Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחילופין, יש לי עונש עדיף לעבירה שכזו, כרטיס חנינה (ההוא ממונופול) על 3 העבירות הקרובות של הקבוצה שייעשו אך ורק על השחקן העבריין:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מבין מה ההבדל בין נשיכה, או בעיטה, או יריקה או כל עברה אחרת. סתם נטפלים, רוצים להראות שנשיכה זה יותר חמור.

יש גבולות שלא חוצים, כמו ש sperial אמר נשיכה יכולה לגרום למחלות זיהומיות ולצלקת, חוץ מזה שבעיטות אגרופים ויריקות אנו רואים כמעט כל הזמן מכל הליגות בעולם, וגם אצלנו לא חסר. נשיכה היא כבר מעבר לגבול אחר, זה כמו להגיד שכלב יירק ויבעט בך, כך לא נראה לי הגיוני ששחקן כדורגל ינשך.

אבל לא על זה אני מדבר, אלא על ההיגיון בלנשוך, אחרי שנשך כבר פעמיים ונענש אפשר לומר בחומרה( 10 משחקים וקנס כספי גבוה).

פורסם

גם ב"אגרופים ובעיטות", אתה רואה משהוא שדומה למשחק כדורגל שאולי קצת יצא משליטה, אתה לא רואה שחקן נעמד מול שחקן אחר ודופק לו אגרוף לפנים או בעיטה לביצים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^

הגיעו והאשימו את הגשם :roll:

מה שמעלה שאלה אחרת - מה היתרון בשידור המשחק מהאיצטדיון ולא מהאולפן? במיוחד באירועי ענק כמו המונדיאל, בהם יש מיליון מצלמות שמכסות כל זווית.

והשדרנים לא ממוקמים בעמדת השידור המרכזית.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

רק אני התבאסתי מזה שהם הגיעו? חבל שלא נתקעו שם עד סוף המשחק..

גם אני שאלתי את עצמי הערב את אותה שאלה של כותב ההודעה מעליי.

כנראה שזה שילוב של הרגל ודרישה של השדרנים (שהם יוותרו על טיסה, כניסה למשחק ושכר ע"ח משלם המיסים?).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תכלס אתה צודק, חבל שהם הגיעו.

הרג אותי יורם ארבל שאמר כששני שחקני ארצות הברית נכנסו אחד בשני ונשכבו על הדשא שהשופט לא שורק לעבירה. כאילו מה, אתה עיוור? אתה לא מסתכל במוניטור ורואה הילוכים חוזרים? כל משחק שהוא משדר זה נראה שהוא משדר משחק אחר מאיפה שהוא באמת נמצא.

פורסם

לגבי יורם ארבל - הנה ציטוט של עוזי דן שקולע בהכל:

.... כמות הטעויות ברמה מביכה עד פושעת של ארבל עברה כל גבול. וזה לא גיל מבוגר וכו', ארבל מעולם לא הבין את המשחק, מעולם לא ידע, לא הכיר ולא בא מוכן.

הוא טעה גם לפני 20 שנה, לך למשחק השרוכים המפורסם, הוא אינו עיתונאי וגם לא מכיר את החומר הבסיסי. לחשוב שאדוארדו, איש שהיה כוכב פרמיירליג ושיחק נגד ישראל במדי קרואטיה, יכול להיכנס בברזיל? זה זלזול בצופה, הוא אפילו לא מנסה להתכונן.

אבל מה שיותר חמור זו הגישה של אני ואפסי עוד שמתבטאת בראיונות החצי שנתיים שלו בהם הוא לועג לקולגות וחושב שהשמש זורחת לו, אתה יודע מאיפה. יש לארבל קול נהדר וחוש הומור אבל זה כמו לשים מגישת חדשות רק בגלל שהיא יפה עם חיוך מצודד אך לא מבינה את החומר. יש לי חבר טוב שאומר שהוא מעריץ את ארבל, כי אחרי 40 שנות שידור גם איש שלא מבין כלום בכדורגל כבר היה לומד.

בלי שום קשר, כדאי שתקראו את הטור שלו:

http://www.haaretz.co.il/misc/qna/1.2351936

.We apologise for the inconvenience

פורסם

יש פה מישהו שמבין ויכול לומר לי מדוע השידור אינטרנט שלהם כל כך גרוע (סיבות טכניות ולא הזלזול של מונופול בצרכנים השבויים וכו')?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

למה אין למשחקים שמשודרים בערוץ 33 איזה ערוץ HD? לא מסוגל לראות "רגיל" אחרי שהתרגלתי ל-HD.. כואב לי בעיניים!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא הבנתי באיזה ערוץ שודר אתמול המשחק של פורטוגל גאנה. בערוץ 1 שידרו ארה"ב גרמניה, ערוץ 2 כלום וערוץ 5 ווימבלדון :shock:

פספסתי משהו?

• תוכן חדש...