Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למי שפיספס את ה-גול של המונדיאל אתמול

גול מדהים, לדעתי ה-גול של המונדיאל הוא הגול הראשון של ואן פרסי, זה עם הנגיחה תוך כדי "מעוף סופרמן".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי שכחת את מסי, שממש אבל ממש לא תלוי בחברי הנבחרת הבינוניים שלו עד עתה, ובנתיים מציל אותם וסוחב אותם על גבו. כולם ציפו שאגוארו ודי מריה ולבאצי ביחד עם מסי זה מתכון להגעה לגמר אבל אגוארו פצוע, די מריה עייף, לבאצי אולי נראה רעב אבל הוא פשוט לא מספיק ונראה שהוא לא מצליח לעמוד בקצב שמסי רוצה. חוץ ממסי אני מסכים איתך שהמונדיאל הזה הוא מבין המונדיאלים השקולים וגם המעניינים ביותר שהיו.

אני מבין אותך לגמרי, איטליה ב2006 היא דוגמא לנבחרת כזאת וברזיל ממש מזכירה אותה במונדיאל הנוכחי. אני מתפלל שקולומביה תביא לה בראש אבל איך שאני רואה את זה ברזיל תעבור את המכשול הזה, בוא נקווה שצרפת או גרמניה יעשו את העבודה

אמנם מסי שחקן נפלא ואני מאוד אוהב אותו, אבל הוא ממש לא מדגים יכולת פנומנאלית עד עכשיו למרות שכולם מצפים שהטורניר הזה הוא יוכיח שהוא לא פחות גדול ממראדונה.

פורסם (נערך)

מקסיקו ובראשם המאמן הפחדן יצאו האמא של הפראיירים!

במקום להמשיך ללחוץ לתקוף ולהחזיק בכדור ולחפות את המשחק שלהם על ההולנדים שעד לאותה הדקה עדיין לא ידעו איפה הם בכלל, התחילו להתבצר לי בבונקר כבר מהדקה ה55 ומשם הסוף היה ידוע, פשוט בזיון למקסיקו..

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

קוסטה ריקאים מטומטמים, לא מבינים שבונקר עבר מן העולם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תכלס, ברגע שהמאמן הפחדן שלהם הוציא את דוס סנטוס ידעתי שזה הולך להיגמר רע בשבילם.

רק לא הבנתי מה מריאנו עושה בשער שלהם :-o

וואו, היוונים האלה כמו חתול: 9 נשמות! גם בשלב הבתים הם עלו בדקה ה-90 ומשהו, וגם הלילה הישוו בסוף.. המזל נגמר בפנדלים :D

איזה יופי של פנדלים, גם שלהם ובעיקר של הקוסטה ריקנים, שמחתי שהם עלו - אוהב נבחרות קטנות ומדליקות, ושונא את היוונים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ישבתי עד 2 כדי לראות את הולנד מעיפה את קוסטה ריקה הביתה ושמחתי מכל שנייה. כל כך כיבדתי את קוסטה ריקה על איך שהם נראו בדרך לחצי הגמר, ובמחצי עצמו רציתי שיפסידו 9-0. פשוט אנטי-כדורגל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפחות נעשה "צדק ספורטיבי" שהם הלכו הביתה.

ועכשיו לפנינו שני משחקים מעניינים:

ברזיל נגד גרמניה - נראה אם ברזיל יוכלו להתעלות על חסרונו של ניימאר. אולי זה יעשה להם טוב.

ארגנטינה נגד הולנד - שתי מדינות ש"אוהבות" אחת את השניה במגרש, עוד מימים עברו. יהיה מעניין.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפחות נעשה "צדק ספורטיבי" שהם הלכו הביתה.

ועכשיו לפנינו שני משחקים מעניינים:

ברזיל נגד גרמניה - נראה אם ברזיל יוכלו להתעלות על חסרונו של ניימאר. אולי זה יעשה להם טוב.

ארגנטינה נגד הולנד - שתי מדינות ש"אוהבות" אחת את השניה במגרש, עוד מימים עברו. יהיה מעניין.

יותר מהחיסרון של ניימאר יש את החיסרון של טיאגו סילבה - קשה לי לראות את ההגנה הברזילאית מתמודדת עם הגרמנים בלעדיו.

ההימור שלי גמר גרמניה - הולנד.

דרך אגב תודה לברזיל וגרמניה שעזרו לי לזכות בווינר 8)

פורסם

חצאי גמר קלאסיים וגמר סופר קלאסי(בהנחה שברזיל אכן תעוף) - או הולנד-גרמניה או ארגנטינה-גרמניה.

ובקשר לחצי הגמר של הולנד-ארגנטינה, אני עדיין זוכר את הצריבה החדה בגרון כשברגקאמפ קבר את הכדור ברשת הארגנטינאית בשניות האחרונת של רבע הגמר ב98. רציתי למות באותם רגעים.

הלוואי שתהיה פה נקמה ארגנטינאית.

פורסם

גם אני. הפרצוף של באטיסטוטה אמר אז הכל. גם אז הייתה נשיכה. דודו טופז נשך איזה כוכבת ארגנטינית של טלונבלות [אנטליה אוריאו, משהו כזה].

אני מקווה שדי-מאריה כשיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הוא לא, הוא כבר לא ישחק במונדיאל.

הימרתי הימור מרובע (על כל רבעי הגמר) בווינר ורק גרמניה - צרפת דפקו לי אותו :(

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אם ארגנטינה לוקחת מונדיאל, זו שנה ספורטיבית חלומית.

ואם ייקחו אותו מברזיל במראקאנה... אני חושבת אני תמותי והולכת בגן עדן.

רק רובן מפחיד אותי. האיש מכונה.

נראה כמו באסטיונר, אבל משחק כאילו אין חומצת חלב בעולם.

היום בדיוק דברתי עם אבא (הוא יותר כדורגל, אני כדורסל), שתמיד מתאכזב מהרמה. הזכרתי לו שתמיד הכדורגל של הנבחרות, כמו בכדורסל, רחוק מהרמה של הקבוצות. אנחנו זוכרים בסוף רק את ההיילייטס, אבל אין מה לעשות, אלו חבורות אסופים והכל יותר שכונתי. הכיף במונדיאל זה לא הכדורגל פר-סה, זו הדרמה. הפעם יש אחלה מונדיאל. הכדורגל לא רע ויש אקשן.

רק עוד גביע חסר, אינשאללה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...