Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שאת גרמניה אתה לא סופר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא כתבתי כדבר הזה.

ברמה הנוכחית של הדברים, הכל יכול לקרות. אין ממש פערים בין הקבוצות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואם ייקחו אותו מברזיל במראקאנה... אני חושבת אני תמותי והולכת בגן עדן.

ומלחמה של כמה שנים תחולל בגבול ארגנטינה - ברזיל

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם ארגנטינה לוקחת מונדיאל, זו שנה ספורטיבית חלומית.

ואם ייקחו אותו מברזיל במראקאנה... אני חושבת אני תמותי והולכת בגן עדן.

רק רובן מפחיד אותי. האיש מכונה.

נראה כמו באסטיונר, אבל משחק כאילו אין חומצת חלב בעולם.

היום בדיוק דברתי עם אבא (הוא יותר כדורגל, אני כדורסל), שתמיד מתאכזב מהרמה. הזכרתי לו שתמיד הכדורגל של הנבחרות, כמו בכדורסל, רחוק מהרמה של הקבוצות. אנחנו זוכרים בסוף רק את ההיילייטס, אבל אין מה לעשות, אלו חבורות אסופים והכל יותר שכונתי. הכיף במונדיאל זה לא הכדורגל פר-סה, זו הדרמה. הפעם יש אחלה מונדיאל. הכדורגל לא רע ויש אקשן.

רק עוד גביע חסר, אינשאללה.

ארגנטינה היא ללא ספק הנבחרת הכי חלשה שעלתה לחצי גמר.

כדורגל רע ועייף, שחקנים בלי נשמה, מסי בעצם לוקח על גבו את הנבחרת מה גם שדי מריה שעוד הראה ניצוצות מדי פעם ובזכות הנמרצות והמשחק המהיר שלו הביא לכמה שערים טובים- נפצע. לא הייתי מהמר עליהם שיעלו לגמר. אל תשכח שממול הם מתמודדים מול הנבחרת שנראית הכי טוב עד כה.

ובכל זאת אני מהמר על ניצחון של גרמניה בגמר סוף כל סוף אחרי כל הכישלונות ההזויים שלה.

פורסם

הקטע הוא שאף קבוצה שעלתה לחצי לא נראתה מבריקה לאחרונה.

ברזיל התחילה מאוד עייף מאוד לאט, כנ"ל ארגנטינה.

הולנד התחילה מעולה אבל פתאום התעייפה ובשני המשחקים האחרוני מראים יכולת בינונית ביותר והגרמנים, למרות שהגרמנים הם המועדפים עלי בכדורגל, הם הציגו עד עכשיו משחק קבוצתי ממש לא מבריק.

בקיצור, שינצח מי שינצח, העיקר שיהיו משחקים מעניינים.

לראות 90 דקות אפס גולים ובסוף להכריע מי עולה לחצי הגמר בפנדלים זה עלוב ביותר.

גם לראות גול בדקה ה6 ואח"כ עוד 90 דקות של שיממון זה לא מעניין.

אם יש משהוא בקבוצות הדרום אמריקאיות שמבאס אותי וזה ממש רלוונטי לפורום הזה הוא שאפשר להשוות אותן למה שקורה בחלק מהחברות בעולם הרכב (פיג'ו,אלפא) יש להן המוני מעריצים בעיקר בגלל תהילת העבר שלהן ודרך משחק הכדורגל הייחודית שלהן, היום אין להן שום ייחוד, משחקות כדורגל ארופאי לחלוטין (שלא להגיד גרמני) וכל האופי הלטיני וכל הוירטואוזיות והטכניקה המופלאה של שליטה בכדור שהיו כ"כ מזוהים עם הכדורגל הדרום אמריקאי עפו מהחלון.

פורסם

לא סתם הגיעו למעמד החצי מי שהגיעו.

זה טורניר ארוך וקשה, שבא אחרי עונה ארוכה ומפרכת. כדורגלנים משחקים היום הרבה יותר מאשר פעם.

אפשר לראות את זה יפה מאוד, מי שחורך את המגרש, לא נשאר לו אוויר למחצית השנייה, שלא לדבר על המשחק הבא (זה לא כולל את רובן).

כל הקבוצות בונות על להגיע לשלושה-ארבעה מצבים טובים במשחק, ובשאר הזמן לנטרל את היריב.

ההברקות באות פה ושם, אבל עיקר המשחק מבוסס על לעמוד נכון ולשחק בסיסי, כי אחרי הכל, מדובר בשחקנים שלא משחקים הרבה זה עם זה.

ולמה אין את הקבוצות הלטיניות של פעם?

כי המשחק אחר לגמרי. הרבה פחות מאולתר. הרבה יותר שיטתי ונשען יותר על הכושר הגופני. שימו לב, מתי המשחק נהיה מעניין?

כשהשחקנים מתעייפים וכבר מתקשים לסגור...

יניב, בו נהיה כנים... מתי ראינו פעם אחרונה קבוצה ממש מבריקה במונדיאל?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי האישית, המשוחק הכי מעניין כשהמשחק בחיתוליו, השחקנים רעננים וכל התקפה לכל צד זה "כמעט גול".

פורסם

הסיבה לכך שהמשחקים נמשכים 90 דקות ללא שערים או שיש שער אחד בדקות המוקדמות ואז אחרי זה כדורגל משעמם זה בגלל שהנבחרות בשלבי הנוקאווט לא לוקחות סיכון, ומרגע הבקעת השער הם מסתגרות כמו קיר בטון, כולם ממושמעים לגמרי וזה המצב. ואן חאל משתמש בשיטה הזאת וזה עובד לו יופי, בעיקר בדקות הראשונות, הולנד נותנת לנבחרת ממול ללחוץ ואז רובן יוצא למתפרצת והשילוב שלו ושל בלינד וואן פרסי הוא פשוט קטלני, וכשיש שילוב כזה לא צריך יותר מ3-4 מצבים כדי להבקיע שער, ואחרי זה...? אחרי זה הנבחרת פשוט מסתגרת לחלוטין.

רבים מהאנשים מהמרים על הולנד כזוכה, כנ"ל התקשורת, אני דווקא מאמין שהיא תיפול בגמר מול גרמניה, שיש לה הגנה פשוט בלתי פריצה.

פורסם
כן, ראינו כמה ההגנה בלתי פרוצה נגד אלג'יריה.

מול צרפת פשוט אי אפשר היה לפרוץ אותה, צרפת נבחרת התקפית יחסית, ו90 דקות היא לא הפסיקה לתקוף את ההגנה הגרמנית אך ללא הצלחה. נכון קורה שיש טעויות בהגנה ומכאן בא השער של אלג'יריה שהגיע בדקה מאוחרת מאוד.

פורסם

סעמו הברזילאים האלה,גרמניה עושה להם ביצפר..3גולים והיד נטויה :\

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

והנה החמישי

פורסם

הם בכלל לא משחקים,באמת רק צללים ושחקן אחד מרים כדור לפעמים.

בושה וחרפה,אין הגנה,אין משחק אין כלום..

מסכן השוער

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...