי טוב של ברזיל היה בעיקרון נגד קולומביה וגם פה זה נגמר ב 2-1 ולא היה רחוק גם מליגמר בשיווון. היא פשוט לא נבחרת טובה, אין שחקנים טובים. אתמול היה ביזיון והלכתי לישון עוד במחצית כי כבר לא היה טעם לצפות בהתעללות הזאת.

פורסם

מה שהיה אתמול בלילה נראה כשחיטה לא כשרה.. רחמיי על האוהדים הברזילאים שמיררו בבכי, אבל ברזיל פשוט קבוצה לא טובה.

הבלוף הזה היה צריך להיגמר מתישהו. גם עם ניימאר וסילבה הם היו חוטפים בראש, כל הטורניר הזה הם צלעו.

אני דווקא נהניתי - אחרי משחקי השממון של השמינית והרבע, סוף סוף קצת (הרבה) גולים :D

כרגע זה נראה שגרמניה בדרכה הבטוחה לתואר, אבל אין לדעת מה יהיה בגמר.

הייתי מהמר על (עוד) גמר אירופי בין הולנד לגרמניה, נראה אם מסי יחשוב אחרת היום בערב.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

קבוצה לא טובה, בסדר.

ברזיל לא היתה כל כך לא טובה.

אף קבוצה במונדיאל לא היתה כל כך לא טובה...

ההגנה שלהם פשוט עשתה את הגרמנים גדולים. לא שומרים, לא מיישרים קו לנבדל... כמו ילדים בלחץ מגודל המעמד.

והאמת, גם זו ברזיל קלאסית, עם הפריכות המנטאלית הזו. חטפו גול ראשון מהיר, ואיבדו את הצפון.

עם ארגנטינה אי אפשר לדעת.

ארגנטינאים עומדים טוב וקשוחים. הם לא באים לתת הצגה ומפקירים את ההגנה.

להולנד יש את רובן, ובינתיים הוא השחקן הכי מרשים במונדיאל.

מעניין אם ייגמר לו הדלק מתישהו...

אחלה מונדיאל.

הטוב ביותר שאני זוכר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בגול הראשון קפצתי,בשני צעקתי,בשלישי מלמלתי יש! ברביעי שוב קפצתי הפעם בשקט כדאי לא להעיר את הבת זוג

בנוספים התחלתי לרחם על ברזיל והפסקתי להגיב פשוט הייתי בהלם.

מהתחלה רציתי שגרמניה תגיע לגמר וגם תיקח את הגביע. הם מציגים את הכדורגל

הטוב והיעיל ביותר -לא בנויים על שחקן בודד כמו נבחרות דרום אמריקה

תענוג לראות חבורת שחקנים במצעים פעולות כדורגל פשוט, וכל כך נכון.

אתמול שום קבוצה לא הייתה עומדת מול המכונה המשומנת -גרמניה.

גמר? סיפור אחר.

פורסם

אם נשווה לרגע את היכולות של גרמניה והולנד (שתיהן נבחרות מאוד מגובשות, משחק טכני משובח, כל "אהבל" על המגרש הוא סופר-סקורר בפוטנציה) ואם נשווה ליכולות של ארגנטינה וברזיל (שתיהן נבחרות ששיחקו רע ועלו כתוצאה מרכיבה על שחקן ענק וכתוצאה מהגרלה יחסית קלה), אני מהמר שגם היום יהיה מרחץ דמים וגמר כלל אירופאי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני דווקא לא מאמין שהולנד תביס היום את ארגנטינה.

אני מהמר יותר לכיוון של 2:1 להולנד.

ברזיל חטפה אתמול בראש בעיקר משום שהם החליטו לצאת להתקפות ולשבת על השער של גרמניה מהדקה הראשונה והפקירו את ההגנה.

לא מאמין שארגנטינה יעשו טעות כזו.

פורסם

ברזיל חטפה אתמול בראש כי אין לה חוסן נפשי בגרוש.

אין שום דבר חדש או מדהים ב 2:0 בדקה ה 25, משחקים יותר גורליים הוכרעו לאחר פיגור של 2:0.

אבל הקאעקרים האלה, חתיכים לטינים שממהרים לרוץ לבכות לאמה מתחת לשמלה, קיבלו שני גולים והתפרקו לגורמים.

עד כדי כך התפרקו, שמיד אחריהם קיבלו שני גולים מגוחכים לחלוטין בשתי דקות.

נוהגים להגיד בכדורגל, "מכבי שכונת ארגזים הייתה משחקת יותר טוב", אז אתמול זו לא הייתה קלישאה, אתמול מכבי שכונת ארגזים היו משחקים יותר טוב מברזיל.

פורסם

עם כל הכבוד, לא משנה עד כמה הקבוצה השניה מושלמת (וגרמניה של היום ממש לא מושלמת, ראו משחקיה הקודמים), להתפרק בצורה כזו משפילה זו התנהגות של קבוצה בגילאי ילדים א ולא ברמה עולמית במונדיאל. פשוט בושה וחרפה.

יאללה הולנד!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבעייה היא, שמספר נבחרות במונדיאל (קרי - ברזיל, ארגנטינה, הולנד) מתבססות על כוכב/שחקן על אחד (ניימאר, מסי, רובן - בהתאמה) שכשהוא חסר או בכושר גרוע - הן יכולות לחלום על עליית שלב / יכולת טובה. מאידך, נבחרת גרמניה איננה מתבססת על שחקן/כוכב עיקרי. היא יותר קבוצה.

alfa 156 2.5.

פורסם
הבעייה היא, שמספר נבחרות במונדיאל (..... הולנד) מתבססות על כוכב/שחקן על אחד (.....רובן - בהתאמה) .

שניידר, ואן פרסי, דה יונג, קאוט והונדלר (ואולי עוד איזה אחד-שניים), כולם התקשרו ואמרו שנעלבו...:wink:

פורסם
עם כל הכבוד, לא משנה עד כמה הקבוצה השניה מושלמת (וגרמניה של היום ממש לא מושלמת, ראו משחקיה הקודמים), להתפרק בצורה כזו משפילה זו התנהגות של קבוצה בגילאי ילדים א ולא ברמה עולמית במונדיאל. פשוט בושה וחרפה.

יאללה הולנד!

היא לא צריכה להיות הכי מושלמת ,היא הכי טובה. גם בזכות הברזילאים , אבל גם בזכות עצמה

ברכות למירוסלב קלוזה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מי יוכיח לנו את זה? ארגנטינה? הולנד?

• תוכן חדש...